- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Sende bendensin demek. İnsan çok tedirgin oluyor yainşallah yolundadır ❤ randevun ne zamandı
Gerçekten o kadar mutlu oluyorum ki böyle anları düşündükçe, ağzım kulaklarımda kalbim hızlanmış bir şekilde yazıyorum inanYa şunu okurken gözlerim doldu yaaa. Bi an o anları yaşıyor gibi oldum. Allahım inşallah dertlerimiz bunlar olur☺ Evlerimizi bebek kokusu sarsın ☺
Enfeksiyondan çeken bir ana olarak yavrusu için önce enfeksiyondan koruma iç güdüsünü aşırı normal ve haklı buluyorumEnfeksiyon a sirkeli su iyi geliyor diye biliyorum ben o yüzden türedi bu fikir kafamda
Pamuğu gözümde canlandıramadım o yüzden bilemedim şuanen fazla ıslak mendili yıkar öyle kullanırım
Pişik olur artık onun kremi vs kullanılırda enfeksiyon olmasın beben çektim yavrum çekmesin
Yaaa inşallah o bi haftanın kaldığı zamana da geleceğiz. Bayağı var ama olsunEnfeksiyondan çeken bir ana olarak yavrusu için önce enfeksiyondan koruma iç güdüsünü aşırı normal ve haklı buluyorumıslak mendili yıkayan da var ona da okeyim. Yeterki kimyasal popoya değmesin istiyorum yaa serocum kendimi doğuma 1 hafta kalmış ana gibi hissettim şuan
Cok iyi yapmışsın söylememek en iyisi. Bir sorun olmayacak allahın izniyle ve ben nazara inanırım en azından 3 aylık olana kadar herkeslere duyurmam korkarımÇarşamba günü randevum canım. Hep dua ediyorum rabbim bu sefer saglikli bir gebelik nasip etsin diye. Korkudan kimseye söyleyemedim. Millet yinemi düşük der diye.
Oyy kıyamamYa işte diyorum ya. Bi belirtim de yok hissetmiyorum ya hiç böyle düşüncelere kapılamadımbenim de ağzım kulaklarımda bir damla yaş aktı gözümden. Allahım bize bağışlasın
Bebek bezi olarak yenidoğan için prima pampers alırım sonra değişirim diye düşünüyorumıslak mendil olarak başarabilirsem hiç kullanmam pamuk ıslatıp onunla temizliğini yaparım ıslak mendili sadece dışarıda kıyafetine arabasına birşeyler dökülürse onunla temizlerim diye hayal kuruyorum işte hep hayall Allahım o günleri nasip etsin bak konuşmak istiyorum dedin konuştuk bu cümleleri kurmak bile huzur veriyor
Gerçekten çok var yahuYaaa inşallah o bi haftanın kaldığı zamana da geleceğiz. Bayağı var ama olsun
Cok iyi yapmışsın söylememek en iyisi. Bir sorun olmayacak allahın izniyle ve ben nazara inanırım en azından 3 aylık olana kadar herkeslere duyurmam korkarımbenimde perşembe günü randevum
Ben dr öyleyim. 2.5 senedir istiyorduk olmadı. Tüp bebek yaptık. İlk transferim oldu şuanda. İnşallah bırakmaz beni. Benimde çarş günü kontrolüm var kese görünürmüş artık bakalım neler görcezOyy kıyamamBende de belirti yok da işte kaptırıyorum kendimi. Allah korusun kötü birşey olursa zor toparlarım. 2 buçuk sene kurdum bu hayalleri inşallah yasamak nasip olur hepimize ❤
İşin aslı onu bende düşündüm pamuk dağılıp giden birşey diye sonra da ıslanınca bir arada duruyor birşeycik olmaz dedim daha sonra da makyaj pamuğu ile yaparım o dağılmıyor ama çok ufak nasıl olur dedim. Daha önce hiç pamukla kesilen popo duymadım ama ihtimali bile kötü tülbentte mantıklı, annem terzi o kadar çok kumaş var ki yumuşacık olanları bile kullanabilirim. Bu fikirde hoşuma gittiBende ilk aylar pamuk kullanmistim sonra doktorum cok kızdı. Pamuk yumusak bir dokuya sahip ama 1 teli cam gibi kesici olabiliyormus. Özelliklede kız bebeklere hic tavsiye etmiyorlar.silerken içeri kacabilir diye. Ben beyaz ince tülbent kumaşlarindan elbezi gibi bezler dikip ilk 6 ay kaynatilip sogutulmus su ile onu kullandim.6 aydan sonra saf su ile yapilmiş ıslak mendiller kullandim.
Yaa benimde ilk tüp denemede tuttu şükür, inşallah perşembe kesesini görüp kalbini duyarsam biraz daha rahat edeceğimBen dr öyleyim. 2.5 senedir istiyorduk olmadı. Tüp bebek yaptık. İlk transferim oldu şuanda. İnşallah bırakmaz beni. Benimde çarş günü kontrolüm var kese görünürmüş artık bakalım neler görcez ☺
İşin aslı onu bende düşündüm pamuk dağılıp giden birşey diye sonra da ıslanınca bir arada duruyor birşeycik olmaz dedim daha sonra da makyaj pamuğu ile yaparım o dağılmıyor ama çok ufak nasıl olur dedim. Daha önce hiç pamukla kesilen popo duymadım ama ihtimali bile kötü tülbentte mantıklı, annem terzi o kadar çok kumaş var ki yumuşacık olanları bile kullanabilirim. Bu fikirde hoşuma gittipamuğu tam anlamıyla silmedim kafadan ama korktum
Bak işte böyle tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyaç oluyor şu zamana kadar en güzeli pamuk derdim ama içe kaçma olayı hiiç hoşuma gitmedi. Erkek bebekte sakıncası olmaz sanırım ama dimi?Popoyu kesmezmiste özellikle kız bebeklerde silerken içeri kacıp kesici olabilirmis dedi doktorumuz. Sonrasinda kuzenim pedlere alerjisi oldugundan regli zamanlarinda pamuktan kendine ped hazirlayip kullaniyordu.onada doktoru iceri kacıp iltahaplanma yapabilir demisti. En garanti tülbent kumaşi yumusacik ben herşeyini ondan dikmistim.
Cok iyi yapmışsın söylememek en iyisi. Bir sorun olmayacak allahın izniyle ve ben nazara inanırım en azından 3 aylık olana kadar herkeslere duyurmam korkarımbenimde perşembe günü randevum
Ayy cnm benimdee perşembe günü dr kontrolüm.İşin aslı onu bende düşündüm pamuk dağılıp giden birşey diye sonra da ıslanınca bir arada duruyor birşeycik olmaz dedim daha sonra da makyaj pamuğu ile yaparım o dağılmıyor ama çok ufak nasıl olur dedim. Daha önce hiç pamukla kesilen popo duymadım ama ihtimali bile kötü tülbentte mantıklı, annem terzi o kadar çok kumaş var ki yumuşacık olanları bile kullanabilirim. Bu fikirde hoşuma gittipamuğu tam anlamıyla silmedim kafadan ama korktum
Ya sende söyle banaYaa benimde ilk tüp denemede tuttu şükür, inşallah perşembe kesesini görüp kalbini duyarsam biraz daha rahat edeceğimÇarşamba günü güzel haberlerini bekliyorum, kocaman sarılmış bekliyor olacak biryere gitmeyecekler inşallah annesi❤
Söylerim tabii inşallah güzel geçer muayenelerYa sende söyle bana ☺❤ Kalbi için bana 3 hafta sonra duyulur dediler. Aramızda 1 hafta var sanırım. İnşallah duyarsın o zaman daha çok etkilenceznerdesin sen nerde yaptırdın
Dimi dağılma ihtimali daha az olur normal pamuğa göre, tülbent kumaşları da mantıklı geldi. Oy onun poposunu yerim hangisi daha iyiyse o olsunAyy cnm benimdee perşembe günü dr kontrolüm.
Makyaj pamuklarının büyükleri var onlar olabilir bak.