2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar karında ultrasonla bebeğini gören kalp atışını duyanlar yazabilirmi hangi haftada oldu
Merhaba henüz bu gebeliğime bakılmadı ama kızımda 6+2 de kalp atışı duymuştuk.
bu tabi herkesin aynı olamaybılır .Cihaz kalitesi , yumurtlama tarihi , hamile kişinin kilolu olmasısonu ları değiştirebilir.

Merhaba kızlar ,
Bende hala karantinadayım🤮 neyseki son 4 gün 🤦🏼‍♀️
inanılmaz bunaldım .
eşiöde pazartesi 1-2 günlük tura gidiyor . İyice heyetler üstümde çok asabi bişey oldum 🙄
Onun harici hala bulantılarım gelmedi ama şu oldu bugun bi değişiktim rahatsızdır sanki tansiyonum yükselmiş gibi bi durumum vardı . 4-5 saat sürdü .
Allahtan eşim evde Kızımıza baktı da bende uyudum 🥺
Sizler nasılsınız?
kalp atışı duyan
Kese görennn
Kan verennn ??

Kizlar sizce var mi yoksa testin kendi cizgisimi birde ilk idrr ck kaldi o kisminda kirmizilk sonrdan gitti ve cizgi kaldi testmi bozuktu acaba

Eklentiler

• E1200FB2-FD53-4F80-BEED-DBFE36142BCB.jpeg
    E1200FB2-FD53-4F80-BEED-DBFE36142BCB.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 51
  • C4878C6A-FDDB-461F-B733-6185A3667357.jpeg
    C4878C6A-FDDB-461F-B733-6185A3667357.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 52
Wings06 Wings06 canım msjını şimdi gördm, benim ilk gebeliğimde sadece bi gün o kahve akıntı gelmişti günlük pedde görmştm, hiçbişi yoktu ama ertesi güne geçmişti, senin de öyle olur belki telaş etmemeye çalış 😉

Ooo 8 güne göre çıkmaz sanki .
yedek testiniz varmı ?
Valla şimdi msjlara hızla göz gezdirdim biri 8gün kala 198beta görmş öle bi durum olabilio demek. Bu arada benim erken gebelik testiyle 10gün öncesinde aşırı silik bi çizgi çıkmştı ben test bozuk die düşünmştm ki hala öle düşünüorm çnkü testten 5gün snra betam 40 çıktı

• Beğen
Reactions: H E
Valla şimdi msjlara hızla göz gezdirdim biri 8gün kala 198beta görmş öle bi durum olabilio demek. Bu arada benim erken gebelik testiyle 10gün öncesinde aşırı silik bi çizgi çıkmştı ben test bozuk die düşünmştm ki hala öle düşünüorm çnkü testten 5gün snra betam 40 çıktı
Valla bu islerde imkansiz diye birsey yok herkesin hikayesi ve bunyesi farkli bnm kanm misal cok katlanir hep bazisi az katlr sizinki ilk zmn ole olablr belki bnce test bozk deildir sdce ilk belkide iki kat olrk yukselmior km blir belki milim milim yukselior belli zmn snra ck asiri yukselise gecior bilemioruzki

Ama şüpheli ilişkinin üzerinden 7-8 gün geçti diyo cano bebeğin yumurtalığa yolculuğu zaten 6 gün tutun edin derken 10 günden önce çıkmaz bilimsel olarak ,
Erken öğrenenlerin yumurtlaması erken olmustur.
bazı testler silik çizgi veriyor . Hatta çok kişi vardır onu görüp sonra regli gelen . Mesela 2. Gebeliğimde bende 7 gün varken öğrendim ama yumurtlama tarihim çatladınız tarih hepsi belliydi . O bile 6 saat sonra çıktı çizgi. Hatta dikkate almadım . 6 gün varken gördük çizgiyi çok silikti .

yani bu konuda çok okudum ilk kaybımdan sonra 🤣 Bilimsel olarak birazzor gibi

Ama inşallah vardır 🤲🏻
en doğru sonuç böyle durumlarda 2. Test .
keşke olsaydı anlardık

H E H E bu arada sayılı gün nerdeyse bitmiş sevndm ama dikkat et kendine nie öle tansiyonun yükseldi ki ya da her ne olduysa ;( biraz dinlen bence bikaç gün 😉 bebekliler hepiniz normalden daha dikkatli olmalısınız benimki dana kdr olduğundan kucak mucak yok da siz kucak olayını biraz bi şekilde geçiştirip yerde fln sarılın bebiklerinize 😉

Valla bu islerde imkansiz diye birsey yok herkesin hikayesi ve bunyesi farkli bnm kanm misal cok katlanir hep bazisi az katlr sizinki ilk zmn ole olablr belki bnce test bozk deildir sdce ilk belkide iki kat olrk yukselmior km blir belki milim milim yukselior belli zmn snra ck asiri yukselise gecior bilemioruzki
Betaya 8 gun kala bu degeri gorende ck nadirdir iste hamile kalma ve islemn kac gnde tamamlandigiyla alakali birsy bnce bugun brde bnden iki uc lekeli brsy geldi ama dedgm gbi bnce yanlstr ya bakalm yarn tekrrlicm

H E H E bu arada sayılı gün nerdeyse bitmiş sevndm ama dikkat et kendine nie öle tansiyonun yükseldi ki ya da her ne olduysa ;( biraz dinlen bence bikaç gün 😉 bebekliler hepiniz normalden daha dikkatli olmalısınız benimki dana kdr olduğundan kucak mucak yok da siz kucak olayını biraz bi şekilde geçiştirip yerde fln sarılın bebiklerinize 😉
Ya Allahtan benim kuz babacı babası varken beni tanımaz🤣 ama noldu anlamadım yaaa . Sanırım ben emzirdiğiM için yememe içmeme dikkat etmem lazım. Büyük ihrimallle ondan oldu .
gece desen hala kalkıyorum 2-3 kere 😂

Ama şüpheli ilişkinin üzerinden 7-8 gün geçti diyo cano bebeğin yumurtalığa yolculuğu zaten 6 gün tutun edin derken 10 günden önce çıkmaz bilimsel olarak ,
Erken öğrenenlerin yumurtlaması erken olmustur.
bazı testler silik çizgi veriyor . Hatta çok kişi vardır onu görüp sonra regli gelen . Mesela 2. Gebeliğimde bende 7 gün varken öğrendim ama yumurtlama tarihim çatladınız tarih hepsi belliydi . O bile 6 saat sonra çıktı çizgi. Hatta dikkate almadım . 6 gün varken gördük çizgiyi çok silikti .

yani bu konuda çok okudum ilk kaybımdan sonra 🤣 Bilimsel olarak birazzor gibi
Bende 5 yildir okuyorum neler yokki imkansz diyebilecgmiz Allah bilr bakalm artk bgun yerlesme kanamasna bnzer br durum okdu sabahta test yomistm cikmamisti smdi yaptm aninda cikti ama bnce dedgm gbi test bozktur bncede yani bukdr cbuk cikarsa kendimi incelettiririm :))))

• Beğen
Reactions: H E
Orası muhakkak herkes farklı ve bence esas olan yumurtlama ve döllenme :KK66: burda benden sat olarak geç olup gebelik olarak ilerde olan çok kişi var :KK66: doğru yanlış valla testi saklıorm 😁 dosyasına koycam minikonun 🥰🙏🏿

Bende 5 yildir okuyorum neler yokki imkansz diyebilecgmiz Allah bilr bakalm artk bgun yerlesme kanamasna bnzer br durum okdu sabahta test yomistm cikmamisti smdi yaptm aninda cikti ama bnce dedgm gbi test bozktur bncede yani bukdr cbuk cikarsa kendimi incelettiririm :))))
Ya inşallah çıkar 🤲🏻
Heyecanla beklıyorum ♥️
şaşırtttt bizi Paciiiiiiii

X