- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
AA bende gitmiştim ona Bakırköy deydi muayane hanesi değil miProf dr cemil akgul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA bende gitmiştim ona Bakırköy deydi muayane hanesi değil miProf dr cemil akgul
İyidir herhalde kanamam kesildi hamdolsun bir hafta on gündür yok. Haftaya cuma kontrole gidecektim ense kalınlığına falan bakılacakmış herhalde ama karantinada olduğum için gidemeyeceğim. Gebelikten yana bi sıkıntım yok sanki gebe değil gibiyim. Diyorum az daha büyük olsaydı en azından hareketlerinden anlardım keyfi yerinde diye. İnşallah o günleride görürüz hepimiz.Ay çok geçmiş olsuniyileş bir an önce inşallah
bebek falan iyi değil mi
Kanamanın durması çok iyi olmuş bir daha gelmez inşallah benim de durdu ama bebek öldükten sonra neye yarar ki..ve evet inşallah o hareketlerini hissedeceğimiz zamana geliriz bir an önce, gerçi benim oğlum çok hareketliydi gelişine geçiriyordu tekmeleri öyle kalakalıyordumİyidir herhalde kanamam kesildi hamdolsun bir hafta on gündür yok. Haftaya cuma kontrole gidecektim ense kalınlığına falan bakılacakmış herhalde ama karantinada olduğum için gidemeyeceğim. Gebelikten yana bi sıkıntım yok sanki gebe değil gibiyim. Diyorum az daha büyük olsaydı en azından hareketlerinden anlardım keyfi yerinde diye. İnşallah o günleride görürüz hepimiz.
Folik asit vucutta kendini yenileyen bisey olmadığı icn her gün alinmali. aslında kan değerine de gerek yok. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez vermesi lazım ama kendin de alabilirsin bende kendim alıp başladım . Genelde folidoce başlatıyorlar.Hiç kan degerlerıne de bakmadı ,ama artık yarın soracam bi bildiği vardr inşallh
Kulandığınız folik asitin ismi neProf dr cemil akgul
Bebek göründükten sonra kaybolmaya baslıyor, plesanta üstleniyor artık onun göreviniBende yok heralde
Eki Görüntüle 2716551
Çok tesekkür ederim kuzumSohrab cığım ismini yanlış yazmışım kusura bakma. Bebişin için gerçekten çok mutlu oldum. Sana hep umudunuz kaybetme demiştik. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Amin![]()
Ahahhao zaman bittik demektir
ay dün çok üzülmüştüm sen iyi haberi verince keyfim yerine geldi
senin minik çok yaramaz çıktı ama
![]()
Çok çok Geçmiş olsun canm şimdi okudum, inşallahh cabucak atlatırsın, rabbim korusun siziMerhaba kızlar epeydir yoktum kendi derdime düştüm kusura bakmayın. Pazartesi eşim korona pozitif çıktı dünde ben pozitif çıktım. İkimizde karantinadayız. Şuan iyiyim hamdolsun. Salı günü belirtilerim başladı ağor grip gibiyim ateşim olmadı hamdolsun. Bugün daha iyiyim sizlere bakıyım dedim ama çok sayfa var okuyamadım hepsinisohrapp için çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin.
Ben bi onceki doktor sayesinde yaklasik 3 hafta hic folik.asit almadim oyle dusunun. Su an folattro kullaniyorumFolik asit vucutta kendini yenileyen bisey olmadığı icn her gün alinmali. aslında kan değerine de gerek yok. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez vermesi lazım ama kendin de alabilirsin bende kendim alıp başladım . Genelde folidoce başlatıyorlar.
Kulandığınız folik asitin ismi ne
Doğru
Saglıklı olsunlar da bız kosarız pesınden![]()
Yaa kıyamam ben onaDoğruBugün bütün günü oğlumla geçirdim babasıyla istediği herşeyi yaptık ne oyunlar oynadık, saklambaçtan futbola kadar,hala yetmedi beyefendiye kardeşi bi gelsin bu kadar şımarabiliyor mu bakalım
![]()
400mgmis neden 2 tane demiş onu merak ettim. Neyse zaten pek bisey kalmadı 12.haftada birakicazBen bi onceki doktor sayesinde yaklasik 3 hafta hic folik.asit almadim oyle dusunun. Su an folattro kullaniyorum
Canm bnm cok cok tesekkür ederimSohrab Canım o kadar çok sevindim ki gündüz gördüm yazdığını anca cevap verebildim. Gözünüz aydın olsun miniginiz sağlıkla gelsin inşallah
Ne kadar güzel bı grup olduk beraber sevinip beraber üzülüyoruz, herkes birbirine dua ediyor. Rabbim dualarımızı kabul etti hamdolsun. İnşallah hepimiz daha güzel güzel haberler veririz
Çok sık yazmasam da hepinizi takip ediyorum. Bütün dualarım hepimize iyi ki varsınız
![]()
Duyarsin canım 3 aydır düzenli oluyorum normalde 3 gün ya geç ya erken olurdum yumurtlamami programla takip ediyordum ama 3 senedir tutmuyordu çok şükür tuttuCevabın için teşekkür ederim canım inşallah haftaya bende duyarım. Sen yumurtlama tarihini biliyor musun yada adetin düzenli midir