2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet kuzum epey arastırdım, bos gebelikte yolk kesesi olmuyormus maksimum 25mm olana kadar bekliyormuş doktorlar, sancı da yok, leke kanama da olmadı hıc, ben de yolk kesesi bayadan berı goruluyordu, ama bebek gorulmuyordu..geç dollenme oluyormus aşılamada da ama bu kadar gecıktıgıne doktor da şaşırdı, anomali olabılır dedı, carsamba tekrar bakıcak, ama dun gorulmeyen kutuplar bugun gorulduve kese bugun 21 mm, tam da zamanında goruldu.. Bakalım Çarsambayı iple cekiyorum... Artık gitsen cok rahat görülür duyulur, en azından Bı takvıye falan alman gerekiyorsa onu soylerdı..

Yaaaaa Allahım nolur nolur nolur

Kızlar bu bahsettiğiniz yolk kesesi nedir hepimizde olması gereken bir şey mi
Kese içindeki yuvarlak yuzuk gıbı gorunen şey, kese olusunca o da olusuyor embrıyo ilk ordan besleniyor gıbı Bı ıslevi oldugu dusunuluyormus, hatta bazı yerlerde ne ıse yaradığı tam bilinmiyor yazar.. Yolk varsa saglıklı gebelıgı ısaret derler

Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bi sıkıntı olmadan Allaha sığın dua et hiç bi sıkıntı olmaz inşaAllah haftaya kalp atışını duyarsınn bana da aynısını dediler ertesi gün başka doktor alttan baktı herşey iyiyidi kalp atışı vardı şükür hatta yengeme de aynısı oldu inşaAllah bebişin seninledir

Gazlı içeceklerin ne kadar zararı varmış kızlar okudum da bende soda içtim ya inşallah bebeğime bişey olmaz
Maden suyi içmenin hamilelikte faydası var magnezyum ihtiyacını karşılar. Diğer kola fanta iyle değil tabiki zararlı onlar

Son düzenleme:
Gozun aydın canım hadi inşaallah bak ne güzel haber bu Cook sevindim

istanbuldaki doktorun bir bildiği varmış sanırım başka doktora gitme derken doğru hatırlıyorum değil mi :)
Çok sevindim canım çarşambayı bekleyelim bakalım umarım güzel haberler gelir

Planli gebelik.ise oncesinde icmen gerekliydi ama galiba hamilelik.ile birlikte ilk 3 ay cok onemli sonrasinda biraktiriyorlar. Bence de en iyisi doktora sorman ben gunde 2 adet iciyorum su an
Doktor mu söyledi size 2 adet kullanin diye folik asiti. Günde 1 tane kullanilir genelde de merak ettim.

Merhaba benm dr bana folik asit vermedı bir zararı oluyor mu bebege, cok üzülüyorm ya ilk bebegımde üç ay önve başlamştm kullanmya, bunda vermedi dr yarın gıdecem sorarım zaten ama

e siz alın kendiniz eczaneden. Kanda folik asite bakmış mıydı acaba? Yüksektir belki ondan vermemiştir.

istanbuldaki doktorun bir bildiği varmış sanırım başka doktora gitme derken doğru hatırlıyorum değil mi :)
Çok sevindim canım çarşambayı bekleyelim bakalım umarım güzel haberler gelir
Kese boyu tam 21 mm, doktorun dedıgıne geldik aynen, 20den once göremezsiniz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…