- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Sade maden suyu içmelisinz diğerlerı katkılı , ben gunluk bi şişe maden suyu içiyorm faydalı ilk bebegımdede içtim hergunBen sodayı sürekli içiyorum çünkü sürekli midem yanıyor zararlı miymis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sade maden suyu içmelisinz diğerlerı katkılı , ben gunluk bi şişe maden suyu içiyorm faydalı ilk bebegımdede içtim hergunBen sodayı sürekli içiyorum çünkü sürekli midem yanıyor zararlı miymis![]()
Oh tamam ben de şişeye baktım şimdi doğal maden suyu yazıyorSade maden suyu içmelisinz diğerlerı katkılı , ben gunluk bi şişe maden suyu içiyorm faydalı ilk bebegımdede içtim hergun![]()
Marka bersem sıkıntı olur mu bılmem ama en ıyısı beypazarı canm mineral en fazla olanOh tamam ben de şişeye baktım şimdi doğal maden suyu yazıyor![]()
Ya dur erken dahaikizlerim olacağına, ama üç çocuğa bakamazdım zaten ben boşver![]()
Kizlar soda degil.maden suyu icin gunde 1 tane maden suyu icebilirsinizBen sodayı sürekli içiyorum çünkü sürekli midem yanıyor zararlı miymis![]()
Tabi tabi ben normal gebeler için söyledimaynen öyle kararında yeniyorsa bi sıkıntı olmaz. ama şeker hastaları tansiyonu olanlar için falan yasaklı gıda listeleri var tabiki.
Evet kuzum epey arastırdım, bos gebelikte yolk kesesi olmuyormus maksimum 25mm olana kadar bekliyormuş doktorlar, sancı da yok, leke kanama da olmadı hıc, ben de yolk kesesi bayadan berı goruluyordu, ama bebek gorulmuyordu..geç dollenme oluyormus aşılamada da ama bu kadar gecıktıgıne doktor da şaşırdı, anomali olabılır dedı, carsamba tekrar bakıcak, ama dun gorulmeyen kutuplar bugun gorulduve kese bugun 21 mm, tam da zamanında goruldu.. Bakalım Çarsambayı iple cekiyorum... Artık gitsen cok rahat görülür duyulur, en azından Bı takvıye falan alman gerekiyorsa onu soylerdı..Sohrab canım 2 gündür aklım yemin ederim sendeydi. Hatta 2 gündür rüya bile görüyorum senden çok etkilendim sanırım . Çok sevindim demekki geç büyüyor aman büyüsün de geç büyüsün degilmi.
Bende korkuyorum boş gebelik olmasindan seni duyunca çok rahatladım.
Herhangi bir sıkıntım yok kanama vs. Ama ister istemez insan korkuyor uzun zamandır bebek istiyordum çünkü o yüzden hastaneye bile gitmedim daha 9. Hafta gitmek istedim. Senin kanaman kasık ağrın biseyin hiç oldumu canım. Birde sen baya arastirmisindir boş gebelikte kendi kendine kanama başlar demi eğer bossa yani 8. Hafta filan.
YaaaaaKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
![]()
Doktor bıle şaşkınYaaaaaAllahım nolur nolur nolur
Kese içindeki yuvarlak yuzuk gıbı gorunen şey, kese olusunca o da olusuyor embrıyo ilk ordan besleniyor gıbı Bı ıslevi oldugu dusunuluyormus, hatta bazı yerlerde ne ıse yaradığı tam bilinmiyor yazar.. Yolk varsa saglıklı gebelıgı ısaret derlerKızlar bu bahsettiğiniz yolk kesesi nedir hepimizde olması gereken bir şey mi
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bi sıkıntı olmadanCanım zaten 7. Haftada olduğum için tedirgin oluyorum. 30 Eylül yumurtlma 1 Ekim çatlama oldu. 1 ekimden 5 kasıma 35 gün bide yumurtlama öncesi 2 hafta ekleyince 7 haftalık oluyor ve doktor 5 haftayı yeni geçmiş yolk sac oluşmuş kalp atışı için Haftaya gel dedi gönderdi inşallah olumsuz bir şey yoktur. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden daha çok tedirgin oluyorum
Maden suyi içmenin hamilelikte faydası var magnezyum ihtiyacını karşılar. Diğer kola fanta iyle değil tabiki zararlı onlarGazlı içeceklerin ne kadar zararı varmış kızlar okudum da bende soda içtim ya inşallah bebeğime bişey olmaz
Gozun aydın canım hadi inşaallah bak ne güzel haber bu Cook sevindimKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
![]()
Kızlar ben geri geldim
![]()
Doktor mu söyledi size 2 adet kullanin diye folik asiti. Günde 1 tane kullanilir genelde de merak ettim.Planli gebelik.ise oncesinde icmen gerekliydi ama galiba hamilelik.ile birlikte ilk 3 ay cok onemli sonrasinda biraktiriyorlar. Bence de en iyisi doktora sorman ben gunde 2 adet iciyorum su an
Doktor mu söyledi size 2 adet kullanin diye folik asiti. Günde 1 tane kullanilir genelde de merak ettim.
Merhaba benm dr bana folik asit vermedı bir zararı oluyor mu bebege, cok üzülüyorm ya ilk bebegımde üç ay önve başlamştm kullanmya, bunda vermedi dr yarın gıdecem sorarım zaten ama![]()
Gozun aydın canım hadi inşaallah bak ne güzel haber bu Cook sevindim
Folik asitimin dozu düşük ona ragmen 1 adet yine benim. Hiç 2 içen duymamiştim bilemiyorum.içtiğin ürüne göre değişir aslında. Ben de 1 tane alıyorum.
Kese boyu tam 21 mm, doktorun dedıgıne geldik aynen, 20den once göremezsiniz demiştiistanbuldaki doktorun bir bildiği varmış sanırım başka doktora gitme derken doğru hatırlıyorum değil mi :)
Çok sevindim canım çarşambayı bekleyelim bakalım umarım güzel haberler gelir![]()