2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hic sorma canim ya. Yurtdisinda boyle. Normalde 10.haftadan once randevu alamazsin, ama ben bir kere dusuk yaptigim icin 7. haftada bakmak istedi. Yani yine iyiyim 19 güncük
Evet oralarda öyleymiş. Belki de doğrusu öyledir. Biz burda sürekli gidiyoruz malum

Canım beni de ekler misin? Yaş 31- SAT: 330.08.2020- 2. Çocuk- TDT: 06.06.2021

Kızlar 1 saattir kasiklarim ağrıyor daha normal demi böyle şeyler

Ben halen doktora gidemedim ya değerlerim yükselsin de keseyi görüm ozaman tamam diyecem kesin hamileyim

Bende bu kez çok gitmicem dedim ne kadar gitmek istemesem o kadar gitmem gerekti

henüz dr a gidememiş olan kızçeler folik asit kullanmayı ihmal etmeyin bu süreçte çok önemli o da en kısa zmnda LesaM ın dediği gibi troid değerleri çok önemli

henüz dr a gidememiş olan kızçeler folik asit kullanmayı ihmal etmeyin bu süreçte çok önemli o da en kısa zmnda LesaM ın dediği gibi troid değerleri çok önemli
Benim tiroidim 3.3 çıkmış bugün ilaç verecek doktor inşallah. Ilk bebeğimde 1.26ydi bunda niye yüksek bilmiyorum . Çok da tedirginim

Benim tiroidim 3.3 çıkmış bugün ilaç verecek doktor inşallah. Ilk bebeğimde 1.26ydi bunda niye yüksek bilmiyorum . Çok da tedirginim
aşırı yüksek bi değer deil stres yapma stres de yükseltir değerini. çabuk kontrol altına alınır sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…