Evet gerçi 5 hafta bitmiş oluyor 6 işteBende şuan 4+1im ama 5.haftaya girmiş oluyorum sen 6. Haftadasın o zaman canim
Hadi hayirlisiyla inşallah canim ben de öyle diyorum sağlikli olsun tek düşündüğüm şey yaYarından sonra gidicem sonra ne zaman çağırır bilmiyorum haftaya çağırır galibaay sağlıklı olsun da bişe istemiyorum ya
Aynen öyleHadi hayirlisiyla inşallah canim ben de öyle diyorum sağlikli olsun tek düşündüğüm şey ya
@PembeAnkaKusu , @Minnakgelin25 ,Bismilhayrun , Wings06 , @merve-onur , @Zeynagul , Lamiyaa , Mikyy38 , @maalo , gulsahnursoy , K Kayra2021 bahar , @Ayseee1987
evet kızlar yaş, sat, kaçıncı çocuk, belliyse son durumumuzu söleyelim tablo yapalım ne dersiniz
yaşımızda satımızda aynıBende 24 yaşındayım sat 1 Eylül ilk çocuğum olacak inşallah
Bende 24 yaşındayım sat 1 Eylül ilk çocuğum olacak inşallah
benim sat da 28 eylül kizlaryaşımızda satımızda aynı
akıntı oluyor canım ama ben çok dikkat etmiyorum Bazen beyaz bazen şeffaf oluyorSize sorum var bilginiz varsa cok mutlu olurum benim yumurtlamam dun bitti ama o gün degil 2 gun once birliktelik oldu akintim var krem renginde acaba boyle belirti olabilir mi ilk hamileligimden 6 sene gecmis unutmusum
Ben de yeni öğrendim hamileligimi bat 28 Eylüldü ama şuan hiç akıntım yokSık sık akintim olmuyor ara ara geliyor yumurtladiktan sonra eger dollenme gerceklesmemisse akinti kesiliyor mu meraklardayim
Bat mı yazacaktın yoksa 1 Eylül mübenim sat da 28 eylül kizlar
akıntı oluyor canım ama ben çok dikkat etmiyorum Bazen beyaz bazen şeffaf oluyor
Canım benimde bat 14 ekim, bekliyorum. Benimde saydam akıntım var. Affedersin silince fark ediyorum.. bende merak ettim bu nedemek diye fakat daha önce böyle olmuyordu ondan eminim. Akıntıya çok dikkat ederim hamilelik belirtisi olabilir diye düşünüyorum.Sık sık akintim olmuyor ara ara geliyor yumurtladiktan sonra eger dollenme gerceklesmemisse akinti kesiliyor mu meraklardayim
Aman kafam karıştı evet bat 28eyluldu:))Bat mı yazacaktın yoksa 1 Eylül müneyse çokta önemli değil bebişlerimizin tahmini Doğum tarihi aynı sonuçta ikizler burcu bebelerimiz olacak Allah nasip ederse
Günaydın canım çok şükür sen nasilsin? Bugün keseyi görmeye gidicem kismetseGünaydin kizlaaarnasilsiniz bugun ??
Anaaammmm Ne güzel. Iyi haberlerle dön bize insallah canim. Iyiyim bende 19 günüm kaldi keseyi gormek icin sabirsizlaniyorumGünaydın canım çok şükür sen nasilsin? Bugün keseyi görmeye gidicem kismetse
oo 19gun de cokmusAnaaammmm Ne güzel. Iyi haberlerle dön bize insallah canim. Iyiyim bende 19 günüm kaldi keseyi gormek icin sabirsizlaniyorum
merhabalarMerhaba kızlar. Her kes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah
Acaba beni de ekler misiniz?hullaglnc
Yaş - 21
Bat - 29.08.2020
Bebeğimin tahmini doğum tarihi - 05.06.2021
3cü hamileliğim ama ilk bebeğim olacak kısmet olursa. Daha önceden 1 erken doğum ve 1 düşüğüm var. Şu an 4+5 haftalığız☺