Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 2 gün önce çok kötü bir şey yaşadım. Yeni bir eve taşındık ve eşim evde yokken dolandırıcı bir kadın eve girmeye çalıştı. Orta yaşlarda bir teyze üst katınızda oturuyorum kocam bıçaklamaya çalışıyor polisi ara diye beni iterek eve girdi . Ben o sırada anladım kadının halinden bağırarak evimden çık diye kadını çıkardım. Ama hamileyim falan kadın gidince baya ağladım. Kapıyı kim çalarsa çalsın açmayın kızlar evde yalnız olduğunuzda bizim verilmiş sadakamız varmış bir şey olmadı🙏🏼
Okurken bile gerildim ya. Geçmiş olsun canim. Dikkat et bundan sonra. Bize de ders iste bizlerde dikkat edelim. Ne kadar kötü niyetli insanlar var etrafimizda yaa.. gercekten sadece kötülüğe calisiyor insanlarin aklı ve kolay yoldan parayi bulmanin derdindeler. Ben komsuculuk olayina da pek sicak degilim zaten.

Kızlar iyi geceler benim akşam üzeri kahverengi akıntım geldi idrardan sonra yoğun kıvamda 6 gibi sonra tekrar 1 saat önce geldi , takibinde olduğum hastaneye gittim ebeler kontrol etti makattan fitil ve progrsteron iğne vurdular. Sizde böyle bir durum yaşayan var mıydı şuan kafam durdu stresten doktorum sabah erkenden kontrole çağırdı sabah nasıl olacak bilmiyorum 😓😓
Canim geçmiş olsun 🙏 endise etme. Ani hareket ettim demistin sanki ondan olmus olabilir. Cok asiri kan renginde olmadigi icin bence icini ferah tut. Arada bu tarz seyler olabilir. Stres yaoma güzelce uyu dinlen bebegine hic bisey olmayacak 🙏

X