Bat tarihidir o ozaman benim de bat 28 eylulEvet 28 Eylül ogünde hamile olduğumu öğrendim
Evet bat olacak ben ayları karıştırdımBat tarihidir o ozaman benim de bat 28 eylul
18 ağustos ama geç döllenme oldu 1 hafta doktor hesaplarken 25 ağustos baz al dedi canım hesaplamak içinSAT ı söler msn :)
Yaş 24
Evet canım gördük dün tam 5+0 dedi ve kese gördük yoksa kandan bakarız demişti gerek kalmadıKeseyi gormusmuydun?
Sen gördüm müKeseyi gormusmuydun?
Tekrar merhabaaPembeAnkaKusu , @Minnakgelin25 , Bismilhayrun , Wings06 , M merve_eymen , @Zeynagul , @Lamiyaa , Mikyy38 , M maalo , @Nrsycskn , @Ayca Bahar bahar , @Ayseee1987
evet kızlar yaş, sat, kaçıncı çocuk, belliyse son durumumuzu söleyelim tablo yapalım ne dersiniz
Ben yarin gidicem insalalh. Karından mi baktılar sana? Benim de hcg değerim 2038 ama karından gözükmez dedi alttan bakalım dedi. Cekiniyorum alttan baktirmaya daSen gördüm mü
Benim ilk çocuğunda 6+1 de gittim alttan bakmıştı doktor ve kalp atışını da duymuştuk ama bu gittim doktor üstten ultrasonla bakti sanırım doktoruna da bağlı ve çok net görünüyordu..bak bu da bebisimin kesesiBen yarin gidicem insalalh. Karından mi baktılar sana? Benim de hcg değerim 2038 ama karından gözükmez dedi alttan bakalım dedi. Cekiniyorum alttan baktirmaya da
Canım benim testten sonra yazarım ben, henüz kesin değil çünkü netleşsin 10-15 ekim arası belli eder kendiniPembeAnkaKusu , @Minnakgelin25 , Bismilhayrun , Wings06 , M merve_eymen , @Zeynagul , @Lamiyaa , Mikyy38 , M maalo , @Nrsycskn , @Ayca Bahar bahar , @Ayseee1987
evet kızlar yaş, sat, kaçıncı çocuk, belliyse son durumumuzu söleyelim tablo yapalım ne dersiniz
Bende alttan baktırmak istemediğimi söyledim ama bir yandan başka problem varsa daha net görünür diye yok da diyemedim. Ama korkuyorum açıkçası. Maaşallah ne güzel görünmüş keseBenim ilk çocuğunda 6+1 de gittim alttan bakmıştı doktor ve kalp atışını da duymuştuk ama bu gittim doktor üstten ultrasonla bakti sanırım doktoruna da bağlı ve çok net görünüyordu..bak bu da bebisimin kesesi
Benim beta çok iyi yükseliyor 5. Hafta ma girdim beta 8405 karından baktı gördü ama tam net değildi sonra alttan baktı ultrasonla orda daha iyi gördü. Bende çekindim ama alışıyorum artık sorun olmuyorBen yarin gidicem insalalh. Karından mi baktılar sana? Benim de hcg değerim 2038 ama karından gözükmez dedi alttan bakalım dedi. Cekiniyorum alttan baktirmaya da
Hiç sıkıntı olmaz alttan baksana ve bir sorun olmaz yani eğer mantarın yoksa alttan bakmasında hiç bir farklılık göremez çünkü o da ultrason ve rahme daha yaklaştırdığı için net görünür kaçırmayalım diye yapıyorlar yoksa bir fark yokBende alttan baktırmak istemediğimi söyledim ama bir yandan başka problem varsa daha net görünür diye yok da diyemedim. Ama korkuyorum açıkçası. Maaşallah ne güzel görünmüş kese
Yaş 27 ikinci çocuk sat 23 Ağustos beklenen Doğum tarihi 30.05.2021 canimSELAAAAMMMM cancanlar, benim yasim 27, birinci cocugum olucak allah izin verirse, klomen + catlatma ignesiyle hamile kaldim PKOluyum çünkü. Sizde durumlar nasil ??
Benimde karindan gözüktü tekrar canim geç yumurtlama olmuş biraz kese düzgün dedi iki hafta sonra geldi dedi ama sen ne zaman gideceksin işe başlamadan gideyim diyorum bi sonra nöbetler beni beklerBenim beta çok iyi yükseliyor 5. Hafta ma girdim beta 8405 karından baktı gördü ama tam net değildi sonra alttan baktı ultrasonla orda daha iyi gördü. Bende çekindim ama alışıyorum artık sorun olmuyor
PembeAnkaKusu , @Minnakgelin25 , Bismilhayrun , Wings06 , M merve_eymen , @Zeynagul , @Lamiyaa , Mikyy38 , M maalo , @Nrsycskn , @Ayca Bahar bahar , @Ayseee1987
hayirli olsun inşallah.Bende pko var ve regl düzensizliği yapıyor hep gecikiyor. O yüzden ovulasyon takibi yapıyordum. 21 eylülde yumurtlama olduğu için yaklaşık 7 eylülü sat alabiliriz. İlk bebeğim olucak eğer hamileysem. Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum. Ama ben uzun süredir yapıyorum ve ilk defa silik de olsa 2.çizgiyi yakaladım. İnşallah doğrudur. Gecikme olduktan sonra bidaha test yapıcam. 28 yaşındayım. Herkes biran önce bebişine sağlıkla kavuşur inşallah
Teşekkürlerhayirli olsun inşallah.
Bende şuan 4+1im ama 5.haftaya girmiş oluyorum sen 6. Haftadasın o zaman canimBenim beta çok iyi yükseliyor 5. Hafta ma girdim beta 8405 karından baktı gördü ama tam net değildi sonra alttan baktı ultrasonla orda daha iyi gördü. Bende çekindim ama alışıyorum artık sorun olmuyor
Yarından sonra gidicem sonra ne zaman çağırır bilmiyorum haftaya çağırır galibaBenimde karindan gözüktü tekrar canim geç yumurtlama olmuş biraz kese düzgün dedi iki hafta sonra geldi dedi ama sen ne zaman gideceksin işe başlamadan gideyim diyorum bi sonra nöbetler beni bekler