Canm bnm cok cok tesekkür ederimyemin ederim doktordan cıkar cıkmaz İlk buraya yazdım, eşim netleşssin falan dedi, yok haber vericem dedim, iyiki varsınız
Merhaba kızlar epeydir yoktum kendi derdime düştüm kusura bakmayın. Pazartesi eşim korona pozitif çıktı dünde ben pozitif çıktım. İkimizde karantinadayız. Şuan iyiyim hamdolsun. Salı günü belirtilerim başladı ağor grip gibiyim ateşim olmadı hamdolsun. Bugün daha iyiyim sizlere bakıyım dedim ama çok sayfa var okuyamadım hepsini sohrapp için çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin.
Bnm 10+5 iki üç gün önde çikti canım yine de büyümüs olur minicik halini gördünüz nerdeyse en son 8+4 gözükmüştü ama nasil büyümüş
Bi cinsiyet belli olsun alırsınız sonra boşa gitmesin :)
Kızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbime binlerce kere şükürler olsun Ben hissettim kesinlikle güzel haberlerle geleceğini biliyordum.
Bir yandan da bugün buraya gelmeye tedirgin oldum çok üzgündüm 2 gün önce bir arkadaş ile çocukları okula götürürken konuştuk onun bebeğinin kalp atışları 2buçuk aylık olduğunda duyulmuş ben şoookk hatta defalarca boş gebelik demişler .Dedim hadi yaa hemen seni söyledim anlattım durumu kesinlikle beklesin dedi .
Hatta sana yazacaktım ama bir yandan da ümit veriyormuş gibi olurum diye yazamadım anla işte neyse nasıl sevindim ohhhh beee dedim okuyunca hadi beraber doğuracağız Allah'ın izniyle
Bnm 10+5 iki üç gün önde çikti canım yine de büyümüs olur minicik halini gördünüz nerdeyse en son 8+4 gözükmüştü ama nasil büyümüş
Bi cinsiyet belli olsun alırsınız sonra boşa gitmesin :)
Ağlamak zararlı mı hamilelikte? ilk hamileliğimde çok sinirliydim herşeye bağırırdım vücudumda oğlumun ürettiği testesteron hormonu yüzünden oluyordu galiba:) ama bunda da tam tersi herşeye ağlıyorum dün Hünkar Yaman öldü çok fena ağladım hıçkıra hıçkıra hem de iki saat boyunca sonrada başıma ağrı girdi yatıp uyudum ama bugün aklıma geldi ya bir zararı olduysa diye.. bir tanesini kaybedince diğerinin sağlığı için hep diken üstündeyim artık
Kızlar ultrason görüntüsünde yolk sac yanında embriyo var mı sizce anlayanlar bakabilr misiniz? Doktora sordum bebeği görmek için erken 5 buçuk haftalık deyip haftaya gel dedi gönderdi
Ağlamak zararlı mı hamilelikte? ilk hamileliğimde çok sinirliydim herşeye bağırırdım vücudumda oğlumun ürettiği testesteron hormonu yüzünden oluyordu galiba:) ama bunda da tam tersi herşeye ağlıyorum dün Hünkar Yaman öldü çok fena ağladım hıçkıra hıçkıra hem de iki saat boyunca sonrada başıma ağrı girdi yatıp uyudum ama bugün aklıma geldi ya bir zararı olduysa diye.. bir tanesini kaybedince diğerinin sağlığı için hep diken üstündeyim artık
Kızlar ultrason görüntüsünde yolk sac yanında embriyo var mı sizce anlayanlar bakabilr misiniz? Doktora sordum bebeği görmek için erken 5 buçuk haftalık deyip haftaya gel dedi gönderdi