2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktor mu söyledi size 2 adet kullanin diye folik asiti. Günde 1 tane kullanilir genelde de merak ettim.
Evet gunde 2 defa kullaniyorum. Buyuk.ihtimal.bundan onceki doktor yetersiz bir folik.asit vermis. Gittigim doktor ist un sayili doktorlarindan ailemizin doktoru gozum kapali guveniyorum kendisine.

Bende yok heralde

Merhaba kızlar epeydir yoktum kendi derdime düştüm kusura bakmayın. Pazartesi eşim korona pozitif çıktı dünde ben pozitif çıktım. İkimizde karantinadayız. Şuan iyiyim hamdolsun. Salı günü belirtilerim başladı ağor grip gibiyim ateşim olmadı hamdolsun. Bugün daha iyiyim sizlere bakıyım dedim ama çok sayfa var okuyamadım hepsini sohrapp için çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin.

Çok geçmiş olsun sağlıkla atlatırsın inşallah

Evet gunde 2 defa kullaniyorum. Buyuk.ihtimal.bundan onceki doktor yetersiz bir folik.asit vermis. Gittigim doktor ist un sayili doktorlarindan ailemizin doktoru gozum kapali guveniyorum kendisine.
Adı nedir doktorun

Ya dur erken daha diğer bebiş üçüz olsun da gör sen
Sohrab cığım ismini yanlış yazmışım kusura bakma. Bebişin için gerçekten çok mutlu oldum. Sana hep umudunuz kaybetme demiştik. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Amin

Geçmiş olsun canım bende yeni atlattım çok şükür grip gibi geldi geçti. Halsizlik yorgunluk çok oluyor ama dikkat et kendine bol bol c vitamini takviyeleriyle atlattım bende malesef geniz akıntısı ve ses değişikliğim hala devam ediyor onlar düzelmedi bugün 16. Gün olmasına rağmen bol bol dinlen

Bende grip gibiyim ağrılarım vardı başta ama şuan daha iyiyim koku ve tat kaybı var biraz. C vitamini takviyesi olarak ne kullandın. Bana bişey vermedi doktor ek olarak. Ben ocean mummy ve folik asit kullanıyorum. Zaten gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı kullanıyordum iğne. Bi değişiklik plmadı. C vitamini olarak mandalina yiyorum

Adetle gebelik haftası uymuyor canım benimde aynı 5+6 yolk saç bile gözükmedi 6+4 kalbini duydum ama normalde 7+3 dum 6+4 gözüktü

Mandalina ve En önemlisi limon ılık suya yarım limon sıkıp içtim her gün meyve hiç sevmem ama elimden düşürmedim koku 10 günden sonra geri geldi bende koku almadığım zaman midem bulanmıyordu tek güzelliği o oldu

Her halükarda midem bulanıyor ya koku almasamda. Bana tek karı tuvalete çıkabilmem oldu. Çok afedersiniz kabızlıkla başım beladaydı şimdi iyiyim bu limonlu su önerin için teşekkürler. Bende öyle yapayım Allah razı olsun.

Ya dur erken daha diğer bebiş üçüz olsun da gör sen
Ahahha o zaman bittik demektir ay dün çok üzülmüştüm sen iyi haberi verince keyfim yerine geldi senin minik çok yaramaz çıktı ama

Ay çok geçmiş olsun iyileş bir an önce inşallah bebek falan iyi değil mi

Allah şifa versin

Adetle gebelik haftası uymuyor canım benimde aynı 5+6 yolk saç bile gözükmedi 6+4 kalbini duydum ama normalde 7+3 dum 6+4 gözüktü
Cevabın için teşekkür ederim canım inşallah haftaya bende duyarım. Sen yumurtlama tarihini biliyor musun yada adetin düzenli midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…