2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Memorial şişli de yaptırdım ben de

Valla canim doktor bunu bana soyledikten sonra oglumada kullanmadim. Poposundan pipisinden kacar diye.

Aynen cnm yüzümüzde falan kullanıyoruz dağılmıyoki ıslanınca. Suya sokup sıkıp kullanabiliriz.

13:30 da cnm. Bir an önce gelsin o gün istiyorum bi yandanda tırsıyorum. Pek güzel anılarım yok kontrollere gittiğimde

O günler gelsin hele bakalım zaten her adımda doktor tavsiyesi üzerine ilerleniyor doktorumuza da danışırız ❤ Yeterki sağlıkla doğsunlar elbette anneleri olarak elimizden geldiği kadar iyisi için çabalarız
Korkma inşallah güzel şeyler görürsün inşallah çok güzel bir anı olur bu kontrolün.

Öyle mi dersiiin, internetteki hesaba göre 5+4 görünüyorum Keşke başlasa söz Allahım hiç şikayet etmicem söözzzzz
Valla benim 5+6 da basladi bulanmaya 6 da kusmaya basladim ama felaket bisey ama bi taraftanda seviniyorum bebegim iyidr heralde diye. Baslar kuzu yakinda seninde ama bende senin gbi dusunuyodm ama bu mide bulatsini hayatimda yasamadim cok kotu yani bence insallah bebegin saglikli olur ama cok haff hissedersin mide bulantisini ac olup yemek yiyememek cok kotu bisy

Oy kıyamam ya Allah kolaylık versin inşallah biraz hafifler seninde Yeterki sağlıklı olsunlar bunu bilelim o yeter diyorum sonradan azcıkta midem bulansa ne olurdu ki diyorum yemek yemeye düşkün biriyim. Sanırım bahsettigin gibi olsam çok zorlanirdim. 2 3 gün daha gelmezse daha da gelmez bu bulantı gibi geliyor kayınvalidem benim adetim geçince bulanmaya başlamıştı demişti

Bende memorial ve bahçeci arasında kalmıştım en son bahçeciye karar vermiştim
Bende bu ay tüpe bailatım diyordum. Nasip kısmet tüp bebek öncesi gebe kalmamış
Şööyle rahatça uzanıp gebeliğimin keyfini çıkarmak istiyorum. Rabbim hepimize aklımız kalbimiz rahat bir gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

Maşallah ya bayılıyorum şöyle hikayelere
Amiiin inşallah güzel ve rahat bir hamilelik geçiririz

Maşallah ya bayılıyorum şöyle hikayelere
Amiiin inşallah güzel ve rahat bir hamilelik geçiririz
Sorma işyerinde bir abi var onun eşide tam tüp bebek öncesi hamile kalmış. Bende tam bilmiyorum hmile olduğumu dedim abi hikayelerdeki gibi Bende tüp bebek öncesi hmile kaldım demek isterdim ama malesef bize tüp bebek yolları gözüktü dedim.
Sonra cumartesi gününe iki dr a randevu aldım görüşme için. Cuma akşamıda dedim ne olur ne olmaz bi kan vereyim. Sonrası malumm

Genelde 6 haftada basliyomus. Valla gercekten hic boyle tahmin etmemistim. Sabah ac karnina geliyo ozellikle midem karnm hep kasiliyo yanu sukur yinede bi seneldir bunun hayalini kuruyodum Rabbm bebislerin eksikligini gostermesin

Ay inanmıyorum ya harikaaa❤ o kadar umutla istedimki böyle birşey yaşamayı ama tüp bebek yolları bize göründü neyseki bebeğime kavuşmama vesile oldu inşallah kucağımıza aldığımız günde gelir Sağlıkla ilerlesin inşallah

Genelde 6 haftada basliyomus. Valla gercekten hic boyle tahmin etmemistim. Sabah ac karnina geliyo ozellikle midem karnm hep kasiliyo yanu sukur yinede bi seneldir bunun hayalini kuruyodum Rabbm bebislerin eksikligini gostermesin
Amiiin Öyle birşey bende duydum perşembe bi doktora gideyim nasipse net olarak kaç haftalık olmuşum görünür şuan 5+4 görünüyorum doktorun sana bulantı hapı verdi mı? Çok halsiz düşersin ama böyle ya

Yok kuzum gitmedim kontrole gidince sölicem. Kusturmuyor allahtan ama zor gerçekten
Kusmamak bile güzel inan. Mide bulantısı olsun ama kusma çok kötü ben 15 den fazla kusuyordum gün içinde. Allahtan ilaç kusmayı kesti. Midem bulanıyor ama çıkarma isteğim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…