- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Amin canım inşallahHoşbulduk sizde sağlıcakla alın evladınızı kucağınıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahHoşbulduk sizde sağlıcakla alın evladınızı kucağınıza inşallah
canım bu arada şimdi listeye baktım da İstanbul- tahmini doğum tarihi 14.03.2021 olarak ekleyebilirsinAmin canım inşallah
Tamam bebeğimcanım bu arada şimdi listeye baktım da İstanbul- tahmini doğum tarihi 14.03.2021 olarak ekleyebilirsin
Deniyorm kuzu içmeye calisiyorum saolsnAçlık olmaya bilir canım ama su içmeye dikkat et bebek için önemli kraker dene bi belki iyi gelir leblebi dene kendine dikkat et
Bugun sabah yine ac karnina 2 kez cikardim sonra kahvalti yaptim cok sukur simdi yatyorm midemde tutmak icin bugun dune gore bi tik daha iyiyimkuzucum ozaman dr a git tahlillere bakıyorlar eğer durum ordada belli ise yatis veriyorlar zor bi süreç ama inanın geciyo ben ilk hamileligimde her gün bi 1000lik serum aldım kac gun bulantı bilekligi denemek ister misin
çok zor biliyorum her gün sanki 3 günmüş gibi geliyo size ama inanın geciyo en kotu bi 3 hafta var onu bi atlattık mi herşey daha güzel olacak
KaderdaşımBugun sabah yine ac karnina 2 cikardim sonra kahvalti yaptim cok sukur simdi yatyorm midemde tutmak icin bugun dune gore bi tik daha iyiyim
Valla senin bide benden erken basladi cok zor napcaz bilmiyormKaderdaşım
Böyle yata yata geçmez umarım hamileliğimizValla senin bide benden erken basladi cok zor napcaz bilmiyorm
12. Haftada falan geciyomus yani benim annemde ablamda benim gibiymis daha 6+3 um nasi gecicek blmyorm gunlerim gecmiyoBöyle yata yata geçmez umarım hamileliğimiz
İnşallah 12 de geçer kuzum12. Haftada falan geciyomus yani benim annemde ablamda benim gibiymis daha 6+3 um nasi gecicek blmyorm gunlerim gecmiyo
Şahsen ben hiç bi şekilde dikkat etmiyorum. Kuru ekmek yiyorum sürekliSelam kızlar nasılsınız.
Sizler günlük olarak beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz.
Mesela kahve tüketiyor musunuz.
Biraz bilgi verebilir misiniz aramızda ikinci gebeliği olanlarda varken hazır onlardan yararlanalım☺
Insallah mahvetti beni 3-4 gundrİnşallah 12 de geçer kuzum
Ayyy valla bende tek kendini kuru ekmek yiyo saniyodum valla bende surekli kuru ekmek yiyormŞahsen ben hiç bi şekilde dikkat etmiyorum. Kuru ekmek yiyorum sürekli
O bile bulandırıyor ama demi. Zor tutuyorum şuan kendimi çıkarmamak içinAyyy valla bende tek kendini kuru ekmek yiyo saniyodum valla bende surekli kuru ekmek yiyorm
Şahsen ben hiç bi şekilde dikkat etmiyorum. Kuru ekmek yiyorum sürekli
Yaaa inşallah cabucak geçer bu durumunuz kızlar. Bende bulantı yok tek etki uyku.Ayyy valla bende tek kendini kuru ekmek yiyo saniyodum valla bende surekli kuru ekmek yiyorm
İnşallah canım. Valla yiyebildiğiniz kadar yiyinYaaa ☹ inşallah cabucak geçer bu durumunuz kızlar. Bende bulantı yok tek etki uyku.
Benim ilk bastiriyodu simdi ondanda yavas yavas koku hissetmeye basladim dun cok zor tuttm bugun cok şükür bi tik daha iyiyim dun bi saatin icinde 7 kere falan cikardim birde burnumdanda geliyo benim oda genzinmi cok yakiyo dun hep yattim. Bugun bi tik daha iyym hala surekli bulaniuoda yine cok sukurO bile bulandırıyor ama demi. Zor tutuyorum şuan kendimi çıkarmamak için
Insallah benim ilk adet gecti bi hafta 10 gun uyku vardi sonra o btti mide bulantisi basladiYaaa inşallah cabucak geçer bu durumunuz kızlar. Bende bulantı yok tek etki uyku.