• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay çok geçmiş olsun:KK43: iyileş bir an önce inşallah 🤲🏻 bebek falan iyi değil mi
İyidir herhalde kanamam kesildi hamdolsun bir hafta on gündür yok. Haftaya cuma kontrole gidecektim ense kalınlığına falan bakılacakmış herhalde ama karantinada olduğum için gidemeyeceğim. Gebelikten yana bi sıkıntım yok sanki gebe değil gibiyim. Diyorum az daha büyük olsaydı en azından hareketlerinden anlardım keyfi yerinde diye. İnşallah o günleride görürüz hepimiz.

İyidir herhalde kanamam kesildi hamdolsun bir hafta on gündür yok. Haftaya cuma kontrole gidecektim ense kalınlığına falan bakılacakmış herhalde ama karantinada olduğum için gidemeyeceğim. Gebelikten yana bi sıkıntım yok sanki gebe değil gibiyim. Diyorum az daha büyük olsaydı en azından hareketlerinden anlardım keyfi yerinde diye. İnşallah o günleride görürüz hepimiz.
Kanamanın durması çok iyi olmuş bir daha gelmez inşallah benim de durdu ama bebek öldükten sonra neye yarar ki..ve evet inşallah o hareketlerini hissedeceğimiz zamana geliriz bir an önce, gerçi benim oğlum çok hareketliydi gelişine geçiriyordu tekmeleri öyle kalakalıyordum😅

Arkadaşlar iyi akşamlar yarın doktora gideceğim keseyi gormeye artık gorunmesi lazım çünkü dün değerim 3014 du yarın 6-7 bine gelir dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla keseyi görelim

Hiç kan degerlerıne de bakmadı ,ama artık yarın soracam bi bildiği vardr inşallh
Folik asit vucutta kendini yenileyen bisey olmadığı icn her gün alinmali. aslında kan değerine de gerek yok. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez vermesi lazım ama kendin de alabilirsin bende kendim alıp başladım . Genelde folidoce başlatıyorlar.
Prof dr cemil akgul
Kulandığınız folik asitin ismi ne

Sohrab cığım ismini yanlış yazmışım kusura bakma. Bebişin için gerçekten çok mutlu oldum. Sana hep umudunuz kaybetme demiştik. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Amin ❤️
Çok tesekkür ederim kuzum 🙏🏻🥰❤️

Merhaba kızlar epeydir yoktum kendi derdime düştüm kusura bakmayın. Pazartesi eşim korona pozitif çıktı dünde ben pozitif çıktım. İkimizde karantinadayız. Şuan iyiyim hamdolsun. Salı günü belirtilerim başladı ağor grip gibiyim ateşim olmadı hamdolsun. Bugün daha iyiyim sizlere bakıyım dedim ama çok sayfa var okuyamadım hepsini 😂 sohrapp için çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin.
Çok çok Geçmiş olsun canm şimdi okudum, inşallahh cabucak atlatırsın, rabbim korusun sizi

Folik asit vucutta kendini yenileyen bisey olmadığı icn her gün alinmali. aslında kan değerine de gerek yok. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez vermesi lazım ama kendin de alabilirsin bende kendim alıp başladım . Genelde folidoce başlatıyorlar.

Kulandığınız folik asitin ismi ne
Ben bi onceki doktor sayesinde yaklasik 3 hafta hic folik.asit almadim oyle dusunun. Su an folattro kullaniyorum

😅🥰
Saglıklı olsunlar da bız kosarız pesınden ❤️❤️❤️
Doğru❤️ Bugün bütün günü oğlumla geçirdim babasıyla istediği herşeyi yaptık ne oyunlar oynadık, saklambaçtan futbola kadar,hala yetmedi beyefendiye kardeşi bi gelsin bu kadar şımarabiliyor mu bakalım 🤣

Doğru❤️ Bugün bütün günü oğlumla geçirdim babasıyla istediği herşeyi yaptık ne oyunlar oynadık, saklambaçtan futbola kadar,hala yetmedi beyefendiye kardeşi bi gelsin bu kadar şımarabiliyor mu bakalım 🤣
Yaa kıyamam ben ona 🥰 kardeşi olsun tepesinden ayrılmaz, onunla oynamaya calısır

Sohrab Sohrab Canım o kadar çok sevindim ki gündüz gördüm yazdığını anca cevap verebildim. Gözünüz aydın olsun miniginiz sağlıkla gelsin inşallah 😍❤️ Ne kadar güzel bı grup olduk beraber sevinip beraber üzülüyoruz, herkes birbirine dua ediyor. Rabbim dualarımızı kabul etti hamdolsun. İnşallah hepimiz daha güzel güzel haberler veririz 🤲🏻 Çok sık yazmasam da hepinizi takip ediyorum. Bütün dualarım hepimize iyi ki varsınız ❤️😘😘

Sohrab Sohrab Canım o kadar çok sevindim ki gündüz gördüm yazdığını anca cevap verebildim. Gözünüz aydın olsun miniginiz sağlıkla gelsin inşallah 😍❤️ Ne kadar güzel bı grup olduk beraber sevinip beraber üzülüyoruz, herkes birbirine dua ediyor. Rabbim dualarımızı kabul etti hamdolsun. İnşallah hepimiz daha güzel güzel haberler veririz 🤲🏻 Çok sık yazmasam da hepinizi takip ediyorum. Bütün dualarım hepimize iyi ki varsınız ❤️😘😘
Canm bnm cok cok tesekkür ederim🥰yemin ederim doktordan cıkar cıkmaz İlk buraya yazdım, eşim netleşssin falan dedi, yok haber vericem dedim, iyiki varsınız ❤️❤️❤️

Cevabın için teşekkür ederim canım inşallah haftaya bende duyarım. Sen yumurtlama tarihini biliyor musun yada adetin düzenli midir
Duyarsin canım 3 aydır düzenli oluyorum normalde 3 gün ya geç ya erken olurdum yumurtlamami programla takip ediyordum ama 3 senedir tutmuyordu çok şükür tuttu 🤲🏻

Back