2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kizlar bende size katilabilirmiyim acaba ? Cuma gunu ogrendim hamileyim (SONUNDA). Eger yanilmiyorsam haziranin 6 sinda dogacak bebegim. Ama ilk sinavim bu 3 ayi atlatmak. Ben subatta 2 aylik hamileyken dusuk yaptim. Simdi bekliyorum. Ekimin 20sine randevum var ilk kontrol icin

Ben ogreneli baya oluyor ama daha doktora gitmedim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Bende pandemiden dolayı çok sık gitmek istemedim ama dün tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mutlaka geçmesi lazimmis hamilelikte zararliymış çok üzüldüm. Bence erteleme canım sende.

Merhabalar hayırlı olsun hamileliğin inşallah bu bebegin saglikla ilerler

tebrik ederim canım. ilk haziran annesi sensin galiba. Tekrar hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim canım Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Selam hanımlar, benim bat bu gün test için birkaç gün daha bekleyeceğim eğer hamileysem bende Haziran annesi olacağım
selâmlar bat günü mutlaka çıkar aslında yapsan iyi olurdu

Merhaba. Dün keseyi gördük biz. Ama Mayıs annesi mi olurum Haziran mı belli değil. Sağlıkla gelsin yavrularımız :)

30 Mayıs gösteriyor Kızım Haziran doğumlu yine Haziran olsun istiyorum inşallah Ama sezaryen olunca bekleriz bi iki gün umarim

4+6da gorduk biz, karindan bakti canim. Siz de gorursunuz umarim yarin. Guzel bir duygu
4+6 da görmüştük keseyi yarin tekrar gidicktim dr seçecektim doğru düzgün gitmedim cünkü iptal oldu randevum isi cikmis mide bulantilari azaldi ağrilarda zaman zaman oluyo canim sen de nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…