2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sende bendensin demek. İnsan çok tedirgin oluyor ya inşallah yolundadır ❤ randevun ne zamandı

Çarşamba günü randevum canım. Hep dua ediyorum rabbim bu sefer saglikli bir gebelik nasip etsin diye. Korkudan kimseye söyleyemedim. Millet yinemi düşük der diye.

Ya şunu okurken gözlerim doldu yaaa. Bi an o anları yaşıyor gibi oldum. Allahım inşallah dertlerimiz bunlar olur ☺ Evlerimizi bebek kokusu sarsın ☺
Gerçekten o kadar mutlu oluyorum ki böyle anları düşündükçe, ağzım kulaklarımda kalbim hızlanmış bir şekilde yazıyorum inan Amiin inşallah en büyük derdimiz eşya seçememek olur mis kokusunu bi alalım herşey daha güzel olacak ❤

Enfeksiyondan çeken bir ana olarak yavrusu için önce enfeksiyondan koruma iç güdüsünü aşırı normal ve haklı buluyorum ıslak mendili yıkayan da var ona da okeyim. Yeterki kimyasal popoya değmesin istiyorum yaa serocum kendimi doğuma 1 hafta kalmış ana gibi hissettim şuan

Yaaa inşallah o bi haftanın kaldığı zamana da geleceğiz. Bayağı var ama olsun

Çarşamba günü randevum canım. Hep dua ediyorum rabbim bu sefer saglikli bir gebelik nasip etsin diye. Korkudan kimseye söyleyemedim. Millet yinemi düşük der diye.
Cok iyi yapmışsın söylememek en iyisi. Bir sorun olmayacak allahın izniyle ve ben nazara inanırım en azından 3 aylık olana kadar herkeslere duyurmam korkarım benimde perşembe günü randevum

Bende yine inceden bulanti var bugün. daha 6. Haftadayım off nasil gececek günler? Bir an önce görseydik şu 16. Haftayı falan. Hasta gibi hissediyorum kendimi hic keyfini cıkaramıyorum su an hamile olmanin valla

Ya işte diyorum ya. Bi belirtim de yok hissetmiyorum ya hiç böyle düşüncelere kapılamadım benim de ağzım kulaklarımda bir damla yaş aktı gözümden. Allahım bize bağışlasın
Oyy kıyamam Bende de belirti yok da işte kaptırıyorum kendimi. Allah korusun kötü birşey olursa zor toparlarım. 2 buçuk sene kurdum bu hayalleri inşallah yasamak nasip olur hepimize

Bende ilk aylar pamuk kullanmistim sonra doktorum cok kızdı. Pamuk yumusak bir dokuya sahip ama 1 teli cam gibi kesici olabiliyormus. Özelliklede kız bebeklere hic tavsiye etmiyorlar.silerken içeri kacabilir diye. Ben beyaz ince tülbent kumaşlarindan elbezi gibi bezler dikip ilk 6 ay kaynatilip sogutulmus su ile onu kullandim.6 aydan sonra saf su ile yapilmiş ıslak mendiller kullandim.

Cok iyi yapmışsın söylememek en iyisi. Bir sorun olmayacak allahın izniyle ve ben nazara inanırım en azından 3 aylık olana kadar herkeslere duyurmam korkarım benimde perşembe günü randevum

Insallah hepimiz peşpeşe güzel haberler alırız

Oyy kıyamam Bende de belirti yok da işte kaptırıyorum kendimi. Allah korusun kötü birşey olursa zor toparlarım. 2 buçuk sene kurdum bu hayalleri inşallah yasamak nasip olur hepimize
Ben dr öyleyim. 2.5 senedir istiyorduk olmadı. Tüp bebek yaptık. İlk transferim oldu şuanda. İnşallah bırakmaz beni. Benimde çarş günü kontrolüm var kese görünürmüş artık bakalım neler görcez

İşin aslı onu bende düşündüm pamuk dağılıp giden birşey diye sonra da ıslanınca bir arada duruyor birşeycik olmaz dedim daha sonra da makyaj pamuğu ile yaparım o dağılmıyor ama çok ufak nasıl olur dedim. Daha önce hiç pamukla kesilen popo duymadım ama ihtimali bile kötü tülbentte mantıklı, annem terzi o kadar çok kumaş var ki yumuşacık olanları bile kullanabilirim. Bu fikirde hoşuma gitti pamuğu tam anlamıyla silmedim kafadan ama korktum

Yaa benimde ilk tüp denemede tuttu şükür, inşallah perşembe kesesini görüp kalbini duyarsam biraz daha rahat edeceğim Çarşamba günü güzel haberlerini bekliyorum, kocaman sarılmış bekliyor olacak biryere gitmeyecekler inşallah annesi❤

Popoyu kesmezmiste özellikle kız bebeklerde silerken içeri kacıp kesici olabilirmis dedi doktorumuz. Sonrasinda kuzenim pedlere alerjisi oldugundan regli zamanlarinda pamuktan kendine ped hazirlayip kullaniyordu.onada doktoru iceri kacıp iltahaplanma yapabilir demisti. En garanti tülbent kumaşi yumusacik ben herşeyini ondan dikmistim.

Bak işte böyle tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyaç oluyor şu zamana kadar en güzeli pamuk derdim ama içe kaçma olayı hiiç hoşuma gitmedi. Erkek bebekte sakıncası olmaz sanırım ama dimi? Bende senin yaptığın gibi düşünüyordum ilk zamanlar hassas olur ya tenleri, o yüzden ıslak mendil falan kullanmam 6 aydan sonra da içeriği güzel olanlara devam ederim diyordum o gunleri goruruz insallah

Ayy cnm benimdee perşembe günü dr kontrolüm.
Makyaj pamuklarının büyükleri var onlar olabilir bak.

Ya sende söyle bana Kalbi için bana 3 hafta sonra duyulur dediler. Aramızda 1 hafta var sanırım. İnşallah duyarsın o zaman daha çok etkilencez nerdesin sen nerde yaptırdın

Ya sende söyle bana ☺❤ Kalbi için bana 3 hafta sonra duyulur dediler. Aramızda 1 hafta var sanırım. İnşallah duyarsın o zaman daha çok etkilencez nerdesin sen nerde yaptırdın
Söylerim tabii inşallah güzel geçer muayeneler umarım kalbi duyabilirim❤ Kocaelide yaşıyorum istanbulda yaptırdım bahçecide sen peki?
Ayy cnm benimdee perşembe günü dr kontrolüm.
Makyaj pamuklarının büyükleri var onlar olabilir bak.
Dimi dağılma ihtimali daha az olur normal pamuğa göre, tülbent kumaşları da mantıklı geldi. Oy onun poposunu yerim hangisi daha iyiyse o olsun senin kacta kontrolün? Benim 11.15te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…