2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar iyi akşamlar biraz önce idrarımı yaptıktan sonra bende çok fazla beyaz akıntı ve içinde kahverengi uzun çizgiler vardı. 5 gün önce aşılma yaptım, bu yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi?
Midesi hassas olanlar için resmi yüklemek istemedim
yerleşme kanaması nasıl olur anlayan varsa görseli özelden atmak istiyorum.
yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏🙏
Canım yardımcı olmak isterim ablamda aşılama ile aldı kızını kucağına oda kanama yaşamıştı bir gösteririm

yumurtlamadan sonra saydam akıntı tuttu anlamına mı geliyordu kızlar? İlk bebeğimde hiç dikkat etmemiştim. Derler ya her çocukta sanki ilk bebeğim gibi oluyor diye. Yumurtlama günümde korunmasız oldu birlikteliğim merak içindeyim :)

yumurtlamadan sonra saydam akıntı tuttu anlamına mı geliyordu kızlar? İlk bebeğimde hiç dikkat etmemiştim. Derler ya her çocukta sanki ilk bebeğim gibi oluyor diye. Yumurtlama günümde korunmasız oldu birlikteliğim merak içindeyim :)
Yumurtlamada birliktelik olduysa tutar inşallah. Sonrasında akıntı da oluyor evet . Hayırlısı olsun

Herkese merhaba
Benim adet tarihim 18 ağustos ama yumurtlama geç olmuş 5 haftalık hamileymişim o yüzden mayıs değil haziran doğumlu olacak 2. Bebeğim bakalım hayırlısı kimlerim 2. Bebeği burada

Herkese merhabaa :halay:bende haziran annesiyim :KK36: Allah bu ayda isteyen herkese anne olmayı bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah yorumları okudum dualarım sizinle ❤️ bu topik uğurlu gelsin sizlere 🤰👼

evet bugün predictor early yaptım ama çıkmadI..ekstra bir süpriz olmazsa,hamile değilim galiba.cuma-Cumartesi adet olmazsam test yapacağım tekrar
Canım hakkında hayırlısı olsun. Inşallah hamilesindir değilsen de Allah bilir vereceği zamanı. Sıkma canini:KK19:
Herkese merhaba
Benim adet tarihim 18 ağustos ama yumurtlama geç olmuş 5 haftalık hamileymişim o yüzden mayıs değil haziran doğumlu olacak 2. Bebeğim bakalım hayırlısı kimlerim 2. Bebeği burada
Merhabalar hoşgeldin benim de 2.bebeğim inşallah. Kızım 34aylik. 3yasina girecek kismetse . Pandemiden dolayı hamileliği erteleyip durduk ama bugünlere kısmetmiş. Senin de hayirli olsun hamileligin.
Gunaydin kizlar nasilsiniz insallah iyisinizdir hayirlisiyla haziran annesi oluruz hangi sehirlerde yasiyorsunuz ben konya da yasiyorum
Merhabalar cok şükür iyi diyelim iyi olsun bende sivaslıyım :KK31:

Herkese merhabaa :halay:bende haziran annesiyim :KK36: Allah bu ayda isteyen herkese anne olmayı bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah yorumları okudum dualarım sizinle ❤ bu topik uğurlu gelsin sizlere 🤰👼
Merhabalar hoşgeldinn gozunuzaydin canim:KK69:

Herkese merhaba
Benimde bir bebeğim daha var 21 aylık erkek, bakalım kardeş gelecekmi henüz belli değil olasılığı yüksek :KK54:

LesaM LesaM konu sahibi sen oldugun icin soyle bir sey mi yapsan; herkes sat , bat, kacinci bebek, yas gbi bilgilerini yazsa da sen de en basa bi tablo olarak duzenleyip koysan? Ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim ama mayis annesi olcam die dusundugumden o grupta yaziodm, orda ole bisi yapmislardi guzel olmstu. Herkes birbirini daha iyi tanio bilgilerini daha net goruodu.

Aaaa aynı benim gibisin🥰 istiyordun sanırım inşallah olur
Oğlunu emziriyor musun
[/QUOTE]
Emzirmeyi bıraktık biz arkadaşım :KK15: istiyorduk ama hemen değildi planlarımızda yeni yılı beklemek vardı, ufak bir kaza oldu henüz varmı yokmu belli değil. Yinede gruba bakmak istedim. Olma ihtimali yüksek, öyle bir denk gelmiş ki yumurtlama günümde aksilikler beni bulmuş sonradan hesapladım birazda belirtilerim var bir 10 gün sonra belli eder kendini

LesaM LesaM konu sahibi sen oldugun icin soyle bir sey mi yapsan; herkes sat , bat, kacinci bebek, yas gbi bilgilerini yazsa da sen de en basa bi tablo olarak duzenleyip koysan? Ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim ama mayis annesi olcam die dusundugumden o grupta yaziodm, orda ole bisi yapmislardi guzel olmstu. Herkes birbirini daha iyi tanio bilgilerini daha net goruodu.
Evet iyi olur da ben nasıl yapılacağını bilmiyorum bir de bat tarihine gerek yok sat olsa yeterli.

X