- 27 Nisan 2014
- 764
- 1.536
- 313
Doğum fiyatları hakkında konuştunuz mu peki bilginiz var mıdün bir eşimin iş arkadaşından duydum kendisini. Ben abartı buldum kendim için. Ama sizin durumunuzda öyle birine gitmek mantıklı olabilir. Bizim arkadaş suda doğum yapacakmış kendisiyle.
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Haziran olamazsın Ağustos olursun ayların ne önemi var yeter ki sağlıcakla gelsin minik. En kısa zamanda sağlıklı hamilelikler geçirirsin inşallahArkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Hangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba?Planli gebelik.ise oncesinde icmen gerekliydi ama galiba hamilelik.ile birlikte ilk 3 ay cok onemli sonrasinda biraktiriyorlar. Bence de en iyisi doktora sorman ben gunde 2 adet iciyorum su an
Çok üzüldüm kuzum yaaArkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Cok Sagol. Allah razı olsun. olmayınca olmuyormuşÇok üzüldüm kuzum yaaAllah bundan sonra sağlıklı gebelikler nasip etsin sana çok geçmiş olsun
insllah canim saglikla olsun. cok sagol.Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Haziran olamazsın Ağustos olursun ayların ne önemi var yeter ki sağlıcakla gelsin minik. En kısa zamanda sağlıklı hamilelikler geçirirsin inşallah
Ne desem bilemedim inan. Rabbim sana sabır versin. İnşaallah en hayırlı bı anda sağlıkla kucağına alırsın.Arkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Akşam 9 deyince görev yoksa uyuyup kalıyorumBen gece erkenden uyuyorum millet hep ayakta:)sizin uykunuz gelmiyor mu
Ne desem bilemedim inan. Rabbim sana sabır versin. İnşaallah en hayırlı bı anda sağlıkla kucağına alırsın.Allah rzi
Allah razı olsun demekki böylesi hayirliymis çok ağladım ama artık elimden birsey gelmiyor kac doktora gittim bu hafta içinde herp test ultasyon herseyi denedim olmadı.Akşam 9 deyince görev yoksa uyuyup kalıyorumbazen haberleri bile seyredemeden uyuyorum
Canım inşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsın . Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm . Ama inşallah bebeğin seni bırakmaz nelere şahit oluyoruz . Dualarımız seninleAllah razı olsun demekki böylesi hayirliymis çok ağladım ama artık elimden birsey gelmiyor kac doktora gittim bu hafta içinde herp test ultasyon herseyi denedim olmadı.
Canım çok üzüldüm. Rabbim tekrardan sana hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın yineArkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Yakınlarım hep uyardı beni.kendini zorlama yiyemiiorsan diye.d vitamini bile icemedim ben mide bulantisindan süt içmedim yumurta yemedim ama çocuk 2cm çıktı bugün.kotu geçti son 2hafta.bir çok gebelikten önde dedi doktor.yani onca aç kalmaya şükür bir sıkıntı olmamış maşallah.cocuk vitaminsiz kalmıyor yaji alacağını alıyor o bir şekilde sizdenBnde aayni durumdayim esimde surekli onu ye bunu ye yiyemiyorum dedikce cocuk vitamnsz klck diye uzuluyor, benim sadece sabh degil gece yarisi bile bulantim oluyor
Ben kiloluyum boyum 1,52 kilom 67 ondan ilk 3 ay alma dedi ama ben aldım 68 oldumBana da doktorum 4 ay kilo alma dedi size sebep söyledi mi
Canim kese icin baktirdinmi giidipBende 5 haftalık hamileyim bende hiç hamile gibi değilim bulantı kusma vs hicbisi yoksadece göğüs ve arada bel kasık ağrısı o kadar korkmayın ilk kizimdada hiç hamile degil gibiydim ben
Çok üzüldüm hayırlısı inşaallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına almayı nasip eder RabbimAllah razı olsun demekki böylesi hayirliymis çok ağladım ama artık elimden birsey gelmiyor kac doktora gittim bu hafta içinde herp test ultasyon herseyi denedim olmadı.
Canım dediğin gibi çocuk vitaminsiz kalmaz o bütün ihtiyaçlarını anneden çekiyor zaten. Ama çocuk bizim vitaminimizi kullandığı için bu sefer biz vitaminsiz kalıyoruz saç dökülmeleri cilt problemleri deri hastalıkları oluşmaya başlayabiliyor. Yani çocuk için değil kendimiz için vitamin mineral takviyesi almalıyız. İlaçlar yoluyla almak zorunda değilsin meyvelerden sebzelerden yesen zaten vücut alır ihtiyacı olanı.Yakınlarım hep uyardı beni.kendini zorlama yiyemiiorsan diye.d vitamini bile icemedim ben mide bulantisindan süt içmedim yumurta yemedim ama çocuk 2cm çıktı bugün.kotu geçti son 2hafta.bir çok gebelikten önde dedi doktor.yani onca aç kalmaya şükür bir sıkıntı olmamış maşallah.cocuk vitaminsiz kalmıyor yaji alacağını alıyor o bir şekilde sizden
Hafif bir kesik gibi ince bosluk gorunuyor onemli bisey degilmis oraya kan birikmis ara ara olabilir dusuk tehlikesi yok. Kanaman oldugunda 3 gun yatacaksin dediMerhaba kanamanın nedeni neymiş benim de oldu da
Folattro kullaniyorumHangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?