• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kanamam yaradan oluyormuş sadece bana yolk kesesinin 8 mm olduğunu söyledi ve sağlıksız bı gebelik dedi kanamam bugün yoktu dün biraz tartışma yaşadım eşimin ablasıyla karnıma baya sancı girdiği içinde korktum durumu anlattım rahim ağzında yara olduğunu da soyledi
Anladım o zaman sadece dikkat etmek kalıyor kontrole kadar bebeğinden başka şeylere kafa yorma dinlen güzelce. :uykucu: Umarım başka bi sıkıntı olmaz

Hiç sorma keske baktirsaydim. adamda hemen lafinsoyledi sinir oldum. acile gittim oda sen nasıl muayene olsun bugün bir rabdevun varmış zaten sen kadin doğumcu bol buldum sanırım dedi. düşük engelleyici bir ilaç verdi. o kadar bakmaadinbile
Kuzum hıc korkma ben asılama suresınce hep alttan muayene oldum sanırım alıştım, ilkinde cok gerilmiştim cok utanmıstım, zaten üstüne örtü örtüyosun, doktor kafasını eğip bakmıyor bile.. Vajinal muayene daha garantı daha guvenılır, bak ben bu durumda bile hıc lekelenme kanama yasamadım zaten cok fazla girmiyor bile

Yerinizde olsam üniversite hastanesinin iyi bir doç yada profuna giderdim . Ben ankaradayım . Hem devlet hastanesinde prof hem de dışarıda muayenehanesi olan bir doktor buldum yıllardır doktorum çok iyidir. Ücret verirsiniz doktora ama diğer işlemler ücretsiz olur aklınızda bulunsun
Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz

Kızlar herkese 8+0 dan herkese sevgiler❤️ Progestan kullanıyorum iki haftadır. Düşük korkusundan hiç girmemiştim kadınlar kulubune ama dayanamadım geldim. Oğluma hamileyken hep burdaydım çok güzel günlerim oldu yine beraber sağlıkla bekleyelim inşallah bebeklerimizi.

Kızlar ben geri geldim ❤️
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı ❤️ zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı 🙏🏻
Ayyyy çok sevindimmm dua etmiştimmmm 🤲🏻 Hamd olsun Allaha..
Hoşgeldin 💃

Merhaba benm dr bana folik asit vermedı bir zararı oluyor mu bebege, cok üzülüyorm ya ilk bebegımde üç ay önve başlamştm kullanmya, bunda vermedi dr yarın gıdecem sorarım zaten ama 😔
Planli gebelik.ise oncesinde icmen gerekliydi ama galiba hamilelik.ile birlikte ilk 3 ay cok onemli sonrasinda biraktiriyorlar. Bence de en iyisi doktora sorman ben gunde 2 adet iciyorum su an

Merhaba
Toksoplazma testimde bagisikligimin olmadigi cikti. Acaba cok mu kotu bir sey, herkesin bagisikligi var benim yok gibi hissediyorum.. onceden aşı mı yaptırmak gerekiyordu 3 ay once falan. O kadar doktorlara sordum, hamile kalmadan kimse birsey demiyor ya. 5+6 gunlugum.

Kizlar aranızda sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı acaba? Çok tatlı bir doktorum var ama İstanbul Avrupa yakasında yeni bir doktor arayışına girdim. Hatta Yusuf Olgaç beyi düşündüm bilgisi olan varsa sevinirim .

Ben 7.hafta da duydum tedirgin olma duyarsın kalp atışını merak etme 🌼
Canım zaten 7. Haftada olduğum için tedirgin oluyorum. 30 Eylül yumurtlma 1 Ekim çatlama oldu. 1 ekimden 5 kasıma 35 gün bide yumurtlama öncesi 2 hafta ekleyince 7 haftalık oluyor ve doktor 5 haftayı yeni geçmiş yolk sac oluşmuş kalp atışı için Haftaya gel dedi gönderdi inşallah olumsuz bir şey yoktur. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden daha çok tedirgin oluyorum

Folik asit bebeğin ilk üç ayki gelişimi için önemli bir takviye. Belki siz almissinizdir diye söylememiş olabilir mi acaba diye düşündüm. Kendinizde eczaneden alabilirsiniz. Bugüne kadar kullanmayan kimse duymadım
Bilmıyorm gebelik düşünmeye başaldgmdan beri aynı dr gıdıyrm , zaten klomenle yumurta catlattı hanı düşünmssi gerekmz mi 🤷🏻‍♀️

Gazlı içeceklerin ne kadar zararı varmış kızlar okudum da bende soda içtim ya inşallah bebeğime bişey olmaz

Planli gebelik.ise oncesinde icmen gerekliydi ama galiba hamilelik.ile birlikte ilk 3 ay cok onemli sonrasinda biraktiriyorlar. Bence de en iyisi doktora sorman ben gunde 2 adet iciyorum su an
İnşallah soracam zaten bı adam akıllı dr bulamıyorm koskoca hatay da ,ilk kızımda da cok korkutmuşlardı yok su sorun var ,bu sorun var dıye gıtmedıgm dr kalmadı . sezeryanı bu dr olmştm memnun jaldm dedim iyi herhalde ama ne bılım takip etmesi gerkmez mi 🤔

Sohrab Sohrab canım 2 gündür aklım yemin ederim sendeydi. Hatta 2 gündür rüya bile görüyorum senden çok etkilendim sanırım . Çok sevindim demekki geç büyüyor aman büyüsün de geç büyüsün degilmi.
Bende korkuyorum boş gebelik olmasindan seni duyunca çok rahatladım.
Herhangi bir sıkıntım yok kanama vs. Ama ister istemez insan korkuyor uzun zamandır bebek istiyordum çünkü o yüzden hastaneye bile gitmedim daha 9. Hafta gitmek istedim. Senin kanaman kasık ağrın biseyin hiç oldumu canım. Birde sen baya arastirmisindir boş gebelikte kendi kendine kanama başlar demi eğer bossa yani 8. Hafta filan.

Back