Ben de senin için çok istiorm şüphen olmasınİnşallah canım inşallah, bunu ne çok istiyorum bir bilsen ❤
Bende pandemiden dolayı çok sık gitmek istemedim ama dün tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu çıkmış mutlaka geçmesi lazimmis hamilelikte zararliymış çok üzüldüm. Bence erteleme canım sende.Ben ogreneli baya oluyor ama daha doktora gitmedim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Merhabalar hayırlı olsun hamileliğin inşallah bu bebegin saglikla ilerlerMerhaba kizlar bende size katilabilirmiyim acaba ? Cuma gunu ogrendim hamileyim (SONUNDA). Eger yanilmiyorsam haziranin 6 sinda dogacak bebegim. Ama ilk sinavim bu 3 ayi atlatmak. Ben subatta 2 aylik hamileyken dusuk yaptim. Simdi bekliyorum. Ekimin 20sine randevum var ilk kontrol icin
Insallah canim hepimizinki saglikla ilerlesinMerhabalar hayırlı olsun hamileliğin inşallah bu bebegin saglikla ilerler
tebrik ederim canım. ilk haziran annesi sensin galiba. Tekrar hayırlı olsun canımMerhabalar kızlar.2021 Haziran annelerini de buraya alalım. Benim bat 28eylül yani bugün. 2gün önce test yaptım pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah.
Çok teşekkür ederim canım Darısı isteyen herkese olsun inşallahtebrik ederim canım. ilk haziran annesi sensin galiba. Tekrar hayırlı olsun canım
selâmlar bat günü mutlaka çıkar aslında yapsan iyi olurduSelam hanımlar, benim bat bu gün test için birkaç gün daha bekleyeceğim eğer hamileysem bende Haziran annesi olacağım
Hayirli olsun kaçinci günde gördünüz karindan mi bakti size de ben yarin gidicebiz de gördükMerhaba. Dün keseyi gördük biz. Ama Mayıs annesi mi olurum Haziran mı belli değil. Sağlıkla gelsin yavrularımız :)
Hayirli olsun kaçinci günde gördünüz karindan mi bakti size de ben yarin gidicebiz de gördük
Benim sürekli değişiyor çok düzenli değil o yüzden bekleyeyim dedim ama dayanamayıp yapabilirimselâmlar bat günü mutlaka çıkar aslında yapsan iyi olurdu
Merhabalar erkenden görmüşsün ne güzel gozunuzaydinMerhaba. Dün keseyi gördük biz. Ama Mayıs annesi mi olurum Haziran mı belli değil. Sağlıkla gelsin yavrularımız :)
Tesekkur ederim darisi basinizaMerhabalar erkenden görmüşsün ne güzel gozunuzaydin
Çok teşekkür ederim hepimize insallahBenim sürekli değişiyor çok düzenli değil o yüzden bekleyeyim dedim ama dayanamayıp yapabilirimBu arada senin bebişinde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Beta hcg degeriniz kacti acaba sizin gordugunuzde?Merhaba. Dün keseyi gördük biz. Ama Mayıs annesi mi olurum Haziran mı belli değil. Sağlıkla gelsin yavrularımız :)
Beta hcg degeriniz kacti acaba sizin gordugunuzde?
Hayirli olsun buarada saglikla kucaklayin insallah4+6da gorduk biz, karindan bakti canim. Siz de gorursunuz umarim yarin. Guzel bir duygu
4+6 da görmüştük keseyi4+6da gorduk biz, karindan bakti canim. Siz de gorursunuz umarim yarin. Guzel bir duygu