2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
benmki bariz koyu kahveydi dediğin gibi akıntıda gördüm ama hamile olmadan önce yumurtlama günlerimde bazen oluyodu acaba yumurtam mı çatladı diyodum
Anladım canım ikimizin farklı bi durum sanırım. Bende ilk defa oldu, ama benim belki aşılma işlemi ağrılı geçti diye orada kan pıhtılaşmış ve akıntıyla atılmışda olabilir.

Canım ateşinin dereceleri gönderdim bugün, 3 ilaç yazdı, 1 fitilmiş.
Aşılma yaparken enfeksiyon kapmış olabilirsin dedi yada döllenme oluşmuş ise vücut direncin düşük olduğu için vücut şu an ilk hormon değişikliği olacağı için onu bi virüs gibi algılayıp savaş haline geçiyor diyede olabilir dedi. C vitamini tüket dedi, bol su iç dedi,İlaçları kullan yarına kadar ateşin düşmezse gel bazı testler yapalım dedi.
Eki Görüntüle 2698508
inşallah ateşin de düşer diğer şeyler de bişeye gerek kalmaz :dua: yrn ola hayrola duam seninle olcak :KK66: yrn güzel haberler ver bize emi :KK66:

Merhabalar. BAT 4 ekimdi bugün erken gebelik testi yaptım. 2.çizgi silik de olsa çıktı. Daha önceki denemelerde de hep test yapıyordum fakat hiç çıkmamıştı. Çok heyecanlıyım. Umarım gerçekten olmuştur ve bebişimi sağlıkla kucağıma alırım. Ben de 2021 haziran annesi olucam eğer olursa 😊

X