2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ayyy harika bi haber yaaa çok sevindimmm RABBİM dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsun

Kuzuuuummmm allahim yuzune baksin çok sevindim bitanem. Hadi insallah carsamba güzel haberlerle gelirsin bize MUCIZE olucak

Düşük yaptığım zaman benimde eşim yoktu neyseki çocuğumu bırakabiliyordum ama insan yalnız kalınca kötü hissediyor tabi. Kanaman olmadıkça kendini üzmemeye ve yatıp dinlenmeye çalış. Bebeğin sağlıklıysa sorun olmaz inşaallah

Bilgisi olanlarda yazabilir tabi bekliyorum

bana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
Doğrudur canım bende kilolayım diye direk diyetisyene yönlendirdi oda ilk 3 ay kilo almamam için uğraşıyor şükür almadım ama vermedim de inşallahta almam sıkıntı çünkü

Ikili test ne zaman yapiliyor. Doktorum bana 11.hafta bebegin burunu olustuktan sonra kandan test yaptirman daha iyi dedi. Kandan genetik tarama yapilacak nifty testi diyolar ben onu yaptirmayi dusunuyorum.
11. hafta ve 14. hafta arası yapılıyor canım. dediğin gibi ultrasonda burnuna bakıyorlar bir de ense kalınlığı ölçümü yapıyorlar. bunun yanında yine dediğin gibi kan tahlili yapıyolar. İnternetten okuyarak öğrendim bunlar doktorlar anlatmıyorlar sağolsunlar. Ultrason makinesinin belli bi özelliği olması lazımmış bu testlerin yapılabilmesi için o yüzden her hastanede yapılamıyor

Merhabalar ben yeni üyeyim dün acile gittim ve 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim yolk kesen büyük dedi doktor sağlıksız gebelik yaşıyorsun dediler ilk gebeliğim ve korkuyorum benimle aynı durumu yaşayanlar oldumu...Şimdiden teşekkür ederimm

Cok sevindim cnm minnak kendini saklamis desene zilli Kiz mi olacak ne sanki :)

Canım çok sevindim inşallah her şey yolunda gider

Hadi inşaallah kendi bebeğim gibi sevindim gerçekten hayırlısıyla güzel haberlere

Cok sevindim. Hayatina yeni sayfa ac tum moral bozuklugunu unut. Allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Amiinnkızlar cok şaşkınım, ben de bana nasıl düşük yapacagımı anlatacak diye kendımı hazırlmaıstım bugun

Artısın da sıkıntı yok cnm, en az %60 olmamıs gerek

5hfta çok erken kızlar çok acele ediyorsunuz bence en azından 6 7 olsun kesin sonuç olmadan üzmeyin kendinizi

ayyy harika bi haber yaaa çok sevindimmm RABBİM dualarımızı karşılıksız bırakmadı şükürler olsun

Kuzuuuummmm allahim yuzune baksin çok sevindim bitanem. Hadi insallah carsamba güzel haberlerle gelirsin bize MUCIZE olucak
Cok sukur bugunu gördüm ya, 10 gündür ilk kez güzel bişey duydum, kıpır kıpır oldu içim

Kanamam var ve akıntım çok fazla eger kanaman devam ederse tekrar gel dedi ayın 10 nuna randevum var gidicem inşallah doktorum da aynı şeyi soylemez

Hadi gözün aydın canım demekki geç döllenme anca büyüyor bebiş inşallah tekrar mutlu haberler alırsın

Yerinizde olsam üniversite hastanesinin iyi bir doç yada profuna giderdim . Ben ankaradayım . Hem devlet hastanesinde prof hem de dışarıda muayenehanesi olan bir doktor buldum yıllardır doktorum çok iyidir. Ücret verirsiniz doktora ama diğer işlemler ücretsiz olur aklınızda bulunsun

Yaaa ne güzel bir haber bu Hadi inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…