• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cnm umudunu kaybetme hemen, bak bana, boş gebelik dedıler kime gittiysem, düşük olmadı daha, o yuzden bol bol dua edelim, rabbim acıyor kapılarını.. Tabiki nasibimizde yoksa elden bişey gelmez ama sen elinden geleni yaptın.. Ben tamamen düşük olmadan umudunu kaybetmeni ıstemem
umarim dediğin gibidir ama beta hgc dem geriden takip eidyor ve su an adet oluyor gibi kanamam var 4 farkli doktorda düşük tehlike var bebek görünmüyor dedi.

Canım bende varım 🙈 bende de belirti yok adet gecikmesi hariç Benimde aklım sürekli onda neden belirti yok diye ben 8+1 deyim ultasyona göre adet tarihi de 8+4 deyim. Ben bı keseyi gördüm başka da gitmedim hiç doktora. Ya belirti olsa mı iyi olmasa mı iyi bilmiyorum. Geçen haftalarda adet agria gibi ağrı vardı bu hafta oda yok😏
Ben kalp atışını duydum :) hatta korkarak gittim ya bende sorun var galiba hamile hissetmiyorum diye 😂 tekrar da Aralık başı gibi çağırdı ikili test için

Bu arada gebeliğin ilk aşamasında yapılacak kan testleri varmış ayın 10 gibi randevu aldım onu yaptıracağım. Sizler de yaptırın

Bu arada gebeliğin ilk aşamasında yapılacak kan testleri varmış ayın 10 gibi randevu aldım onu yaptıracağım. Sizler de yaptırın
Ben yaptırdım 6+1 de herşey iyi çıktı yanlız idrar da enfeksiyon başlangıcı var dedi bol bol su içeceksin yoksa çok zor olur senin için dedi sakın ihmal etme dedi.
Normalde çok su içen biriyim bulantılar ve tiksinme yüzünden su içemiyordum şimdi elimde bidonla dolaşıyorum 😁

Arkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Hayırlısı buymuş canım rabbim ennkısa zamanda saglıklı evlat versın inşallh 😊

Kızlar kalp atışından sonra önümüzdeki ay görüşürüz dedi doktorum. Sizler de durum nedir geç mi acaba 😕
Bana da oyle dedi bşr ay sonra gel diye olagan bişey , ben hatta harketlerını hıssetmeye başlayınca ayda bır bıle gıtmek ıstemm Allah mecbur etmesin ne kadar az radyasyon o kasar ıyı bnce ilk kızımda dr ,dr gezdım surekli korkuttular benı 😞 ilk cocukta hep cok gıdılıyo ıkıncıde salıyosun bıraz 😁

umarim dediğin gibidir ama beta hgc dem geriden takip eidyor ve su an adet oluyor gibi kanamam var 4 farkli doktorda düşük tehlike var bebek görünmüyor dedi.
Sen kacıncı haftadasın bugun, bak dün 7+5 de belli belirsiz görüldü kese boyu 21 mm, tam 10 gündür hepsi boş gebelik dıyor bana

Canım bende varım 🙈 bende de belirti yok adet gecikmesi hariç Benimde aklım sürekli onda neden belirti yok diye ben 8+1 deyim ultasyona göre adet tarihi de 8+4 deyim. Ben bı keseyi gördüm başka da gitmedim hiç doktora. Ya belirti olsa mı iyi olmasa mı iyi bilmiyorum. Geçen haftalarda adet agria gibi ağrı vardı bu hafta oda yok😏
Canım aynı durumdayız İnan bende kafayı yiyordum buraya da defalarca yazdım psikopat olmuştum iyice 😂 bende 8+2 oldum 2 gün önce bebeği gördüm içim rahatladı. Hala belirti yok. Burayı çok okumamakta da çalışıyorum burda yazan herşeyi kendime uyarlamaya çalışıyorum o yüzden de biraz panik olduğumu fark ettim

Canım dediğin gibi çocuk vitaminsiz kalmaz o bütün ihtiyaçlarını anneden çekiyor zaten. Ama çocuk bizim vitaminimizi kullandığı için bu sefer biz vitaminsiz kalıyoruz saç dökülmeleri cilt problemleri deri hastalıkları oluşmaya başlayabiliyor. Yani çocuk için değil kendimiz için vitamin mineral takviyesi almalıyız. İlaçlar yoluyla almak zorunda değilsin meyvelerden sebzelerden yesen zaten vücut alır ihtiyacı olanı.
Gerçekten her insanın vücudu farklı ve gerçekten her insan takviyeye ihtiyaç duymuyor.o kadar fazla dogru bilinen yanlış var ki.mesela gebe kalmadan önce mutlaka kadınlar folik asit almalı diye yaygın bir düşünce var.eski doktorumu dinleyerek ben de bu yaygın düşünceyi takip edip 5kilo aldım ayrica çocuğum da olmadı hatta çocugumun olmasına engel oldu çünkü regl düzenim ve sağlığım bozuldu.hatta yerle bir oldu.her yerim ödem oldu ve sisti.bence en iyisi insanın vücuduna kulak vermesidir.baskalarinin zorlamasıyla ne bir gıda sokalim vücudumuza ne de ilaç vb takviyeler alalım.en iyisi bu bence.hem sağduyu candır.ben kulaklarımı tıkadim bı dönem ve vücudumu dinlemedim. şimdi akillandim.kimse benim gibi ogrenmesin bunu🌼🏵️😊

Detaylı ne bılmıyorum ama seker yuklemesı ve ıkılı test bıde bişey daha vardı ilk kızımda yaptırmadm bunda da yaptırmayacam
Doktorlar önermedi mi hiç ilk gebelikte detaylı falan? Yani daha önce doğum yapmişsiniz ama duymamaniz anormal olmuş biraz.. Nerde yaşiyorsunuz yurt dişinda mi

Doktorlar önermedi mi hiç ilk gebelikte detaylı falan? Yani daha önce doğum yapmişsiniz ama duymamaniz anormal olmuş biraz.. Nerde yaşiyorsunuz yurt dişinda mi
Yoo hatay da yaşıyorum detaylı falan bişey demediler bana hiç bir dr ve yaklaşık ilk gebelikte 7-8 dr gıttım . kan testi falanda yapmıyolar ben istemzsem ultrasona bakıp yolluyolar 7 ıncı ayda falan yanlış hatırlamıyrsam renkli ultrason bakmştı bı dr ben baya panik olunca 🤷🏻‍♀️

Back