- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
İnşallah canım ben inanıyorum bütün mart anneleri burada kalacak yat ama dinlen madem öyle kanaman var zorlama kendiniTesekkur ederim insallah tekrar olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ben inanıyorum bütün mart anneleri burada kalacak yat ama dinlen madem öyle kanaman var zorlama kendiniTesekkur ederim insallah tekrar olmaz
Canım bende aynıyım gün boyu hiçbirşey yiyemiyorum midem karışıyor ve çok manasız bir şekilde şu yiyim desem kokusu tuhaf geliyor tiksiniyorum günlerdir canım tatlı çekiyordu eşim aldı mesela 1 tanesini zor yedim akşamları biraz duruyor bu durumda öyle yiyorum hatta akşamları dünyayı verseler yiyecek durumu geliyorumKizlar iki gundur midem cok kotu sabah daha kalkar kalkmaz cikariyorm mahvoldum mutfaga giremiyorm ne bastirir ne iyi gelir ozellikle hayvansal gidalarin hicbirini tuketemiyorm sut kokusu gelmesin diye puding yaptirdm esime oda ayni yiyeniyorm ondan bile sut kokusu geliyo burnuma
Insallah kuzu bende sadece bi gün oldu iki kez geldi sonra cok şükür 15 gundur bida hic gelmedi yalniz hala karin agrim var. Doktorum hap olarak vermisti bana yan etki yapınca biraktim doktoro kontrole gittigimde iki haftadur hic gelmemesine ragmen devam et karin agrisi düşük belirtisidir dedu yan etki yapiyosa fitil olarak al daha etkili dedi suan 4 gundur fitil olarak aliyorm ve karin agrim olmuyo. Yalniz keseyi gormeden herhangi bi ilac vermiyorlar dis gebelik v.s olabilir diyeDoktor randevum yarın söylerim ama bende devamlı olmuyor 2 gün veya 1 gün arayla minik bir şey geliyor sonra yok bakalım yoktur ya inşallah birşey inşallah sende bende kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ederim saolasn cok kotu iki gundur sadece ekmek yiyorm bugun ekmek yeyincede cikarck gbiyim aklim dagilsin diye film falan izliyorm yarin doktora gdcm bu sekilde bebegim gelisemez hivbisy yiyemiyorm. Insallah senin de ne bide bulantin ne migrenin olur ikiside cok zorAllah yardımcın olsun inşallah dua edicem ben sana migrenin tutmasın diye canım benim
Benimde son bi hafta oyleydi sonra kusmalar basladi. Hicbisyden tiksinmemeye calis kokulardan uzak dur bi sure esin yemegi yapsin gerekirse bi baslayinca devamı geliyo valla cok kotu napcam bilmiyorm zar zor bebege vitamun olsun diye yiyorm bes dakka sonra cikiyo cok acimda ama yiyemiyormCanım bende aynıyım gün boyu hiçbirşey yiyemiyorum midem karışıyor ve çok manasız bir şekilde şu yiyim desem kokusu tuhaf geliyor tiksiniyorum günlerdir canım tatlı çekiyordu eşim aldı mesela 1 tanesini zor yedim akşamları biraz duruyor bu durumda öyle yiyorum hatta akşamları dünyayı verseler yiyecek durumu geliyorum
Anladım benim daha erken o zaman 4.4 benim şuan adet tarihime göre mecbur beklicem zaten benim ağrı vs ağır kaldırdığımda oldu hele o akıntım çamaşır astım eğil kalk yapınca oldu kahve rengi akıntı dahil demekki ufacık birşey bile sakıncalı yattım hemen ayetel kürsi okudum dua okudum dindi ağrım şuanda yok zaten dikkat edersem inşallah birşey olmaz ben inanıyorum o tutunuyor bana yaInsallah kuzu bende sadece bi gün oldu iki kez geldi sonra cok şükür 15 gundur bida hic gelmedi yalniz hala karin agrim var. Doktorum hap olarak vermisti bana yan etki yapınca biraktim doktoro kontrole gittigimde iki haftadur hic gelmemesine ragmen devam et karin agrisi düşük belirtisidir dedu yan etki yapiyosa fitil olarak al daha etkili dedi suan 4 gundur fitil olarak aliyorm ve karin agrim olmuyo. Yalniz keseyi gormeden herhangi bi ilac vermiyorlar dis gebelik v.s olabilir diye
Bendede var canım ben bütün belirtileri yaşıyorum malesef hatta kilo bile verdim bulantım da bugün daha bir çok sanki sadece geceleri duruyor o zamanda ne bulursam yiyorum bakalım ne olacakEderim saolasn cok kotu iki gundur sadece ekmek yiyorm bugun ekmek yeyincede cikarck gbiyim aklim dagilsin diye film falan izliyorm yarin doktora gdcm bu sekilde bebegim gelisemez hivbisy yiyemiyorm. Insallah senin de ne bide bulantin ne migrenin olur ikiside cok zor
Aynı ben ya çok açım ama yiyemiyorum şuan bile çok açım ama yesem çıkaracak gibiyimBenimde son bi hafta oyleydi sonra kusmalar basladi. Hicbisyden tiksinmemeye calis kokulardan uzak dur bi sure esin yemegi yapsin gerekirse bi baslayinca devamı geliyo valla cok kotu napcam bilmiyorm zar zor bebege vitamun olsun diye yiyorm bes dakka sonra cikiyo cok acimda ama yiyemiyorm
Insallah kuzu ama suan dikkat et en riskli zamanlarimiz bende iki saat o gun randevu beklemstim ayakta sonra olduAnladım benim daha erken o zaman 4.4 benim şuan adet tarihime göre mecbur beklicem zaten benim ağrı vs ağır kaldırdığımda oldu hele o akıntım çamaşır astım eğil kalk yapınca oldu kahve rengi akıntı dahil demekki ufacık birşey bile sakıncalı yattım hemen ayetel kürsi okudum dua okudum dindi ağrım şuanda yok zaten dikkat edersem inşallah birşey olmaz ben inanıyorum o tutunuyor bana ya
12.haftada başlamıştım ben kızımda.hiç bir çatlama olmadıKızlar bebek yağı alıp şimdiden karnına süren var mı? Çatlak oluşmasın diye veya sürdüğünüz birşey var mı?
Senin simdiden basladiysa valla kotu benm besinci haftanin sonunda basladi ama cok kotuBendede var canım ben bütün belirtileri yaşıyorum malesef hatta kilo bile verdim bulantım da bugün daha bir çok sanki sadece geceleri duruyor o zamanda ne bulursam yiyorum bakalım ne olacak
Ayni kuzu benimde oyle cubuk kraker iyi geliuo diyolardi onu denicemAynı ben ya çok açım ama yiyemiyorum şuan bile çok açım ama yesem çıkaracak gibiyim
Elimden geldiğince yatıyorum anneler kazanacak inanıyorumInsallah kuzu ama suan dikkat et en riskli zamanlarimiz bende iki saat o gun randevu beklemstim ayakta sonra oldu
Annem abime hamşleyken 9 ay kusmuş inşallah yaşamam bunuSenin simdiden basladiysa valla kotu benm besinci haftanin sonunda basladi ama cok kotu
Araştırdım da herkes öyle yazmış bende öyle başlicam bakalım canım12.haftada başlamıştım ben kızımda.hiç bir çatlama olmadı
Denemek lazım açım çünküAyni kuzu benimde oyle cubuk kraker iyi geliuo diyolardi onu denicem
makesef kuzumIyilesmedinmi canim daha. Allah yardimcin olsun. Ben iyiyim valla bende tık yok.sadece sabahlari alt karin agrisi oluyor
benimkide o canım. Aslında psikolojik mi bilmiyorum ama bende etkisini hemen gördüm. Bitirmedi bukantıyı ama azalttı. Hala kafam yastıkta amaBenim de aşırı bulantılarım var.doktor prilam dr verdi.etkisini baya geç gösteriyor ver hep uyutuyor
Bilmiyorum bu durum beni çok yordu amaAh ya ne zaman seni iyi göreceğiz inşallah ilaç etkisini çabuk gösterir kuzum çok geçmiş olsun
Günaydın gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum sabahta 7 de uyanıyorum hamilelik neden bana uykusuzluk yapıyor acaba geceleri