Cnm listeye benide eklermisin son adet 1 Eylül 3.gebeligim 38 yasindayimEvet yaa 20 kilo alarak atlatabilsem şükredeceğim daha çok kilo alacağım gibi geliyor bunda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm listeye benide eklermisin son adet 1 Eylül 3.gebeligim 38 yasindayimEvet yaa 20 kilo alarak atlatabilsem şükredeceğim daha çok kilo alacağım gibi geliyor bunda![]()
Rekor bende 55 kiloyla hamile kaldim oglumda 87 kiloyla dogum yaptim bütün vücudum odem toplamıştı doğumdan sonra 64 düştüm dahada veremedim bundada 64 kiloyla hamile kaldim simdi 66 olmusum malesefSonunda benim gibi güzel kilolar alan biri buldumkime sorduydam 5-10 kilo arası valla
![]()
Yarın ekleyeceğim canımmmCnm listeye benide eklermisin son adet 1 Eylül 3.gebeligim 38 yasindayim
Ooo maşallah kızz rekor sendeymis gerçektenRekor bende 55 kiloyla hamile kaldim oglumda 87 kiloyla dogum yaptim bütün vücudum odem toplamıştı doğumdan sonra 64 düştüm dahada veremedim bundada 64 kiloyla hamile kaldim simdi 66 olmusum malesef
Evet malesef dr bana kesinlikle 75 gecmiyceksin diyor dogum bitene kadar napicam bilmiyor iki yıl geçmedi doğumun üzerinden spralle hamile kaldim mecburen doguracagim esim aldir dedi kıyamadım aldırmam dedim dr cok kızdı nie hamile kaldin dikişler iylesmemis daha çok erken dedi oglumda kızımda ki dikişler patlaması cunku cok kilo aldigim için simdi hic kilo almamak gerekmiş nasil olacaksa oooOoo maşallah kızz rekor sendeymis gerçektenşu an iki kilo almışsın ben üç kilo aldım bu hamilelikten daha büyük sonuçlar bekliyorum
ahahaha
![]()
Allah kolaylık versin valla canımEvet malesef dr bana kesinlikle 75 gecmiyceksin diyor dogum bitene kadar napicam bilmiyor iki yıl geçmedi doğumun üzerinden spralle hamile kaldim mecburen doguracagim esim aldir dedi kıyamadım aldırmam dedim dr cok kızdı nie hamile kaldin dikişler iylesmemis daha çok erken dedi oglumda kızımda ki dikişler patlaması cunku cok kilo aldigim için simdi hic kilo almamak gerekmiş nasil olacaksa ooo
Önemşi değilİçtim rahatladim biraz. Düzenli içme konusunda da doktora danisacam teşekkür ederim:) Bu arada iki defa sizin yazınız önüme geldi hâlâ buralara alisamadim kopyaladim galiba kusura bakmayin.
Maalesef kızlarradyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın
![]()
Neyse ki bunda daha tecrübeliyizBen de ama bazende susup kafama takıyodum saçma sapan![]()
Kaçıncı çocuk canım:)
Aynen öyle ilk zamanlar o da benim gibi insanlara tahammül edemez diye uyanikken hep ağlar uyurken güler mutlu olurdu canım oğlum nasilda anlamış sevimsiz akrabalarimizi gorur görmezOysa bebek güleyim diyene kadar bile kaç ay geçiyor doğunca gülüyor sanar duyandaBen de hep sağarak verdim çok zordu
![]()
9+ . Göbeğiniz bebekten dolayı çıkmamıştır. Şişkinlik oluyor ilk 3 ay .Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum doktor 9 haftaylen gel dedi . 8+ ... günde mi gidilmeli 9+ ... günde mi ? Bir de kilo almamama rağmen hemen göbüşüm çıktı . Böyle olan var mı![]()
18 sen sonra bitecek mi :)Bende 8+5 oldum ama hala belirti namına birşey yok dr gittiğimde korkuyorum bebek yok diyecek diye şu 18 gelse artık merak ve stres bıktırdı beni