• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Gecmis olsun ins en kisa zamande Allahim hamile olup bebegini kucagina almayi nasip eder,🙏

@polis ama umutsuz vaka canım bende hala aynı belirtisiz durumdayım, baştan beri seninle aynıydık. Sanırım biz belirtisiz geçireceğiz. Doktorumda gayet normal dedi
Canım bende varım 🙈 bende de belirti yok adet gecikmesi hariç Benimde aklım sürekli onda neden belirti yok diye ben 8+1 deyim ultasyona göre adet tarihi de 8+4 deyim. Ben bı keseyi gördüm başka da gitmedim hiç doktora. Ya belirti olsa mı iyi olmasa mı iyi bilmiyorum. Geçen haftalarda adet agria gibi ağrı vardı bu hafta oda yok😏

Kızlar ben geri geldim ❤️
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı ❤️ zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı 🙏🏻
Ay hadi insallah Yarabbimm 🤲🤲🤲

Merhaba bende dün doktora gittim. Sizin bebek ölçüsü ne çıktı acaba? Kıyaslamak bakımından değil de merak tan soruyorum. Aramizda son adete göre 2 gün varmiş.
Crl ölçüsü 1.56 cm çıktı canım

Arkadaşlar ben haziran annesi olamiyacam insllah baska sefere artık. düşük yapıyorum bebeğim de gelisme yok kac doktor gordum kac Ke zultrasyona girdim değişiklik yok doktor dusuge hazır ol dedi. zaten kanama da var s.Kismette haziran annesi olmak yokmuş. Allah sizlere bebeğinize saglikla kavuşmayı nasip etsin. esen kalın.
Cnm umudunu kaybetme hemen, bak bana, boş gebelik dedıler kime gittiysem, düşük olmadı daha, o yuzden bol bol dua edelim, rabbim acıyor kapılarını.. Tabiki nasibimizde yoksa elden bişey gelmez ama sen elinden geleni yaptın.. Ben tamamen düşük olmadan umudunu kaybetmeni ıstemem

Kızlar kalp atışından sonra önümüzdeki ay görüşürüz dedi doktorum. Sizler de durum nedir geç mi acaba 😕

Bana doktor 5 hafta sonra gel dedi ve 2kili test yapcaz dedi o zaman 3 aylik oluyorm sizce yaptirim mi yaptirmim mi kararsiz kaldim 🤔

Back