2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah canım görürsünüz eşimde vardı bu sefer ilk defa gördü içerde hareketlerini bu kadar beklemiyordum sizde görürsünüz epey büyür
Inşallah canım 9+4 de gidicem bakalım eşim zaten benden heyecanlı hevesli hemen kıyafet almaya başlayacak nerdeyse

Çok geçmiş olsun ilaç ne kullandın ? İyi kurtulmuşsun bari.

Inşallah canım 9+4 de gidicem bakalım eşim zaten benden heyecanlı hevesli hemen kıyafet almaya başlayacak nerdeyse
Bnm 10+5 iki üç gün önde çikti canım yine de büyümüs olur minicik halini gördünüz nerdeyse en son 8+4 gözükmüştü ama nasil büyümüş
Bi cinsiyet belli olsun alırsınız sonra boşa gitmesin :)

Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbime binlerce kere şükürler olsun Ben hissettim kesinlikle güzel haberlerle geleceğini biliyordum.
Bir yandan da bugün buraya gelmeye tedirgin oldum çok üzgündüm 2 gün önce bir arkadaş ile çocukları okula götürürken konuştuk onun bebeğinin kalp atışları 2buçuk aylık olduğunda duyulmuş ben şoookk hatta defalarca boş gebelik demişler .Dedim hadi yaa hemen seni söyledim anlattım durumu kesinlikle beklesin dedi .
Hatta sana yazacaktım ama bir yandan da ümit veriyormuş gibi olurum diye yazamadım anla işte neyse nasıl sevindim ohhhh beee dedim okuyunca hadi beraber doğuracağız Allah'ın izniyle

Aynen canim bende öyle yapcam inşallah bende büyüdüğünü görürüm bakalım

Ağlamak zararlı mı hamilelikte? ilk hamileliğimde çok sinirliydim herşeye bağırırdım vücudumda oğlumun ürettiği testesteron hormonu yüzünden oluyordu galiba:) ama bunda da tam tersi herşeye ağlıyorum dün Hünkar Yaman öldü çok fena ağladım hıçkıra hıçkıra hem de iki saat boyunca sonrada başıma ağrı girdi yatıp uyudum ama bugün aklıma geldi ya bir zararı olduysa diye.. bir tanesini kaybedince diğerinin sağlığı için hep diken üstündeyim artık

Kızlar ultrason görüntüsünde yolk sac yanında embriyo var mı sizce anlayanlar bakabilr misiniz? Doktora sordum bebeği görmek için erken 5 buçuk haftalık deyip haftaya gel dedi gönderdi

Eklentiler

• IMG_20201106_231557.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 47
Gözün Aydın inşallah güzel haberler alırsın @sohrao
kız o zaman

Ben de birşey öğrendim. Fasülye kese erkek yuvarlak ve diğer şekiller kız çocuğuymuş. Doğru mudur

Canım kesin bir bebek yok mu şimdi? Bir köşede küçülüp kalınca sana zarar vermeyecek demi iyice sorsaydin
Kızlar ultrason görüntüsünde yolk sac yanında embriyo var mı sizce anlayanlar bakabilr misiniz? Doktora sordum bebeği görmek için erken 5 buçuk haftalık deyip haftaya gel dedi gönderdi
Yolk sac görünüyor sanki ama bende pek anlamıyorum usg görüntüsünden. En son devlete gittim dümdüz bisey vardi alet ne kadar kötüyse artık
Ben de birşey öğrendim. Fasülye kese erkek yuvarlak ve diğer şekiller kız çocuğuymuş. Doğru mudur
Yok benim kızda kese uzundu erkek dediler onlar doğru değil. Ama kalp atış sayısından tahmin çoğu kez doğru çıkıyor. 140ustu kız altı erkek derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…