• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sonunda benim gibi güzel kilolar alan biri buldum 🥰 kime sorduydam 5-10 kilo arası valla🤣
Rekor bende 55 kiloyla hamile kaldim oglumda 87 kiloyla dogum yaptim bütün vücudum odem toplamıştı doğumdan sonra 64 düştüm dahada veremedim bundada 64 kiloyla hamile kaldim simdi 66 olmusum malesef

Rekor bende 55 kiloyla hamile kaldim oglumda 87 kiloyla dogum yaptim bütün vücudum odem toplamıştı doğumdan sonra 64 düştüm dahada veremedim bundada 64 kiloyla hamile kaldim simdi 66 olmusum malesef
Ooo maşallah kızz rekor sendeymis gerçekten 🤣 şu an iki kilo almışsın ben üç kilo aldım bu hamilelikten daha büyük sonuçlar bekliyorum 😎 ahahaha🤣❤️

Ooo maşallah kızz rekor sendeymis gerçekten 🤣 şu an iki kilo almışsın ben üç kilo aldım bu hamilelikten daha büyük sonuçlar bekliyorum 😎 ahahaha🤣❤️
Evet malesef dr bana kesinlikle 75 gecmiyceksin diyor dogum bitene kadar napicam bilmiyor iki yıl geçmedi doğumun üzerinden spralle hamile kaldim mecburen doguracagim esim aldir dedi kıyamadım aldırmam dedim dr cok kızdı nie hamile kaldin dikişler iylesmemis daha çok erken dedi oglumda kızımda ki dikişler patlaması cunku cok kilo aldigim için simdi hic kilo almamak gerekmiş nasil olacaksa ooo

Evet malesef dr bana kesinlikle 75 gecmiyceksin diyor dogum bitene kadar napicam bilmiyor iki yıl geçmedi doğumun üzerinden spralle hamile kaldim mecburen doguracagim esim aldir dedi kıyamadım aldırmam dedim dr cok kızdı nie hamile kaldin dikişler iylesmemis daha çok erken dedi oglumda kızımda ki dikişler patlaması cunku cok kilo aldigim için simdi hic kilo almamak gerekmiş nasil olacaksa ooo
Allah kolaylık versin valla canım 🤲🏻 doktor bana da çok kilo almamamı söyledi imkansız ama😅

Merhaba 3 Eylül sat 10 haziran görünüyor doğum 500 gr aldım bnde şimdiye kadar bugun 10 haftalık olduk rabbim e şükür

Maalesef kızlar 😔 radyolojıyr de gittim kalp atımı yok, cumartesı gunu düşük yapıcam, nasip deilmiş.. Hepinize cok tesekkur ederım bana cok destek oldunuz, bu sefer temelli gidiyorum, hakkınızı helal edın, insallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alın ❤️🙏🏻

canım çok geçmiş olsun sen de kendine dikkat et. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın. ❤️

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum doktor 9 haftaylen gel dedi . 8+ ... günde mi gidilmeli 9+ ... günde mi ? Bir de kilo almamama rağmen hemen göbüşüm çıktı . Böyle olan var mı 😅

Başka önemli bieşy yoktur degilmi. İLK bebegim o yüzden cok tedirgin oluyorum. Peki agrıları hafifletme çözüm yolu varmı
Merhaba A arjin4963 doktorumun verdiği diyet listesinde şöyle bi kağıt var umarım işine yarar ekliyorum . Araöğün yazan kısmını oku rahim kasılmalarına iyi gelen kuruyemiş
image.jpg

Oysa bebek güleyim diyene kadar bile kaç ay geçiyor doğunca gülüyor sanar duyanda 😅 Ben de hep sağarak verdim çok zordu 🙂
Aynen öyle ilk zamanlar o da benim gibi insanlara tahammül edemez diye uyanikken hep ağlar uyurken güler mutlu olurdu canım oğlum nasilda anlamış sevimsiz akrabalarimizi gorur görmez 😅 insanlara alışıp ciddi anlamda gulmesi 4 5 ayını aldi çocuğun Allah bilir ya alışana kadar neden bu sulaleyi seçtim diye Sorgulamiştir kendini 😅😅😅

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum doktor 9 haftaylen gel dedi . 8+ ... günde mi gidilmeli 9+ ... günde mi ? Bir de kilo almamama rağmen hemen göbüşüm çıktı . Böyle olan var mı 😅
9+ . Göbeğiniz bebekten dolayı çıkmamıştır. Şişkinlik oluyor ilk 3 ay .

Bende 8+5 oldum ama hala belirti namına birşey yok dr gittiğimde korkuyorum bebek yok diyecek diye şu 18 gelse artık merak ve stres bıktırdı beni
18 sen sonra bitecek mi :)
Doğurana kadar asla bitmicek :)
Sağlıkla gelsin hepsi

Günaydın kızlar. Ben 8 haftanın içindeyim doktorum garanti olsun diye haftaya çağırmıştı kalp atışı için ama dün geceden 2 damla pembe akıntı oldu. Sabah silinince yine peçetede pembelik vardı. Kasıklarımda hafif ağrı var ama o zaten hep vardı. Sizce bugün gideyim mi yoksa bekleyip haftaya mı gideyim ne dersiniz bu akıntılar normal mi

Back
X