2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Vallaha çooook sevindim hayırlı olsun

Cnm hangi hastahanede bu doktor adi nedir bende ankaradayim

Alttan baktırsaydın keşke. Alttan baktıkları zaman her şey daha net görünüyor. Acilde baktılar mi durum neymiş diye?

Sohrab çok sevindim canım gözünaydın hayırlısı olsun hakkinda

Canım inşallah sağlıklıdırda sadece seni biraz zorlamıştır minik kuzun Bundan sonraki her doktora gidişlerinde yüzün gülsün inşallah

Kanamam var ve akıntım çok fazla eger kanaman devam ederse tekrar gel dedi ayın 10 nuna randevum var gidicem inşallah doktorum da aynı şeyi soylemez
Kanama durmadan devam ediyorsa regl gibi yatırmaları lazımdı seni. Randevuyu beklemeden git bence. ultrasonla bakmışlardı bana hemen, kanama sürekli değil diye eve göndermişlerdi anca evde gece uyurken düşük yaptığımı görünce gittim hastaneye de yatırmışlardı. Yani çok kanama olmasına gerek yok önce kesede bozulma varmı diye bakmaları lazım.

Ya ne kadar güzel bı haber gözün aydın canım benim en yazdığını gördüm ama teselli edecek söz ne bileyim dilim varmadı . Bunun nasıl tesellisi olur ki bilemedim . Kocaman sarilirsin burdayım dersin. Kalben sarıldım sana. Sende şimdi o pamuk ellerinle nazlı bebegine sarıl bol bol konus canımın içi ( bu arada ne desense hep kızına sarıl demek geliyor ) tekrar gözün aydın. Bundan sonra stres yok yasak . Güzel şeyler düşün. Herşey güzel olacak Allah in izniyle

Yaaa şu an o kadar mutluyum kiii benim hala umudum vardı içten içe ayyy çok sevindim kızz

Alttan baktırsaydın keşke. Alttan baktıkları zaman her şey daha net görünüyor. Acilde baktılar mi durum neymiş diye?

Hiç sorma keske baktirsaydim. adamda hemen lafinsoyledi sinir oldum. acile gittim oda sen nasıl muayene olsun bugün bir rabdevun varmış zaten sen kadin doğumcu bol buldum sanırım dedi. düşük engelleyici bir ilaç verdi. o kadar bakmaadinbile

haftaya kalp atışı duyulur dedii şimdi ulltrasyona girmene gerek yok deyip gönderdi.

Kanamam yaradan oluyormuş sadece bana yolk kesesinin 8 mm olduğunu söyledi ve sağlıksız bı gebelik dedi kanamam bugün yoktu dün biraz tartışma yaşadım eşimin ablasıyla karnıma baya sancı girdiği içinde korktum durumu anlattım rahim ağzında yara olduğunu da soyledi

Canım dikkatimden kaçmıştır bilmediğimden soruyorum neden tekrar tekrar kan testi yaptırdın? Yüzde artış miktarı falan ona takılma şuan bir problem yoksa. Gayet normal herşey. Mümkünse kadın doğumdan randevu al ve süreci sakin bekle Ben bir kere kan verdim 220 çıkmıştı sanırım . Sonra müsait bir zaman bulamadim sonraki haftalarda gittim ultrason takibi yapıldı hepsi bu. Hep kötü şeyler olacak diye panikte olma emi . Herşey güzel olacak

Sohrab caniimmmm çok güzel bir haber verdin Rabbim bebisiniii korusun ve haftaya pırpır diye atan kalbinii duy burda hepimiz senin için dua ediyoruz msjinii okuduğumda gözlerim doldu Rabbimin mucizesi ins seninle kalacak bebeğin

Çok sevındm inşallh kalp atışını da duyrsn

Hadi gözün aydın canım demekki geç döllenme anca büyüyor bebiş inşallah tekrar mutlu haberler alırsın

Yaaa ne güzel bir haber bu Hadi inşallah inşallah

Vallaha çooook sevindim hayırlı olsun

Canım inşallah sağlıklıdırda sadece seni biraz zorlamıştır minik kuzun Bundan sonraki her doktora gidişlerinde yüzün gülsün inşallah

Yaaa şu an o kadar mutluyum kiii benim hala umudum vardı içten içe ayyy çok sevindim kızz

Hepinize cok ama cok tesekkur ederım cok saskınım, belkı çarsamba olumsuz olcak ama en azından bugun cok mutluyum içim kıpır kıpır, 10 gündür neler cektim, insallah hersey saglıkla ılerler

Merhaba benm dr bana folik asit vermedı bir zararı oluyor mu bebege, cok üzülüyorm ya ilk bebegımde üç ay önve başlamştm kullanmya, bunda vermedi dr yarın gıdecem sorarım zaten ama

Yapmaaaaaaa cigerdemi yasak??? Niye ki ??? Benim canim çektiydi yarin yapicaktim yiyememmi ?
Ben de çok severim ama doktorum öyle dedi. Nasıl bir zararı var bilmiyorum ama çok olmamak kaydıyla yenilebilir bence az az canın istiyorsa eğer.

Merhaba benm dr bana folik asit vermedı bir zararı oluyor mu bebege, cok üzülüyorm ya ilk bebegımde üç ay önve başlamştm kullanmya, bunda vermedi dr yarın gıdecem sorarım zaten ama
Folik asit bebeğin ilk üç ayki gelişimi için önemli bir takviye. Belki siz almissinizdir diye söylememiş olabilir mi acaba diye düşündüm. Kendinizde eczaneden alabilirsiniz. Bugüne kadar kullanmayan kimse duymadım

Benim ilk muayenede de doktor 2 gün sonra alttan bakıcam dedi bende alttan istemiyorum dedim o da o zaman gelme dedi bana. Çok zoruma gitmişti adamın böyle demesi zaten gergin bir tipti. Ben de böyle konuşmayın ben geriliyorum alttan hic baktırmadım dedim o da işte bakmam lazım vs diye açıkladı sonra ama sınır etti beni. Neyse dedim yine de baktırayım başka bir durum varsa görülsün en azından diye gittim. Bir daha da o adama gitmedim ama. Neyse umarım senin iyi geçer canım kalbi de duyarsın. Var böyle insanlar hamile hamile üzüyorlar insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…