Brnde ayniyim sizle ya btun gun ogurup 1 kere kusuyordum hersey daha da cogalip agzimda zehir tadi olustuKızlar ben niye böyle kötüye gidiyorum ya mide bulantim azalacağına artıyor. Ne yesem sonra ağızda kötü tat kalıyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brnde ayniyim sizle ya btun gun ogurup 1 kere kusuyordum hersey daha da cogalip agzimda zehir tadi olustuKızlar ben niye böyle kötüye gidiyorum ya mide bulantim azalacağına artıyor. Ne yesem sonra ağızda kötü tat kalıyor.![]()
Vay be amma şanslısınbende -3 le başladım ama sonradan coştum,benim 5. Ayda tüm dünyaya duyuracak kadar büyüktü
aslında benim de top gibiydi ama arkadan önden her yerden belli oluyordu
yanaklar da domates gibi,ay sana özendim kız ne çekiyordum ben o kocaman karınla yürüyene kadar
![]()
Ayy tahmin edebiliyorum o psikolojiyiya deme bizde de şey oluyo işte of neden kimse hamile olduğumu anlamıyor
Bakalım bunda nolcak hepberaber görücez 53 le hamile kalmıştım şuan 50 yim :)
Ahaha bende öyleydim hamile dış cekimimi karnim tam belli olsun diye beklerken doğuma üç gün kala yapmistimya deme bizde de şey oluyo işte of neden kimse hamile olduğumu anlamıyor
47 kiloyla başladım hala 47 görünuyorum ne ilerleme ne gerileme var tartı bozuk diye düşündüm ama komsudan da tartildim 47 çıktı gene bi rekora daha koşmak istemiyorumya deme bizde de şey oluyo işte of neden kimse hamile olduğumu anlamıyor
Şuruptan ziyade erkenden uyudum ben sabaha azalmıştı süt ve çubuk kraker yedim epey bi iyiydim sabah da. Benim aşırı uykular işe yarıyor ilk defa. Kafayı koyduğumda bulantı falan dinlemiyorBenimde gece midem felaketti iki defa şurup içtim
Evet sabah gittim. Bi sıkıntı çıkmadi çok şükür. 23 kasımda olan randevumu da bugün gittiğim için 9 aralığa aldik. 1 ay sonra ikili test zamani gidelim bari diye:)Siz bugün kontrole gidecektiniz gittiniz mi?
Çok güzel darısı bana inşallahŞuruptan ziyade erkenden uyudum ben sabaha azalmıştı süt ve çubuk kraker yedim epey bi iyiydim sabah da. Benim aşırı uykular işe yarıyor ilk defa. Kafayı koyduğumda bulantı falan dinlemiyor![]()
İnşallah canım sağlıklı gelsinlerYaa Evet sezaryan in sonrası çok zormuş herkes öyle diyor inşallah korkularimi yenerim normal dogar yineama öncelik sağlıkla gelsinde nasıl geldiği önemli degil
![]()
Belirtileriniz kesildi değil mi yani korkmamak mı gerekmişEvet sabah gittim. Bi sıkıntı çıkmadi çok şükür. 23 kasımda olan randevumu da bugün gittiğim için 9 aralığa aldik. 1 ay sonra ikili test zamani gidelim bari diye:)
Bide bunun şey versiyonu var bebek doğunca her şeyi unutacaksın felanBana da hep öyle diyorlardı ama aynı kişiler normal doğum kolay göz açıp kapatana kadar doguyo da diyolardi ilk gebeligim de tekrar inanamadım bu yüzden![]()
Ben boydan kurtarıyorum ama ben de ilerleyen zamanlarda şu sıkıntılı süreçleri atlatalım gideceğimBen de zar zor verdim kiloları almamak için gittim
Ben de öyle oluyorum ya arasira tam atlatmadan ilk dönemleri geçmiyor sanırım sen bir iki haftaya rahatlarsın bence inşallah canımKızlar ben niye böyle kötüye gidiyorum ya mide bulantim azalacağına artıyor. Ne yesem sonra ağızda kötü tat kalıyor.![]()
Bana demişti bi dr ama bunda sormadım mineral çok içinde diye , ben içtim bi zarar gormedm yıne de bi dr danışın istersenız dogru cevabı o verir tabiGebelikte maden suyu doktorlar öneriyor mu peki? İcecem de kararsız kaldım. Midem çok bulanıyor diye.
Aman onların sesi hiç kesilmiyor nedense sadece konuşuyorlar kendilerini tutmuşlar sanki bu zamana kadar bulunca fırsat kaçırmıyorlar en iyisi kısada olsa cevaplarını verip susturmak bi daha muhattap olmamak sanırımAh Evet canım herkes zayıf dedi ilk kilosu 3600 gram di ertesi gün 3400 e indi herkes ay bak yemedin naz yaptın cocuk nasil zayıf oldu bu cocugun altını degisemezsin elinde kalcak yeseydin kilo alırdi hem sen zayifsin halsiz olursun kocana cocuguna kendine bakamayacan diyen dengesizler bile olmustu yuzume demesen demeyende arkamdan konusmustu![]()
Hayırlı olsun canımBen bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum darısı inşaallah bekleyen herkesin başına canlarım .
Ben de aldım bi kere gülmeyen gülmüyor heralde artıkAyy tahmin edebiliyorum o psikolojiyisen 3 kilo vermişsin ben 3 kilo aldım bile
kader gül yüzüme artık
![]()
İnşallah canım benimİnşallah canım sağlıklı gelsinlerYaparsın yaparsın sen bence bu sefer daha kolay olur inşallah nasip olursa hepimize
![]()