Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar intergen firmasında fetal dna yaptıran var mı? Ya da bu firma hakkında bilgisi olan.. panaroma bize 560 dolar dedi o yüzden daha düşük fiyata arıyorum da..

Geçmiş olsun canım sürgü taktırabilirsin kapıya delikten bakmadan seslenmeden açma mümkünse iyice çivisi çıktı ortalığın
Aslında var ya kapı çift kilitli, yaşlı bir kadın annem yaşında ben komşu deyince ne bilim.Sürekli korkuyla da yaşanmazki biraz korkusuzumdur . Evden çıkardım falan sonra vicdan yaptım gerçekten kocası dövdü mü acaba diye. Hala bi yanım inanmaya çalıştı. Tabi ses falan yok tamamen benim saflığım apartman kameralarına bakıldı yok öyle bir oturan. Ama bebek var ya biraz sakinleşmem zor oldu bebeğe bişe olcak diye korktum . Allah korudu bizi🙏🏼

Aynı aynı valla boş boş dolanıyorum 🤣

Amiin inşallah o dönem çok üzüldüm ama sağlıklı değildi demekki o yüzden kalbi durdu. Allah oğluma ve yeni bebeğime sağlıklı uzun ömür versin inşallah 🙏

Bende henüz olmuyor ama öğrencilerim de arkadaşlarım da sağolsunlar çok hassas o konuda. Çocuklar hocam duygularınız tavan yapıp bize kızmazsınız demi diye sordu ama 🤣🤣

12+2 feyiz fetal DNA henüz çıkmadı ama bugün sabah kontrol vardı drumuz kız gibi dedi ama yine de kesin değil dedi 🤣🤣

Sakatat türevleri parazit taşıma riskinden dolayı yasaklamıştı doktorum bana öyle hatırlıyorum.
Kesinleşince yazalım kuzum sağlıkla gelsin 🙏🏻

Aslında var ya kapı çift kilitli, yaşlı bir kadın annem yaşında ben komşu deyince ne bilim.Sürekli korkuyla da yaşanmazki biraz korkusuzumdur . Evden çıkardım falan sonra vicdan yaptım gerçekten kocası dövdü mü acaba diye. Hala bi yanım inanmaya çalıştı. Tabi ses falan yok tamamen benim saflığım apartman kameralarına bakıldı yok öyle bir oturan. Ama bebek var ya biraz sakinleşmem zor oldu bebeğe bişe olcak diye korktum . Allah korudu bizi🙏🏼
Çok geçmiş olsun kuzum, dikkatli ol evde tekken açma kapıyı kimseye gerekirse🙏🏻

Canim cok korkunc ya. Valla bayiltabilirdi. Boyle yeni tasinanlari, yeni evlileri eve gelinlikle girenleri falan takip ediyolar hep. Cok dikkatli olmak lazim. Kapiyi calar calmaz seni itip iceri mi girdi? Cok korkunc ya

Banada yorum yapar mısınız 🌸

Eklentiler

• IMG_5083.png
    IMG_5083.png
    515,1 KB · Görüntüleme: 18
Canim cok korkunc ya. Valla bayiltabilirdi. Boyle yeni tasinanlari, yeni evlileri eve gelinlikle girenleri falan takip ediyolar hep. Cok dikkatli olmak lazim. Kapiyi calar calmaz seni itip iceri mi girdi? Cok korkunc ya
Bu ev biraz boş kalmış biz satın aldık, takip etmişler bencede . Ya işte panik bi halde eve girdi böyle beni ittirerek odalara falan baktı ben anladım zaten . Bende onu tutup bağırdım evimden çık diye. Ben bağırınca tamam çıkıyorum diye çıktı. Yemedim yalanını da tabi olabilirdi. Valla kurye bile gelse kapıya koyun ben alırım dicem şuan.

Kızlar intergen firmasında fetal dna yaptıran var mı? Ya da bu firma hakkında bilgisi olan.. panaroma bize 560 dolar dedi o yüzden daha düşük fiyata arıyorum da..
Panaromaya en yüksek paketi 450 usd yaptırdık nasıl o fiyatı vermişler ki bunu sorsanız.

Panaromaya en yüksek paketi 450 usd yaptırdık nasıl o fiyatı vermişler ki bunu sorsanız.
Bende anlamadım yarın tekrar bir sorayım.. gittiğim hastaneyle özel sağlık sigortam var ama a plus hastane oranın adını söyledim diye mi anlamadım.. kendi bütçemlede gitmiyorum ki oraya.. hastahane adı söylemeyeyim.. pazarlık yapmayı deneyeyim.. diğer intergen 350 dolar söyledi.. 100 dolarında değilimde 560 da ekstra fazla.. yarın tekrar konuşayım teşekkürler 🌸🌸

Kızlar iyi geceler benim akşam üzeri kahverengi akıntım geldi idrardan sonra yoğun kıvamda 6 gibi sonra tekrar 1 saat önce geldi , takibinde olduğum hastaneye gittim ebeler kontrol etti makattan fitil ve progrsteron iğne vurdular. Sizde böyle bir durum yaşayan var mıydı şuan kafam durdu stresten doktorum sabah erkenden kontrole çağırdı sabah nasıl olacak bilmiyorum 😓😓

Canım hersey allahtan inşallah güzel haberler alırız bizde beni de biliyorsun ense kalınlığı yüksek çıktı fetal dna sonucunu bekliyoruz. Tadımız tuzumuz yok şu an. Ama hersey allahtan. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler sende üzülme inşallah mucizelerimizle güzel haberler ile geleceğiz grubumuza
İnşallah Allah senin de yardımcın olsun

Bende hamileler ciğer yememeli diye biliyorum, sakatat ürünleri de aynı şekilde
Merhabalar ben iki günde üç doktora sordum 1 popüler cevap aldım yiyebilirsin dediler . Çiğ köfteye asla izin vermediler bir lokma bile yeme dediler bende çıkışta 7 şiş ciğer gömdüm Allah affetsin 🙏😩🫠 siz yinele kendi doktorunuza danışın derin 🙏

Ay kızlar bugün çok ilginç bişey oldu 😅 Akşam yemeğinde dışardaydık. Konsept bir mekandı. Sırayla getirip sunum yapıyorlardı. En son şişte ciğer geldi garson elleriyle lavaşa sardı kimyonunu vs döktü bi güzel hazırlayıp bana uzattı. Tam alacakken bi dakika hanımefendi siz hamilemisiniz diye sordu. Evet deyince biz hamilelere ciğer vermiyoruz kusura bakmayın deyip geri çekti. 😂 Ben şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş çok şaşırdım. Varmı aslını astarını bilen? 😅😅😅 ilk hamileliğimde yemiştim hiç bişey olmadı çok garibime gitti doğrusu.
Merhabalar ben iki günde üç doktora sordum 1 popüler cevap aldım yiyebilirsin dediler . Çiğ köfteye asla izin vermediler bir lokma bile yeme dediler bende çıkışta 7 şiş ciğer gömdüm Allah affetsin 🙏😩🫠 siz yinele kendi doktorunuza danışın derin 🙏

Kızlar ben bugün perinatolojiue göründüm 11+1 günlük hamişim baktı erken haftaya gel dedi. Tomografi emar için eğer o sırada hamile olmuş olsaydın ya hep ya hiç yasası var dedi düşerdi zaten dedi. Fetal DNA yaptırmanın bununla bir alakası yok dedi. Doktorumdan okadar fırçayı boşuna yemişim anlayacağınız 🥹

Buda benden kızlar 11 haftalık hayırlısıyla tahminlerinizi bekliyorum 🙏❤️

Eklentiler

• 156A08E8-99D2-4A05-9FE1-4189A7C142F4.jpeg
    156A08E8-99D2-4A05-9FE1-4189A7C142F4.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 9
Bu ev biraz boş kalmış biz satın aldık, takip etmişler bencede . Ya işte panik bi halde eve girdi böyle beni ittirerek odalara falan baktı ben anladım zaten . Bende onu tutup bağırdım evimden çık diye. Ben bağırınca tamam çıkıyorum diye çıktı. Yemedim yalanını da tabi olabilirdi. Valla kurye bile gelse kapıya koyun ben alırım dicem şuan.
Çok çok geçmiş olsun dikkatli ol gerçekten. Sen yaşamışsın ben burda ürktüm 😞

Hangi sehirdeydin canim ? Bende iki gün önce falan fiyat aldim 480 dolar dediler. Ben anlamadim neye göre değişiyor fiyatlar. Eurofins ile görüştüm onlar panoramadan 2.5 3 bin falan daha uygundu ama panorama icime daha cok sindiği icinnordan randevu olusturdum. Zam gelecegini soyledi ama panorama ile görüştüğümde.
Ama benim düşüncem artik kesinlesti kisiler komisyon aliyor. Doktorlarin bazilari da aliyor bence. O nedenle fiyatlar bu kadar degiskenlik gösteriyor

X