- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
ayyy harika bi haber yaaa çok sevindimmm RABBİM dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsunKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
Kuzuuuummmm allahim yuzune baksinKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
Düşük yaptığım zaman benimde eşim yoktu neyseki çocuğumu bırakabiliyordum ama insan yalnız kalınca kötü hissediyor tabi. Kanaman olmadıkça kendini üzmemeye ve yatıp dinlenmeye çalış. Bebeğin sağlıklıysa sorun olmaz inşaallahdüşük riskin vardı doktora gittim zaten zor muayene buldum bu devlet hastanesinde doktor alttan bakacam dedi hemen bende karında baksaniz olmaz mı dedim. adam bana git kendine başka bir doktor bul kendine gore bir doktor bul dedi muayene bile etmedi bana ultrason gün verdi ki oda pztsi. bugün eve geldim hafifi kanama oldu bende acile kadin doğumcuya gittim progestan kullanmam önerdi ne yapacağımı şaşırdım bulunduğum yerde ailemde kims eyok kaynanalar da torun bakmak için farklı şehirde esimde mudur göreve yolladı durumu bile bile. benim için dua edin umarim birsey olmaz
Bilgisi olanlarda yazabilir tabi bekliyorumÇok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sen iki konuda tecrübeli sın bana fikir ver hele sat 1 Kasım ben 3 Kasım beta 1777 çıktı sonra 5 Kasım 3314 çıktı nasıl artması internette çoğu yerde yüzde 60 en az diyor bu yuzdd kaç yükselmiş
Doğrudur canım bende kilolayım diye direk diyetisyene yönlendirdi oda ilk 3 ay kilo almamam için uğraşıyor şükür almadım ama vermedim de inşallahta almam sıkıntı çünkübana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
11. hafta ve 14. hafta arası yapılıyor canım. dediğin gibi ultrasonda burnuna bakıyorlar bir de ense kalınlığı ölçümü yapıyorlar. bunun yanında yine dediğin gibi kan tahlili yapıyolar. İnternetten okuyarak öğrendim bunlar doktorlar anlatmıyorlar sağolsunlar. Ultrason makinesinin belli bi özelliği olması lazımmış bu testlerin yapılabilmesi için o yüzden her hastanede yapılamıyorIkili test ne zaman yapiliyor. Doktorum bana 11.hafta bebegin burunu olustuktan sonra kandan test yaptirman daha iyi dedi. Kandan genetik tarama yapilacak nifty testi diyolar ben onu yaptirmayi dusunuyorum.
Neden acele ediyorsunuz bu kadar, strese girmeyin. daha 5 günlük süreçten bahsediyorsunuz. Doktorunuz bilgi verir zamanı geldiğinde zatenBilgisi olanlarda yazabilir tabi bekliyorum
Ayy çook sevindim canım hayırlısı olsun hakkında inşallah çok sağlıkla devam eder. Allah'tan hiçbir zaman ümit kesmemek lazım sen geçen gün çok güzel dua etmiştin Ayda bebeği yaşatan Rabbim benimkini de yaşat diye kabul olmuştur inşallah
Cok sevindim cnm minnak kendini saklamis desene zilli Kiz mi olacak ne sanki :)
Canım çok sevindim inşallah her şey yolunda gider
Hadi inşaallah kendi bebeğim gibi sevindim gerçekten hayırlısıyla güzel haberlere
AmiinnkızlarCok sevindim. Hayatina yeni sayfa ac tum moral bozuklugunu unut. Allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Artısın da sıkıntı yok cnm, en az %60 olmamıs gerekÇok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sen iki konuda tecrübeli sın bana fikir ver hele sat 1 Kasım ben 3 Kasım beta 1777 çıktı sonra 5 Kasım 3314 çıktı nasıl artması internette çoğu yerde yüzde 60 en az diyor bu yuzdd kaç yükselmiş
5hfta çok erken kızlar çok acele ediyorsunuz bence en azından 6 7 olsun kesin sonuç olmadan üzmeyin kendiniziMerhabalar ben yeni üyeyim dün acile gittim ve 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim yolk kesen büyük dedi doktor sağlıksız gebelik yaşıyorsun dediler ilk gebeliğim ve korkuyorum benimle aynı durumu yaşayanlar oldumu...Şimdiden teşekkür ederimm
Saol canımArtısın da sıkıntı yok cnm, en az %60 olmamıs gerek
ayyy harika bi haber yaaa çok sevindimmm RABBİM dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsun
Kuzuuuummmm allahim yuzune baksinçok sevindim bitanem. Hadi insallah carsamba güzel haberlerle gelirsin bize MUCIZE olucak
5hfta çok erken kızlar çok acele ediyorsunuz bence en azından 6 7 olsun kesin sonuç olmadan üzmeyin kend
Özele canımsiz devlete mi gidiyosunuz özele mi?
Hadi gözün aydın canım demekki geç döllenme anca büyüyor bebiş inşallah tekrar mutlu haberler alırsınKızlar ben geri geldim
İnternette sağlık uygulamaları tebliği diye aratırsanız her şeyin bir ücreti var . Oraya göre ücretlendirme yapmak zorundalar.Biz deriz de gelen faturanın ona uygun olduğunu nasıl anlarız?
Yerinizde olsam üniversite hastanesinin iyi bir doç yada profuna giderdim . Ben ankaradayım . Hem devlet hastanesinde prof hem de dışarıda muayenehanesi olan bir doktor buldum yıllardır doktorum çok iyidir. Ücret verirsiniz doktora ama diğer işlemler ücretsiz olur aklınızda bulunsundaha dün birisi fatura istedim diye beni hastaneden attılar diye video çekmişti. Yani oturduğum bölgede tek bi tane özel hastane var ya da 2 saat uzaktaki üniversite hastanesine gideceğim çok kararsız kaldım özel hastanelere de güven kalmadı artık ticarethaneye döndüler
Yaaa ne güzel bir haber buKızlar ben geri geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?