2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim 3 yasında bi kızım var canım maasallah sen bizden de tecrubelisin☺ Allah bağışlasın evlatlarımızı.
🥰🥰🥰 tsk ederim cnm zor oluyor kizin okulu oğlan hep ayakta 7/24 ayaktayım hep ara ara kanamaları oluyor mide bulantilarim yeni yeni başladı senin nasıl bulaştın var mi cnm ins olmaz oglumda 17 hafta sormuştu mafolmustum ins oyle olmaz

🥰🥰🥰 tsk ederim cnm zor oluyor kizin okulu oğlan hep ayakta 7/24 ayaktayım hep ara ara kanamaları oluyor mide bulantilarim yeni yeni başladı senin nasıl bulaştın var mi cnm ins olmaz oglumda 17 hafta sormuştu mafolmustum ins oyle olmaz
Allah kolaylık versin canım zor olur 2 çocukla haklısın. Ben bir taneyle baş edemiyorum😁
Bulantim bu hafta başladı ve bugün biraz daha kötüyüm hiçbişey yemek istemiyorum. Napalim Allah sağlık versin bebelerimize yeterki:KK35:

Allah kolaylık versin canım zor olur 2 çocukla haklısın. Ben bir taneyle baş edemiyorum😁
Bulantim bu hafta başladı ve bugün biraz daha kötüyüm hiçbişey yemek istemiyorum. Napalim Allah sağlık versin bebelerimize yeterki:KK35:
Ay bulantı isi zor ya ama şükür ben bu sefer ki gebeligimde aç kaldığım zaman midem bulanıyor ins çabucak geçer cnm ins seninkine hafif gecer cnm🥰🥰

Kızlar sizce doktora ne zaman gitmeliyim? Son adet tarihi 6 eylül. Kana pazartesi baktıracağım ilk defa. Bir de ilk sefer için doktora devlete gitmeyi düşünüyorum ümraniye kadın doğuma. Tecrübesi bilgisi olan var mı hastane ile ilgili. Kendim de çalışıyorum imkanım var ama şu özellere para vermek alt tarafı doğum İçin saçma geliyor ne biliyim.
devletin hizmetinden neden faydalanamayayım ki. Eşim biraz karşı bana bu konuda da. İkna etmeye çalışıyorum şu an.
anadolu yakası doktor hastane tavsiyesi varsa o da kabulüm tabi :)

Arkadaşlar ben öğretmenim gün içerisinde fazlaca ayaktayım bel agrım çok oluyor.sizler çalışıyor musunuz bu gibi sorunları is yerinizde nasıl telafi ediyorsunuz?

merhaba ben de mühendisim ve ayakta koşturmalı işim var 500kişilik bir yerde çalışıyorım. Hem de romatizmam var. Açıkçası ben de aşırı tedirginim.Şu an en büyük sıkıntım iş yerimden saklıyorum. 4 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum. Ama aşırı yorguınluk ve uyku hali başladı. Eğer söylersem ücretsiz izne yollayacaklar korona sebebiyle. söylemeyince de performansım düşüyor ve açıklaması yok valla nasıl üstesinden geleceğimi ben de bilmiyorum.

Canım ben adet tarihine göre 5+1 oluyorum ama benim ki geç yunurtalama ve geç döllenme doktor adet tarihim i degistircek keseden sonra. Ben geriden geliyorum yani size göre 4 Eylül sat
Benım de adet tarıhım degısıcrk buyuk ıhtımalle asılama oldugu ıcın 22 Eylul asılama tarıhım 12 Eylul son adet tarıhım ama 8 eylulde uyumlu aslında,

Bugun supheli iliskiden sonraki 7.8. Gun ve kahvaltidn snra asiri tansionm dustu gibi ve bayilckmisim gibi oldm snra yattim ve kalktigimda wc ye gittim afedersnz peceteyle sildikce iki uc cok minik kahve akinti geldi adet tarihim ortalama 18 i gibi hep deisir oyuzdn bet deil bu sklde yasayan oldmu hamilelk olablrmi acep 🤗🤗🤗

Senin de lekelenmem vardi dimi canim ben de kahve leke devam ediyor çok açik Peçeteyle baktikça geliyor kendi doktorum progestan kullan dedi içtim ne zaman kesildi acaba senin acilde baktık bebek iyi çok şükür.

Selam kızlar herkese hayırlı olsun😌 ben geç yumurtladığım için son adetle uyumlu değil. O yüzden tam kaç haftalığım belli değil. 1 ekimde 60 olan bhcg değeri bugün 6200 falan çıktı. Bugün minicik bi tek kese gördük. Bhcg ye göre ikiz gebelik yoktur dimi? Tek kesede iki bebek ihtimali düşük de olsa vardır ama değer çok abartı değildir inşallah. Ben ikiz gebelikten biraz korkanlardanım🥺 önceki gebeliğimde tek bebek oldğu halde erken doğum yaptım 5.ayımda😔

buna bir yorumu olan var mı kızlar

Bugun supheli iliskiden sonraki 7.8. Gun ve kahvaltidn snra asiri tansionm dustu gibi ve bayilckmisim gibi oldm snra yattim ve kalktigimda wc ye gittim afedersnz peceteyle sildikce iki uc cok minik kahve akinti geldi adet tarihim ortalama 18 i gibi hep deisir oyuzdn bet deil bu sklde yasayan oldmu hamilelk olablrmi acep 🤗🤗🤗
Yerleşme kanaması olma ihtimali var tabi ki. Benim önceki gebelikte olmuştu inşallah öyledir🙏☺️

Hangi haftadasin cnm bulanti baslamis merak ettim

X