- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Kızlar migreniniz tutunca hangi ilacı alıyorsunuz benim üç gündür basım çok agriyo sabrediyorum ilaç almamak için ama artık dayanamicam
Canım karanlık odada uyumak cok iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar migreniniz tutunca hangi ilacı alıyorsunuz benim üç gündür basım çok agriyo sabrediyorum ilaç almamak için ama artık dayanamicam
Aynen valla bende korkuyorm suan bisey yemeye esimde nobette bugun yarin sabaha kadar mecburen kendi basimin caresine kendim bakicmDenemek lazım açım çünkü
Kuzu gebeligin daha cok erken beta yukseldikce basliyo belirtiler benim 1000 lerdeyken sadece belirti olarak uykm vardi. Kuzenim hic belirti yasamadan gayet saglikli bi gebelik geciriyo suan sikinti yapma biraz genetik mide bulantisi falanYa kızlar bende hiç belirti yok sizi okudukça moralim bozuluyo korkuyorum. Kan testlerim 48 saat arayla 65,200, 535 çıktı. Bu hafta kese görüncekmiş hafta sonuna doğru giderim doktora dedim. İştahsızlık ve arada sağ kasığımda batma oluyor. O da hamile olduğumu bildiğim için hissediyor olabilirim. Tabi inş böyle sakin geçiririm diyorum da göğüs ağrım yok bulantım yok aşırı bi kasık veya belmaprımmyok. İdrara da suyu çok içtiğim için sık çıkıyorum bence
Gittim direk aldım yedim çok iyi geldi kraker bence bulantısı olan yesinAynen valla bende korkuyorm suan bisey yemeye esimde nobette bugun yarin sabaha kadar mecburen kendi basimin caresine kendim bakicm
Ya kızlar bende hiç belirti yok sizi okudukça moralim bozuluyo korkuyorum. Kan testlerim 48 saat arayla 65,200, 535 çıktı. Bu hafta kese görüncekmiş hafta sonuna doğru giderim doktora dedim. İştahsızlık ve arada sağ kasığımda batma oluyor. O da hamile olduğumu bildiğim için hissediyor olabilirim. Tabi inş böyle sakin geçiririm diyorum da göğüs ağrım yok bulantım yok aşırı bi kasık veya belmaprımmyok. İdrara da suyu çok içtiğim için sık çıkıyorum bence
Ya inşallah öyle sakin geçer bir şikayetim yok aslında. Benim annemde de mide bulantısı çok oluyormuş. Adet gününde başlamış hatta 3 hamileliğinde de. Bir de bir arkadaşım böyle sakin geçiriyordu bebeği kaybetti 3 aylıkken karnında. İkinci hamileliğinde mide bulantısı çok yaşadı ve sağlıklı bir şekilde doğum yaklaştı şimdi. Galiba ben bu durumdan korkuyorum. Aklıma da getirmek istemiyorum tabii.Kuzu gebeligin daha cok erken beta yukseldikce basliyo belirtiler benim 1000 lerdeyken sadece belirti olarak uykm vardi. Kuzenim hic belirti yasamadan gayet saglikli bi gebelik geciriyo suan sikinti yapma biraz genetik mide bulantisi falan
daha bu hafta kese oluşur dedi doktor. İnşallah böyle geçiririm tabii. Mide bulantısı da en korktuğum şey aslında. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiziHiç endişelenme bulantı kese oluşmaya ve büyüdükçe artiyor. Değerin daha düşük çünkü. Benim 2 haftadır var beni öldürdü şimdiden 2 kilo vermişim keske bu kadar olmasa diyorum bende
benim şuan 5+4 oldu. Henüz bulantım yok bu aşamada.Ya inşallah öyle sakin geçer bir şikayetim yok aslında. Benim annemde de mide bulantısı çok oluyormuş. Adet gününde başlamış hatta 3 hamileliğinde de. Bir de bir arkadaşım böyle sakin geçiriyordu bebeği kaybetti 3 aylıkken karnında. İkinci hamileliğinde mide bulantısı çok yaşadı ve sağlıklı bir şekilde doğum yaklaştı şimdi. Galiba ben bu durumdan korkuyorum. Aklıma da getirmek istemiyorum tabii.
olmak istemiyorum yine test ile takip ediyorum testim koyulasti çok sukur bugün vericem inşallahHayırlı olsunsiz evde mi öğrendiniz? Kan mı verdiniz?
daha bu hafta kese oluşur dedi doktor. İnşallah böyle geçiririm tabii. Mide bulantısı da en korktuğum şey aslında. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi ☺
Benim bulantim o kadar çok ki, ilaç bile etki etmiyor aşırı halsizim.2 kilo verdim şimdiden. Beslenemediğim için korkuyorum da bebek beslenemiyordur diye.bir de senin 1 2 haftaya anca başlar belirtilerin benceYa inşallah öyle sakin geçer bir şikayetim yok aslında. Benim annemde de mide bulantısı çok oluyormuş. Adet gününde başlamış hatta 3 hamileliğinde de. Bir de bir arkadaşım böyle sakin geçiriyordu bebeği kaybetti 3 aylıkken karnında. İkinci hamileliğinde mide bulantısı çok yaşadı ve sağlıklı bir şekilde doğum yaklaştı şimdi. Galiba ben bu durumdan korkuyorum. Aklıma da getirmek istemiyorum tabii.
Yok canım korkma o zaten kanından sende ki mevcutlardan alıyormuş alacak olduklarını. Kanından besleniyor zaten şuanda. Vitaminlerine dikkat et sen sadece. 4 aydan sonra yediklerinden almaya başlicakmış.Benim bulantim o kadar çok ki, ilaç bile etki etmiyor aşırı halsizim.2 kilo verdim şimdiden. Beslenemediğim için korkuyorum da bebek beslenemiyordur diye.bir de senin 1 2 haftaya anca başlar belirtilerin bence
Ya kızlar bende hiç belirti yok sizi okudukça moralim bozuluyo korkuyorum. Kan testlerim 48 saat arayla 65,200, 535 çıktı. Bu hafta kese görüncekmiş hafta sonuna doğru giderim doktora dedim. İştahsızlık ve arada sağ kasığımda batma oluyor. O da hamile olduğumu bildiğim için hissediyor olabilirim. Tabi inş böyle sakin geçiririm diyorum da göğüs ağrım yok bulantım yok aşırı bi kasık veya belmaprımmyok. İdrara da suyu çok içtiğim için sık çıkıyorum bence
Kaç çıktı tsh acaba? Benim 4,5 çıktı biz sonraki kontrole kadar beklesem mi hemen bi dahiliye uzmanına mı gitsem kararsız kaldım.Benim de bulantılar başladı. Kusturmuyor ama rahatsız edici. Biseyler yiyince ve uyuyunca azalıyo neyseki. Bende yarın tsh için gidicem doktora yüksek cikti cünkü
bence fazla vakit kaybetmeden bulunduğunuz ilde varsa endokrinolojiye yoksa dahiliyeye gidin. gebelik tsh 2,5'un altında olmalı. ben de hashimoto tiroiti var. sürekli kontrol ediliyor, doktorum 2,5'un üstüne çıkmaması lazım demişti.Kaç çıktı tsh acaba? Benim 4,5 çıktı biz sonraki kontrole kadar beklesem mi hemen bi dahiliye uzmanına mı gitsem kararsız kaldım.
4merhabalar benim de son adet tarihim 28 mayıs , 2. gebeliğim 2014 doğumlu bir çocugum daha var , yarın kontrolum var kese ve kalp atışını duyarım inşallah
Kaç çıktı tsh acaba? Benim 4,5 çıktı biz sonraki kontrole kadar beklesem mi hemen bi dahiliye uzmanına mı gitsem kararsız kaldım.
Insallah sonu iyi olurda çektigimize deger canim
Ben daha önce endokrine gittim aslında ilk gebeliğimde de 2,5 üstündeydi. Haşimato yok o yüzden 3,5-4 bile sıkıntı olmaz sende demişti dr. O zaman kendiliğinden 1,5 falan oldu gebeliğin ileriki dönemlerinde. Ama 4,5 ilk defa gördüm Kaan Kocatepe’nin şu videosunu izledim.bence fazla vakit kaybetmeden bulunduğunuz ilde varsa endokrinolojiye yoksa dahiliyeye gidin. gebelik tsh 2,5'un altında olmalı. ben de hashimoto tiroiti var. sürekli kontrol ediliyor, doktorum 2,5'un üstüne çıkmaması lazım demişti.