2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde ikinci cocuk yas 32 sat 26 Agustos.. Ilk randevuyu 14 ekime verdiler tam yedi haftalik olacak o zaman..

Size sorum var bilginiz varsa cok mutlu olurum benim yumurtlamam dun bitti ama o gün degil 2 gun once birliktelik oldu akintim var krem renginde acaba boyle belirti olabilir mi ilk hamileligimden 6 sene gecmis unutmusum

Bende 24 yaşındayım sat 1 Eylül ilk çocuğum olacak inşallah 😊
yaşımızda satımızda aynı 🤗
benim sat da 28 eylül kizlar🥰
Size sorum var bilginiz varsa cok mutlu olurum benim yumurtlamam dun bitti ama o gün degil 2 gun once birliktelik oldu akintim var krem renginde acaba boyle belirti olabilir mi ilk hamileligimden 6 sene gecmis unutmusum
akıntı oluyor canım ama ben çok dikkat etmiyorum Bazen beyaz bazen şeffaf oluyor

benim sat da 28 eylül kizlar🥰
akıntı oluyor canım ama ben çok dikkat etmiyorum Bazen beyaz bazen şeffaf oluyor
Bat mı yazacaktın yoksa 1 Eylül mü😁 neyse çokta önemli değil bebişlerimizin tahmini Doğum tarihi aynı sonuçta ikizler burcu bebelerimiz olacak Allah nasip ederse 😍

Sık sık akintim olmuyor ara ara geliyor yumurtladiktan sonra eger dollenme gerceklesmemisse akinti kesiliyor mu meraklardayim
Canım benimde bat 14 ekim, bekliyorum. Benimde saydam akıntım var. Affedersin silince fark ediyorum.. bende merak ettim bu nedemek diye fakat daha önce böyle olmuyordu ondan eminim. Akıntıya çok dikkat ederim hamilelik belirtisi olabilir diye düşünüyorum.

Günaydın canım çok şükür sen nasilsin? Bugün keseyi görmeye gidicem kismetse
Anaaammmm Ne güzel. Iyi haberlerle dön bize insallah canim. Iyiyim bende 19 günüm kaldi keseyi gormek icin sabirsizlaniyorum :-)

Merhaba kızlar. Her kes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah😍
Acaba beni de ekler misiniz? hullaglnc hullaglnc
Yaş - 21
Bat - 29.08.2020
Bebeğimin tahmini doğum tarihi - 05.06.2021

3cü hamileliğim ama ilk bebeğim olacak kısmet olursa. Daha önceden 1 erken doğum ve 1 düşüğüm var. Şu an 4+5 haftalığız☺️

Anaaammmm Ne güzel. Iyi haberlerle dön bize insallah canim. Iyiyim bende 19 günüm kaldi keseyi gormek icin sabirsizlaniyorum :-)
oo 19gun de cokmus:KK55: hayırlısı olsun
Merhaba kızlar. Her kes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah😍
Acaba beni de ekler misiniz? hullaglnc hullaglnc
Yaş - 21
Bat - 29.08.2020
Bebeğimin tahmini doğum tarihi - 05.06.2021

3cü hamileliğim ama ilk bebeğim olacak kısmet olursa. Daha önceden 1 erken doğum ve 1 düşüğüm var. Şu an 4+5 haftalığız☺
merhabalar:KK31:

X