- 10 Nisan 2017
- 333
- 606
- 103
- 32
Vallaha çooook sevindim hayırlı olsunKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
Cnm hangi hastahanede bu doktor adi nedir bende ankaradayimYerinizde olsam üniversite hastanesinin iyi bir doç yada profuna giderdim . Ben ankaradayım . Hem devlet hastanesinde prof hem de dışarıda muayenehanesi olan bir doktor buldum yıllardır doktorum çok iyidir. Ücret verirsiniz doktora ama diğer işlemler ücretsiz olur aklınızda bulunsun
Alttan baktırsaydın keşke. Alttan baktıkları zaman her şey daha net görünüyor. Acilde baktılar mi durum neymiş diye?düşük riskin vardı doktora gittim zaten zor muayene buldum bu devlet hastanesinde doktor alttan bakacam dedi hemen bende karında baksaniz olmaz mı dedim. adam bana git kendine başka bir doktor bul kendine gore bir doktor bul dedi muayene bile etmedi bana ultrason gün verdi ki oda pztsi. bugün eve geldim hafifi kanama oldu bende acile kadin doğumcuya gittim progestan kullanmam önerdi ne yapacağımı şaşırdım bulunduğum yerde ailemde kims eyok kaynanalar da torun bakmak için farklı şehirde esimde mudur göreve yolladı durumu bile bile. benim için dua edin umarim birsey olmaz
Canım inşallah sağlıklıdırda sadece seni biraz zorlamıştır minik kuzunKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
Kanama durmadan devam ediyorsa regl gibi yatırmaları lazımdı seni. Randevuyu beklemeden git bence. ultrasonla bakmışlardı bana hemen, kanama sürekli değil diye eve göndermişlerdi anca evde gece uyurken düşük yaptığımı görünce gittim hastaneye de yatırmışlardı. Yani çok kanama olmasına gerek yok önce kesede bozulma varmı diye bakmaları lazım.Kanamam var ve akıntım çok fazla eger kanaman devam ederse tekrar gel dedi ayın 10 nuna randevum var gidicem inşallah doktorum da aynı şeyi soylemez
Ya ne kadar güzel bı haber gözün aydın canım benimKızlar ben geri geldim
Yaaa şu an o kadar mutluyum kiiiKızlar ben geri geldim
Hiç sorma keske baktirsaydim. adamda hemen lafinsoyledi sinir oldum. acile gittim oda sen nasıl muayene olsun bugün bir rabdevun varmış zaten sen kadin doğumcu bol buldum sanırım dedi. düşük engelleyici bir ilaç verdi. o kadar bakmaadinbileAlttan baktırsaydın keşke. Alttan baktıkları zaman her şey daha net görünüyor. Acilde baktılar mi durum neymiş diye?
Sohrab çok sevindim canım gözünaydın hayırlısı olsun hakkinda
haftaya kalp atışı duyulur dedii şimdi ulltrasyona girmene gerek yok deyip gönderdi.Hiç sorma keske baktirsaydim. adamda hemen lafinsoyledi sinir oldum. acile gittim oda sen nasıl muayene olsun bugün bir rabdevun varmış zaten sen kadin doğumcu bol buldum sanırım dedi. düşük engelleyici bir ilaç verdi. o kadar bakmaadinbile
benim içimden sizin bebeğiniz olacak gibi geliyor geç döllenmedie belkiYaaa şu an o kadar mutluyum kiiibenim hala umudum vardı içten içe ayyy çok sevindim kızz
Kanamam yaradan oluyormuş sadece bana yolk kesesinin 8 mm olduğunu söyledi ve sağlıksız bı gebelik dedi kanamam bugün yoktu dün biraz tartışma yaşadım eşimin ablasıyla karnıma baya sancı girdiği içinde korktum durumu anlattım rahim ağzında yara olduğunu da soylediKanama durmadan devam ediyorsa regl gibi yatırmaları lazımdı seni. Randevuyu beklemeden git bence. ultrasonla bakmışlardı bana hemen, kanama sürekli değil diye eve göndermişlerdi anca evde gece uyurken düşük yaptığımı görünce gittim hastaneye de yatırmışlardı. Yani çok kanama olmasına gerek yok önce kesede bozulma varmı diye bakmaları lazım.
Canım dikkatimden kaçmıştır bilmediğimden soruyorum neden tekrar tekrar kan testi yaptırdın? Yüzde artış miktarı falan ona takılma şuan bir problem yoksa. Gayet normal herşey. Mümkünse kadın doğumdan randevu al ve süreci sakin bekleÇok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sen iki konuda tecrübeli sın bana fikir ver hele sat 1 Kasım ben 3 Kasım beta 1777 çıktı sonra 5 Kasım 3314 çıktı nasıl artması internette çoğu yerde yüzde 60 en az diyor bu yuzdd kaç yükselmiş
Çok sevındm inşallh kalp atışını da duyrsnKızlar ben geri geldim
Hadi gözün aydın canım demekki geç döllenme anca büyüyor bebiş inşallah tekrar mutlu haberler alırsın
Yaaa ne güzel bir haber buHadi inşallah inşallah
Vallaha çooook sevindim hayırlı olsun
Alttan baktırsaydın keşke. Alttan baktıkları zaman her şey daha net görünüyor. Acilde baktılar mi durum neymiş diye?
Sohrab çok sevindim canım gözünaydın hayırlısı olsun hakkinda
Canım inşallah sağlıklıdırda sadece seni biraz zorlamıştır minik kuzunBundan sonraki her doktora gidişlerinde yüzün gülsün inşallah
Ya ne kadar güzel bı haber gözün aydın canım benimen yazdığını gördüm ama teselli edecek söz ne bileyim dilim varmadı . Bunun nasıl tesellisi olur ki bilemedim . Kocaman sarilirsin burdayım dersin. Kalben sarıldım sana. Sende şimdi o pamuk ellerinle nazlı bebegine sarıl bol bol konus canımın içi ( bu arada ne desense hep kızına sarıl demek geliyor ) tekrar gözün aydın. Bundan sonra stres yok yasak . Güzel şeyler düşün. Herşey güzel olacak Allah in izniyle
Yaaa şu an o kadar mutluyum kiiibenim hala umudum vardı içten içe ayyy çok sevindim kızz
Hepinize cok ama cok tesekkur ederımSohrab caniimmmm çok güzel bir haber verdin Rabbim bebisiniii korusun ve haftaya pırpır diye atan kalbinii duy burda hepimiz senin için dua ediyoruz msjinii okuduğumda gözlerim doldu Rabbimin mucizesi ins seninle kalacak bebeğin
İnşallahh bebeğimÇok sevındm inşallh kalp atışını da duyrsn
Merhaba benm dr bana folik asit vermedı bir zararı oluyor mu bebege, cok üzülüyorm ya ilk bebegımde üç ay önve başlamştm kullanmya, bunda vermedi dr yarın gıdecem sorarım zaten amaKizlar doktor secimi gercekten cok onemli. 9 haftam bitti 3. Doktorum hepsinde ozele gittim yetersiz folik asit veren kanamam olmasina ragmen corasprin kullandiranen sonunda carsamba gunu isin ehli bir doktora gittim biraz pahali ama cok iyi bir doktor. En kucuk ayrintisina kadar ne yiyip ne yemeyecegimi hatta yataktan nasil kalkacagima kadar bilgisini verdi. 1.5 saat resmen ilgilendi. Ufak bir kanama gecirmistim o kanamanin nedenine kadar anlatti. Siz de sizinle en cok ilgilenen herseyi acikca anlatan doktor secimini yapin. Bana biraz pahaliya patlayacak ama en azindan icim rahat.
Ben de çok severim ama doktorum öyle dedi. Nasıl bir zararı var bilmiyorumYapmaaaaaaa cigerdemi yasak??? Niye ki ??? Benim canim çektiydi yarin yapicaktimyiyememmi ?
Folik asit bebeğin ilk üç ayki gelişimi için önemli bir takviye. Belki siz almissinizdir diye söylememiş olabilir mi acaba diye düşündüm. Kendinizde eczaneden alabilirsiniz. Bugüne kadar kullanmayan kimse duymadımMerhaba benm dr bana folik asit vermedı bir zararı oluyor mu bebege, cok üzülüyorm ya ilk bebegımde üç ay önve başlamştm kullanmya, bunda vermedi dr yarın gıdecem sorarım zaten ama
Benim ilk muayenede de doktor 2 gün sonra alttan bakıcam dedi bende alttan istemiyorum dedim o da o zaman gelme dedi bana. Çok zoruma gitmişti adamın böyle demesi zaten gergin bir tipti. Ben de böyle konuşmayın ben geriliyorum alttan hic baktırmadım dedim o da işte bakmam lazım vs diye açıkladı sonra ama sınır etti beni. Neyse dedim yine de baktırayım başka bir durum varsa görülsün en azından diye gittim. Bir daha da o adama gitmedim ama. Neyse umarım senin iyi geçer canım kalbi de duyarsın. Var böyle insanlar hamile hamile üzüyorlar insanı.Hiç sorma keske baktirsaydim. adamda hemen lafinsoyledi sinir oldum. acile gittim oda sen nasıl muayene olsun bugün bir rabdevun varmış zaten sen kadin doğumcu bol buldum sanırım dedi. düşük engelleyici bir ilaç verdi. o kadar bakmaadinbile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?