2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eşimin babasını yoğun bakıma alınca acil gitti teste gidemedim haftaya yaptırırım artık zaten moral kalmamıstı hic kalmadı insallah sıkıntı çıkmaz geç olmaz bizim planlarımız altüst oluyor su illet yüzünden daha kötüsünü düşünmek istemiyorum insallah olmaz

Yaa çok geçmiş olsun canım herkes atlatacak galiba böyle böyle grupta birkaç kişi bize de test yaparlar diyince..bizim kendimiz gitmemiz lazım galiba ama emin değilim gitsek mi diye orada daha beter hasta oluruz herhalde ben c vitamini stoklamaya başlayayım o zaman..ay gülünce çok fena öksürük geldi Allah korusun..

Ayy inşallah birşey olmamıştır canım,olduysa bile çok çok geçmiş olsun,bende kadınla iletişim halindeyim ateşim çıktı valla çok kötüyüm diyip duruyor, işe de gitmedi bugün kimse test yaptırmayı düşünüyor herkes inşallah eşinin babası da sağ salim atlatır..

Çok sağol bitanem. Ben anneme göre hafif atlattım ilaç kullanmadım . Kesinlikle narenciye çok iyi geliyor.
İzolasyon süren bitince gelip yine test yapmıyorlar aaa süren bitti mi tamam cik sokağa deniyor. Annem artık iyi hissetmiyorum bitti mi bilmiyorum deyip doktordan rica etmiş. Öyle tekrar test yapmışlar. Kendine çok dikkat et tatlım. Bol su narenciye al inşallah yakalanmadan atlatırsın

Ayy inşallah kuzum çok sağol
Valla ya bizim yan komşu koronadan vefat etmişti ordan biliyorum kadını fenalaşınca bile götürmediler biz çocuklarına haber verdik öyle yoğun bakıma kaldırıldı, geç tedavi yüzünden öldü belki kadıncağız..

Yaa Allah rahmet eylesin. Çok dikkat et canım benim. Hiç hastaneye gidip panik olma dediğin gibi çok kalabalık belirtisi olmayan bile çoluk çocuk kuyruktaymis. B
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.

İnşallah canım bilmiyorum icimde kötü bi his var daha dikkatli olmaları lazımdı böyle olacağı belliydi sanki olacağı varmıs Sizde test yaptırın insallah negatif cıkar çokta konuşup kendini psikolojik olarak etkileme kadınla

Sağol canım amin inşallah

Ayyy evet haklısın canım çok sağol belirtiler çoğalırsa giderim de şimdi eve gelmedikleri sürece gitmeyeceğim

Doğru haklısın,bu öksürük psikolojik diye düşünüyorum birkaç gün daha bekleyeceğim bakalım eve gelirlerse kaçış yok zaten
Sende içindeki kötü hisleri yok et birşey olmaz inşallah, gerçekten ekstra dikkat etmek lazım ama maske vardı 1 metre mesafede vardı ama 2 saat falan aynı ortamda bulunduk ve konuştuk, sağ salim atlatalım hepimiz inşallah

Kızlar selam ben geldim uzun zamandır yazmadım. Hep kötü haberler aldık grupta üst üste. Benimde bugün randevum var 15:40 ta .. çok korkuyorum .. ya kötü bişey olursa diğe . Doktora bu soruları sormayı düşünüyorum :
  1. Toxoplasma testi ve diğer virus ne zaman yapılır
  2. Kabızlık ve bulantı çok.reflü olunca gaviscon kullanabilir miyim ?
  3. Beslenme? Ne yemeliyim
  4. İlaçları bırakayımmı ?
  5. İkili test için rdv
    6. Hastanede doğum için gerekli alt yapılar varmı . Bebek yoğun bakımı vs.
  6. Doğum tarihi ?
  7. Sezaryen mi kesin
  8. İlişki yasak mı
    Sizin akliniza gelen baska sorular var mi ?

Yeri geliyor yakınlara bile bulaşmıyor canım maske mesafe varsa bi şey olmaz umarim yine de önlemini al. İnşallah iyi olur amin sağol canım

Ayyy evet haklısın canım çok sağol belirtiler çoğalırsa giderim de şimdi eve gelmedikleri sürece gitmeyeceğim
Özelde istege bağlı test yapiliyor. Benimde geçenlerde Bi kaç belirtim oldu devletle uğraşana kadar özelde yaptirdim 24 saatte çıkıyor zaten. Biraz pimpirikli oldugum için bekleyemezdim evde :)

Ahahha aynen inşallah beni seçmemiştir çok büyük şans olmuş yengenin ki ama ben olsam koşarak kaçarım oradan
Aynen ben de hem 3 tane çocuğu var en küçükleri 3 yaşında o da dedesinin yanındaymış ona da test yapılmış negatif gerçekten anlamadım ben bu korona işini

Kizlar vardim hastaneye sizin sorularinizi bekliyorum varmi baska birsey aklinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…