2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar vardim hastaneye sizin sorularinizi bekliyorum varmi baska birsey aklinizda
Ben de çalıştığım için ara ara girebiliyirum buraya .çok güzel sorular merakla bekliyorum cevabi.ozellikle mide bulantısı konusunu.ben ilaca başladım ama tam anlamıyla fayda sağlamıyor.

Özelde istege bağlı test yapiliyor. Benimde geçenlerde Bi kaç belirtim oldu devletle uğraşana kadar özelde yaptirdim 24 saatte çıkıyor zaten. Biraz pimpirikli oldugum için bekleyemezdim evde :)
Yaa bende çok pimpirikliyim internetten online korona testi falan yapmaya başladım artık,hangi testi yapsam hemen sağlık kuruluşuna gidin falan diyor
Gelip gelmeyecekleri belli olsun kendim gidip yaptıracağım olmazsa:)

Aynen ben de hem 3 tane çocuğu var en küçükleri 3 yaşında o da dedesinin yanındaymış ona da test yapılmış negatif gerçekten anlamadım ben bu korona işini
Ya şey diye duydum ben bu sürüntü testleri çoğu zaman doğru sonuç vermiyormuş Arkadaşımın babasının bütün belirtileri varmış mesela hemde koronalı biriyle temasta bulunmuş özelde pozitif devlette negatif çıkmış

Ay inşallah oglumu 16. Haftada ogrenebilmistim inşallah buda öyle olmaz alışverişe başlarım ona göre
Benim doktor 13. Haftada %80 erkek demişti 15.haftada da kesin belli oldu erkek olduğu, inşallah bunda öğreniriz hemen kızlarımızı ama benim kızdan beklentim o kadar yüksek ki erkek çıkarsa hayal kırıklığı yaşayacakmışım gibi geliyor, önce sağlıklı olsun tabiki önemli olan o:))

Merhaba kızlar sabah tuvalete gittiğimde bir kan boşaldı. Hiç ağrım bişeyim yoktu. Hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi. Muayene etti hamdolsun bebeğim iyi kalp atışları devam kese düzgün. Rahimin içinde hafif kanama noktaları var dedi. Halen kanamam devam ediyor. Vajinalda ultrason ve muayene etti. Yatırdı beni bu akşam kal kanamanı takip edelim dedi. Şimdi hastanede yatıyorum. Ama çok korktum kanamayı görünce öyle böyle kanama değil yani halen oluk oluk. Hamdolsun bebeğim iyiymiş. Kesin değil ama büyük ihtimalle kız dedi bu arada dua edin bana lütfen bi sıkıntı olmasın.

İlk gebeligimde bütün herkes erkek derken tek ben kız diyordum. Ne karnımın şekli ne asermeler falan ortaya karışıktı durum. Sonuç erkek tabii kız diye emindim anneler hissederdi fos ciktim .
Şimdi de tahmin yapmaya korkuyorum tutmuyor

Dua edeceğim canım İnşallah iyi olursun sende kızın da

Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bu bebisler ne atraksiyon sever çıktı yahu . Korkutmadan gelseler yaramazlar

Yaa çok güldüm buna ama belki bu sefer tutar ne olur ne olmaz bizde de tam tersi herkes kız diyordu kayınvalidem erkek diyordu bende kız istememe rağmen içime doğmuştu erkek diyordum ( çok karışık bir cümle oldu)

Evet cok kotu bir döneme denk geldi hamileliğimiz maalesef. Bir faydası olacağını bilsem yine önlemlerimi alıp giderim ama iste bi araştırmak lazım KBB bu konuda çözüm olabilir mi diye
Bilmiyorum bugün dolmuşa binmek zorunda kaldım ömrümden ömür gitti sanki varana kadar dua ettim çıkarmayayım diye o koku o sallantı acaipti

O kadar emindim ki kız ismi bile hazırdı
Melis Neylan olacaktı . Erkek olursa Noyan Ömer düşünürüz sonra demiştim

Şimdi de isim dusunmeye başladım ama emin konuşmuyorum akillandim mi acaba

Ayyy inşaAllah değilsindir normal soğuk almış olabilirsin bende soğuktan boğazım ağrıyor diye düşündüm kusmadan kaynaklıymış mahvoldum vallah
çok sağol canım geçmiş olsun ya bende kusmaktan seninle aynı şeyleri yaşadığım zamanları bilirim
Benim korkum virüslü biriyle temasta bulundum ya ondan dolayı valla test yaptıracağım endişelendim baya..

Ya kayınvalide deme en çok ona bozuldum ben bildim nasıl bildim hislerim kuvvetli benim diye diye beynimi yedi .
Tabii Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin bunlar işin girgiri .
Senin aklında isim var mı canım?

Kızlar ya iki gündür bel ağrım var adet günlermdeyim acaba ondan mı başka sıkıntım yok çok şükür böyle bişeyler yaşayanınız oldu mu ?

O kadar emindim ki kız ismi bile hazırdı
Melis Neylan olacaktı . Erkek olursa Noyan Ömer düşünürüz sonra demiştim

Şimdi de isim dusunmeye başladım ama emin konuşmuyorum akillandim mi acaba
Küçükken keşke benim adım Melis olsaydı diye gezerdim ortalıkta o geldi aklıma
Ben akıllanmadım ismi hazır kızımın
Ama oğlana isim yok

Ya kayınvalide deme en çok ona bozuldum ben bildim nasıl bildim hislerim kuvvetli benim diye diye beynimi yedi .
Tabii Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin bunlar işin girgiri .
Senin aklında isim var mı canım?
Evet ya eğlencesine tabi
Of senin kayınvalide benimkine benziyormuş herkese hava atmıştı nasıl bildim diye halbuki bende hissetmiştim yani
Kız olursa Masal düşünüyorum
Erkek hakkında bir fikrim yok

Kızlar ya iki gündür bel ağrım var adet günlermdeyim acaba ondan mı başka sıkıntım yok çok şükür böyle bişeyler yaşayanınız oldu mu ?
İlk zamanlarda çok oluyordu hatta ilk belirtimdi diyebilirim ama çok ayakta durunca oluyor yine:))

Küçükken keşke benim adım Melis olsaydı diye gezerdim ortalıkta o geldi aklıma
Ben akıllanmadım ismi hazır kızımın
Ama oğlana isim yok
Yaa çok tatlısın Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Çok heyecanlı seninki bu sefer tutacak mı merak ettim.
Bu sefer erkek olursa Mete Selim Noyan kafamda
Kız olursa Fulya Hüma Serra var . Seçenek en azından eşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…