Cok sevindim inşallah dogrudurAz önce test yaptım pozitif çıktı kızlarama Al-Bi gebelik testiyle yaptım yanlış olduğunu söyleyen çok kişi var o yüzden bi test daha yapcam dua edin
Bu kısmın üstünde hmn dörtlü kutucuk var ya ordan yapılıoDenedim yapamadım kızlar anlamadım nasıl oluyor. siz biliyorsanız yöneticiye bildirelim bilen birisi konu sahibi olsun tabloyu yapsın.
İsim | Yaş | SAT | Çocuk Sayısı | Durum |
Hayırlı olsun inşallah doğrudurAz önce test yaptım pozitif çıktı kızlarama Al-Bi gebelik testiyle yaptım yanlış olduğunu söyleyen çok kişi var o yüzden bi test daha yapcam dua edin
Ben yapmaya çalışırken bir sürü kutucuk çıktı sonra onu da düzenleyemedim. Denedim tekrar eski haline de gelmiyor. Canım sen yapabilirsen konu sahibi seni yapalım istersen.Bu kısmın üstünde hmn dörtlü kutucuk var ya ordan yapılıo
İsim Yaş SAT Çocuk Sayısı Durum
Ilk sayfada kalsa daha düzenli olur. Gerçekten sen biliyorsun bu işleri sen yap canım benim için fatketmez hem daha iyi olur.Yoo konu sahibi sen kal buraya yapalım farketmez her yazanla güncelleriz olmaz mı?
Kızlar iyi akşamlar biraz önce idrarımı yaptıktan sonra bende çok fazla beyaz akıntı ve içinde kahverengi uzun çizgiler vardı (kılcal damar gibi görünüyor). 5 gün önce aşılma yaptım, bu yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi?
Midesi hassas olanlar için resmi yüklemek istemedim
yerleşme kanaması nasıl olur anlayan varsa görseli özelden atmak istiyorum.
yardımcı olurmusunuz lütfen
[/QUO
herkeste farklı oluyo bende 13 eylülde oldu baya oldu önce beyaz akıntıya karışmış kahverengi yani beyaz akıntı kahverenginden hiç belli oluyo 1 defa geldi o gün daha hiç gelmedi 24 saat sonrasında baya yoğun geldi vişne çürüğü rengi o gün sürekli devam etti bi kahve rengi bi vişne bi siyah bi kırmızı her rengi gördüm diyebilirim ve o vişne cürüğü ped doldurcak kadar yoğundu düşürüyorum diye korktum yattım sonrasında hiç olmadı 4+3 iken keseyi gördüm 5 + 5 im bugun bu ikinci hamileliğim ilkindede koyu kahve rengi akıntım 4 5 gün kadar sürmüştü ama çok az sildikçe geliyodu
Cok sevindim inşallah dogrudur
Hayırlı olsun inşallah doğrudur
tebrikleeerrr :)Miratech’le yaptım o da pozitif
ayşecim endişelenmemeye çalış lütfen. duruma hiç vakıf deilim ama inşallah her şey güzel olsn senin içinSana özelden görseli atsam miden bulanır mı canım? Bide bugün çok ateşlendim, 38.1 ve 38.3 arası çıkıyordu,doktora yazdım durumu, bana 3 tane ilaç yazdı. Şimdi 37.6 ya düştü ateşim.
Yani bu gebelikse bile ateşimin bukadar yükselmesi çok kötü birşey mi?
Çok şükür hemen kan testi verMiratech’le yaptım o da pozitif
Bu ay ardarda talihsizlikler yaşıyor gibiyim Allah hayır etsin inşallah.ayşecim endişelenmemeye çalış lütfen. duruma hiç vakıf deilim ama inşallah her şey güzel olsn senin için
aklına kötüyü getirme sen, bilinmezlik can sıkıcıdır ama en güvenilir kişi dr un. o ne yorum yapıo bu durumla ilgili?Bu ay ardarda talihsizlikler yaşıyor gibiyim Allah hayır etsin inşallah.
Bu durumlara bende vakıf değilim canım sağılsun bikaç arkadaş yardımcı oldu, dün öyle akıntı olması, bugün ateşimin çok yükselmesi korkuyorum
benmki bariz koyu kahveydi dediğin gibi akıntıda gördüm ama hamile olmadan önce yumurtlama günlerimde bazen oluyodu acaba yumurtam mı çatladı diyodum
Canım ateşimin dereceleri gönderdim bugün, 3 ilaç yazdı, 1 fitilmiş.aklına kötüyü getirme sen, bilinmezlik can sıkıcıdır ama en güvenilir kişi dr un. o ne yorum yapıo bu durumla ilgili?