2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaşlar herkesin aklında bulunsun . Gittiğiniz tüm özel hastanelerde tıp merkezlerinde size verilen ücreti hesaplatırken sağlık uygulamaları tebliğine göre hesaplanmış detaylı faturayı istiyorum diyin . Fiyat baya düşüyor .

Biz deriz de gelen faturanın ona uygun olduğunu nasıl anlarız?

daha dün birisi fatura istedim diye beni hastaneden attılar diye video çekmişti. Yani oturduğum bölgede tek bi tane özel hastane var ya da 2 saat uzaktaki üniversite hastanesine gideceğim çok kararsız kaldım özel hastanelere de güven kalmadı artık ticarethaneye döndüler

işte doktorların yine ilgisiz davranması ve bir şeyleri açıklamamasının zararını neredeyse 1000 lira test ücreti vererek ödeyecektim nerdeyse. Neyse ki kafamız çalışıyor meğer 'bazı' devlet hastanelerinde bu tarama testi yapılıyormuş sırf o devlet hastanesinde yok diye doktor bana özele git dedi ama 1 saat uzaklıktaki başka bi hastanede yapılıyormuş bu test en sonunda patlayıp ağzıma geleni söylicem devlete gidemiyorum özele gidemiyorum ne kadar kötü oldu bu insanlar ya

bana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
Kizlar doktor secimi gercekten cok onemli. 9 haftam bitti 3. Doktorum hepsinde ozele gittim yetersiz folik asit veren kanamam olmasina ragmen corasprin kullandiran en sonunda carsamba gunu isin ehli bir doktora gittim biraz pahali ama cok iyi bir doktor. En kucuk ayrintisina kadar ne yiyip ne yemeyecegimi hatta yataktan nasil kalkacagima kadar bilgisini verdi. 1.5 saat resmen ilgilendi. Ufak bir kanama gecirmistim o kanamanin nedenine kadar anlatti. Siz de sizinle en cok ilgilenen herseyi acikca anlatan doktor secimini yapin. Bana biraz pahaliya patlayacak ama en azindan icim rahat.

bana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
Tuzlu yeme deme nedenleri odemden ote tuz yedigimizde 22. Hafta da hipertansiyon yapma olasiligi ve kordondan bebege yedigimiz tuzlarin gitmesiymis. Yemege tuz katabilirsin. Yani pismis tuz okey ama onun disinda kullanmamalisin. Sabah yediginiz peynir ve zeytinleri yemeden once muhakkak suda min yarim saat bekletilmeliymis. Mesela doktorum bana tuz barindirdigi ici kasar bile yeme dedi. Saglikli olsun diye ayran iciyodum o da yasak yogurttan ayran yapmami ve sodanin yasak oldugunu iceceksem sadece maden suyu icebilecegimi soyledi.

Kızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedı zehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı

Ayy çook sevindim canım hayırlısı olsun hakkında inşallah çok sağlıkla devam eder. Allah'tan hiçbir zaman ümit kesmemek lazım sen geçen gün çok güzel dua etmiştin Ayda bebeği yaşatan Rabbim benimkini de yaşat diye kabul olmuştur inşallah

Cok sevindim cnm minnak kendini saklamis desene zilli Kiz mi olacak ne sanki :)

Canım çok sevindim inşallah her şey yolunda gider

aynen öyle kararında yeniyorsa bi sıkıntı olmaz. ama şeker hastaları tansiyonu olanlar için falan yasaklı gıda listeleri var tabiki.

Kesinlikle haklısın. ikili tarama yaptırdığım doktoru beğenirsem uzakta olsa bile umursamayıp ona gidicem çok moralim bozulmaya başladı artık ben de 9. haftaya girdim daha ne olduğunu anlamış değilim

Çok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sen iki konuda tecrübeli sın bana fikir ver hele sat 1 Kasım ben 3 Kasım beta 1777 çıktı sonra 5 Kasım 3314 çıktı nasıl artması internette çoğu yerde yüzde 60 en az diyor bu yuzdd kaç yükselmiş

Kesinlikle haklısın. ikili tarama yaptırdığım doktoru beğenirsem uzakta olsa bile umursamayıp ona gidicem çok moralim bozulmaya başladı artık ben de 9. haftaya girdim daha ne olduğunu anlamış değilim
Ikili test ne zaman yapiliyor. Doktorum bana 11.hafta bebegin burunu olustuktan sonra kandan test yaptirman daha iyi dedi. Kandan genetik tarama yapilacak nifty testi diyolar ben onu yaptirmayi dusunuyorum.

Hadi inşaallah kendi bebeğim gibi sevindim gerçekten hayırlısıyla güzel haberlere

Cok sevindim. Hayatina yeni sayfa ac tum moral bozuklugunu unut. Allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.

düşük riskin vardı doktora gittim zaten zor muayene buldum bu devlet hastanesinde doktor alttan bakacam dedi hemen bende karında baksaniz olmaz mı dedim. adam bana git kendine başka bir doktor bul kendine gore bir doktor bul dedi muayene bile etmedi bana ultrason gün verdi ki oda pztsi. bugün eve geldim hafifi kanama oldu bende acile kadin doğumcuya gittim progestan kullanmam önerdi ne yapacağımı şaşırdım bulunduğum yerde ailemde kims eyok kaynanalar da torun bakmak için farklı şehirde esimde mudur göreve yolladı durumu bile bile. benim için dua edin umarim birsey olmaz

Kızlar bizim kalp atışı nerede yazıyor doktor söylemedi bende sormayı unuttum kağıttada yok galiba

Eklentiler

• image.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…