kaç haftalık oldun canım? Allah kolaylık versinBenim de bulantılar başladı. Kusturmuyor ama rahatsız edici. Biseyler yiyince ve uyuyunca azalıyo neyseki. Bende yarın tsh için gidicem doktora yüksek cikti cünkü
Sagol kuzum❤Minoset parol falan alabilirsin
Şuan hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı sagolsunlar acilde 2 saat mudahalesiz beklettiler karın ağrım ve kaşık agrimda var. Kadın doğumda yatılı kalıyorum Dr alttan muayenede tam yarım saat baktı 4-5 kişi birlikte incelediler ve heterotopik gebelik olduğu anlasildi. Hem dış hem iç gebelik aynı anda.. Yani dunya tıp tarihinde 3 kişi sağlıklı olarak bu şekilde dunyaya bebek getirmis. Dış gebeliği alıp iç gebeliğe zarar vermemek imkansiz gibi birsey. Çünkü anestezi kullaniliyor. Dr zaten direkt kürtaj dedi sonra pf sordu bu akşam takip dediler.bu gece kendiliginden düşmesi bekleniyor ikisininde.betamda 878 den 650 ye düşmüş.
Hayatımın en zor gecelerinden biri..
Kesildiyse yerleşmedir belki canım ağrın olmadığı sürece korkmabenimde bir sorum var arkadaslar 4+2 gebeligim bugun sulu bir sekilde pembe kanamam oldu sonra kesildi yerlesme kanamasi olabilir mi ? Yalniz tup bebek transferin 12. Gunu bugun
6 oldum canim sağol artmaz insallahkaç haftalık oldun canım? Allah kolaylık versin
Benim yarın sabah randevum var ins kalp atışını duyarız ❤
Benim de migrenim var ve geçen hafta fena ağrıyordu. Dayanamadım parol içtim. Birde çin yağı diye bi yağ var. Şakaklarına ve burnunun üstüne sürüyorsun. Çok az sürüyosun elinde kalan damlayı. mentollü bişey rahatlatıyor. Ama şiddetlenmeden önce kullanmak gerekiyor. Buz koydum kafama ve eşim ayaklarıma masaj yaptı sonra uyudum. Valla hamilelikte en korktuğum şey migren ağrısı. İğneli serumlu geçiyordu vurduğunda hatta morfin bile vurduklarını biliyorum acilde.Kızlar migrenim var baş ağrısından duramıyorum ne yapsam rahatlar cok kötüyüm
Benimde leke oluyodu karin agrisiyla beraber doktor dusuk onleyici fitil verdiKızlar beyaz akıntımla hamileliğim başından beri çok ufak kahve rengi akıntıda geliyor sizdede var mı bu yerleşmeden dolayı mı oluyor
Ben çoğu zaman çıkaramıyorum tam çıkarıyorum tamam artık rahatladım diyorum hop yine başlıyor. Geçen eşim mutfakta yemek yapıyordu kokusundan tiksindim şimdi sürekli o koku varmış gibi mutfağa girdikçe midem ayaklanıyor çok zor vallaKizlar iki gundur midem cok kotu sabah daha kalkar kalkmaz cikariyorm mahvoldum mutfaga giremiyorm ne bastirir ne iyi gelir ozellikle hayvansal gidalarin hicbirini tuketemiyorm sut kokusu gelmesin diye puding yaptirdm esime oda ayni yiyeniyorm ondan bile sut kokusu geliyo burnuma
Hayırlı olsunKim gelecek ilk acaba buraya hamileyim diye
Bende evde peynirden tiksindim kokusundan o kokuyu herseyde aliyoms gibiyum nasi olcak bilmiyormBen çoğu zaman çıkaramıyorum tam çıkarıyorum tamam artık rahatladım diyorum hop yine başlıyor. Geçen eşim mutfakta yemek yapıyordu kokusundan tiksindim şimdi sürekli o koku varmış gibi mutfağa girdikçe midem ayaklanıyor çok zor valla
Doktor randevum yarın söylerim ama bende devamlı olmuyor 2 gün veya 1 gün arayla minik bir şey geliyor sonra yok bakalım yoktur ya inşallah birşeyBenimde leke oluyodu karin agrisiyla beraber doktor dusuk onleyici fitil verdi
Ben göremiyorum ama elinde test varsa 2 günde bir yap kuzum koyulaşma mutlaka olurKızlar ilk yaptığımda pat diye çıkmadı.adetime 8 gün var ve çizgiyi ben görüyorum.biraz bekleyince çıktı.çok yeni henüz.
Tesekkur ederim insallah tekrar olmazKesildiyse yerleşmedir belki canım ağrın olmadığı sürece korkma
Allah yardımcın olsun inşallah dua edicem ben sana migrenin tutmasın diye canım benimBenim de migrenim var ve geçen hafta fena ağrıyordu. Dayanamadım parol içtim. Birde çin yağı diye bi yağ var. Şakaklarına ve burnunun üstüne sürüyorsun. Çok az sürüyosun elinde kalan damlayı. mentollü bişey rahatlatıyor. Ama şiddetlenmeden önce kullanmak gerekiyor. Buz koydum kafama ve eşim ayaklarıma masaj yaptı sonra uyudum. Valla hamilelikte en korktuğum şey migren ağrısı. İğneli serumlu geçiyordu vurduğunda hatta morfin bile vurduklarını biliyorum acilde.