2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bu duygusallıkla dizi, film izlenmemeli. Ben de kırmızı oda da öyle oldum izlemiyorum o yüzden psikolojik olarak bebek etkilenir.

Merhaba haziran anneleri birkaç gündür yoktum fazla mesaj birikmiş herkes iyidir umarım semirra87 Allah yardımcınız olsun demek ki hayırlısı buymuş Allahtan

Kızlar bugün doktora gittik şükür keseyi gördük 5 haftalıkmis henüz çok küçücük kese çok mutlu oldum 2 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim inşallah onu da görürüz günler geçmek bilmiyor ya şu ilk zamanlar birde size bişey sorcagim ben bu forumda başka yerlerde de TSH nin gebelikte 2.5 altında olması gerektiğini bu sebeple 2.5 tan yüksek kisilere doktorun ilaç verdiğini okudum ben bunu sordum bugün doktora yoo seninki gayet normal endişe ediyosan dahiliye git dedi bana nasıl bir doktordu anlamadım zaten ağzından cimbizli alınıyor laf çok sinir oldum özelde para verip böyle muamele görmek sinir ediyor beni suratsız bir doktordu neyse zaten degistircem TSH hormonu 3.77 çıkmış bu arada dahiliyeye gideyimmi kızlar napayim

Maşallah Rabbim sağlıkli bı gebelik ve ardından da sağlıklı bir minik kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah aslında 2. Gebelik ve beklediğim istediğim bir gebelik değildi ona rağmen insan çok mutlu oluyormuş 2. Çocukta ilki kadar heycanlanmam zannediyodum yanılmışım aynıymış ikiside

Allah razı olsun demekki böylesi hayirliymis çok ağladım ama artık elimden birsey gelmiyor kac doktora gittim bu hafta içinde herp test ultasyon herseyi denedim olmadı.
Geçmiş olsun Rabbim yardım etsin sağlikla bi evlat versin bundan sonra İnşallah

Amin inşallah aslında 2. Gebelik ve beklediğim istediğim bir gebelik değildi ona rağmen insan çok mutlu oluyormuş 2. Çocukta ilki kadar heycanlanmam zannediyodum yanılmışım aynıymış ikiside
Maşallah canım mutlu ol tabi ki bu anları yaşamak isteyipte yaşamayan o kadar çok insan var ki.. Bizim de 3 sene sonra oldu bu 3 sene bile ne kadar zor geçti neler yaşadım hastanede köşelerinde. Çok şükür ki Rabbim beklemediğim bı anda nasip etti. Sağlıkla gelsin yavrularımız

Ayrıca TSH için git canım yüksek çıkmış sanki

evet fiyat da konuştuk. Kendisi 10bin alıyormuş. Hastane 5-6 arası alıyormuş. Bir de ebe ücreti varmış. Evet sizin durumunuzda şartlar zorlanabilir hatta zorlanmalı da zor bir şey yaşamışsınız ilk çocukta. konum olarak da yakınsa mantıklı bir seçim. Kesisiz dikişsiz doğal bir doğum fikri çok güzel geliyor.

Ayrıca TSH için git canım yüksek çıkmış sanki
O zaman dahiliyeye randevu alayim ben nolur nolmaz bu doktor hoşuma gitmedi zaten sinir oldum sağlık ocağı ölçümlerinde yanlış olabiliyormuş bide hasttanede olctureyim bakalım

Amin amin hepimizin inşallah sağlıkla dogsunlar ilk kızımda 14 ay beklemiştim o kadar uğraş bekle hamile kalmam zor olmustu pko yüzünden malesef ama kg verdim ve 5 senedir korunuyorduk bu ay sadece tek kazayla olmuş ben şok inanamadım hala inanamıyorum kızıma 14 ay beklemisken bunun beklenmedik anda birden bire olması birde ameliyat olacaktım aslında o yüzden istemiyordum ama vardır Rabbimin bir bildiği napalim hayırlısı

Kızlar ultrason görüntüsünde yolk sac yanında embriyo var mı sizce anlayanlar bakabilr misiniz? Doktora sordum bebeği görmek için erken 5 buçuk haftalık deyip haftaya gel dedi gönderdi
Biz yolk salc da göremedik o kadar küçüktü ki kese bide makine sanki milattan kalmış hasttanede görüntü bile çok bozuk artık kalp atışı için gideceğim hayırlı olsun dizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…