- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
Selam uzun zamandır belirtileri takip ediyordum forumdan sonunda bende yazıyorumevleneli tam bugün 1 yıl oldu hiç korunmadan denedik olmadı bu ay doktora gidecektik ki umudum yokken birkaçgün önce hediye oldu hamileyim 5 haftalık 7. Gün gecikmede iki çizgi çıktı kan testim de 473 çıktı henüz kese oluşmadı ama rahim duvarı kalınlaştı dedi doktor folik asit verdi haftaya kese için kontrole gidicem şimdilik 13 martta gelecek gözüküyor idrar testim de ekte
Kızlar birsey sorucam ben evde iş yapinca alt karın orta kısımda regli agrisi oluyor uzaninca geciyor .sanki etim çürümüş gibi .sizdede öyle oluyormu.
Kızlar bebek yağı alıp şimdiden karnına süren var mı? Çatlak oluşmasın diye veya sürdüğünüz birşey var mı?
Dr dan geldim şükür kalp atışını da duydum 7+3 olmuşuz. Kan ve idrar tahlili verdim öğlen sonu tekrar gideceğim sonuç için..
makesef kuzum
benimkide o canım. Aslında psikolojik mi bilmiyorum ama bende etkisini hemen gördüm. Bitirmedi bukantıyı ama azalttı. Hala kafam yastıkta ama
Bilmiyorum bu durum beni çok yordu ama
Dr dan geldim şükür kalp atışını da duydum 7+3 olmuşuz. Kan ve idrar tahlili verdim öğlen sonu tekrar gideceğim sonuç için..
7bucukta kalktim evi toparladim kahvalti hazirladim derken su an ayni agriyi cekiyorum.
Kalp atışı için gidene kadar sabretmeyi düşünüyorum canımAslında serum hemen toparliyor. Olmazsa tekrar git doktora. Allah yardimcin olsun
Kalp atışı için gidene kadar sabretmeyi düşünüyorum canım
Kaç haftadan sonra karın büyür kızlar
Yaaaa çokmuş yaaaIlk gebeligimde 20 den sonra cikmaya baslamisti canim
Yaaaa çokmuş yaaa
İşte insan heves ediyorAman gec olsun canim napican karni. Insan kişisel temizligini yaparken bile zorlaniyor . oğlumda Son 2 ay koktukta oturur pozisyonda uyumuştum.
İşte insan heves ediyor
İnşallah canikomSende haklisin canim insan heves ediyor. Insallah nasip olurda son aylarda bu konuyu tekrar konuşuruz