- 10 Nisan 2017
- 333
- 606
- 103
- 32
Arkadaşlar herkesin aklında bulunsun . Gittiğiniz tüm özel hastanelerde tıp merkezlerinde size verilen ücreti hesaplatırken sağlık uygulamaları tebliğine göre hesaplanmış detaylı faturayı istiyorum diyin . Fiyat baya düşüyor .Kızlar ikili tarama testinin ortalama ücreti nedir tahmin edebilen olur mu ya? 2-3 hafta sonra tarama yaptırmamı söyledi doktor özellikle. Devlet hastanesinde yapılmıyormuş özele git dedi. Bizim burada da güvenebileceğim tek bi özel hastane var onlar da geçenlerde haberlere çıktılar pandemiden dolayı fahiş fiyat veren özel hastaneler listesindeydileryine de aradım test ücretini söyleyemiyolarmış muayene ücreti de 215 liraymış. Yani her şekil muayene olacaksın test ücretini beğenmeyip yaptırmasan bile muayene ücretini ödeyeceksin diyolar, ne kadar kötü ya
Biz deriz de gelen faturanın ona uygun olduğunu nasıl anlarız?Arkadaşlar herkesin aklında bulunsun . Gittiğiniz tüm özel hastanelerde tıp merkezlerinde size verilen ücreti hesaplatırken sağlık uygulamaları tebliğine göre hesaplanmış detaylı faturayı istiyorum diyin . Fiyat baya düşüyor .
daha dün birisi fatura istedim diye beni hastaneden attılar diye video çekmişti. Yani oturduğum bölgede tek bi tane özel hastane var ya da 2 saat uzaktaki üniversite hastanesine gideceğim çok kararsız kaldım özel hastanelere de güven kalmadı artık ticarethaneye döndülerArkadaşlar herkesin aklında bulunsun . Gittiğiniz tüm özel hastanelerde tıp merkezlerinde size verilen ücreti hesaplatırken sağlık uygulamaları tebliğine göre hesaplanmış detaylı faturayı istiyorum diyin . Fiyat baya düşüyor .
işte doktorların yine ilgisiz davranması ve bir şeyleri açıklamamasının zararını neredeyse 1000 lira test ücreti vererek ödeyecektim nerdeyse. Neyse ki kafamız çalışıyorKızlar ikili tarama testinin ortalama ücreti nedir tahmin edebilen olur mu ya? 2-3 hafta sonra tarama yaptırmamı söyledi doktor özellikle. Devlet hastanesinde yapılmıyormuş özele git dedi. Bizim burada da güvenebileceğim tek bi özel hastane var onlar da geçenlerde haberlere çıktılar pandemiden dolayı fahiş fiyat veren özel hastaneler listesindeydileryine de aradım test ücretini söyleyemiyolarmış muayene ücreti de 215 liraymış. Yani her şekil muayene olacaksın test ücretini beğenmeyip yaptırmasan bile muayene ücretini ödeyeceksin diyolar, ne kadar kötü ya
Kizlar doktor secimi gercekten cok onemli. 9 haftam bitti 3. Doktorum hepsinde ozele gittim yetersiz folik asit veren kanamam olmasina ragmen corasprin kullandiranbana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
Tuzlu yeme deme nedenleri odemden ote tuz yedigimizde 22. Hafta da hipertansiyon yapma olasiligi ve kordondan bebege yedigimiz tuzlarin gitmesiymis. Yemege tuz katabilirsin. Yani pismis tuz okey ama onun disinda kullanmamalisin. Sabah yediginiz peynir ve zeytinleri yemeden once muhakkak suda min yarim saat bekletilmeliymis. Mesela doktorum bana tuz barindirdigi ici kasar bile yeme dedi. Saglikli olsun diye ayran iciyodum o da yasak yogurttan ayran yapmami ve sodanin yasak oldugunu iceceksem sadece maden suyu icebilecegimi soyledi.bana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
siz devlete mi gidiyosunuz özele mi?Bende direk doktorum baktı onlara , yarında aç olarak gideceğim heralde açlık bişeylerine bakacaK. Aile hekimi de o test sonuçlarını istedi
Ayy çook sevindim canım hayırlısı olsun hakkında inşallah çok sağlıkla devam eder. Allah'tan hiçbir zaman ümit kesmemek lazım sen geçen gün çok güzel dua etmiştin Ayda bebeği yaşatan Rabbim benimkini de yaşat diye kabul olmuştur inşallahKızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
Cok sevindim cnm minnak kendini saklamis desene zilli Kiz mi olacak ne sanki :)Kızlar ben geri geldim
Güzel haberlerim var, bugun kendı doktoruma gıttım, o kadar umutsuzdum ki, yarın hersey bitecek diye kendımı hazırladım, doktor demesin mi bebek var kutuplarını gördüm, bekleyelim çarsamba ya kadar dedı, carsamba günu yoktu hıcbısey dedı, cok gecikmeli anomali olabılır ama bos gebelık deıl artık dedızehirleme durumu olmaz, kanama olursa haberim olsun dedı
Canım çok sevindim inşallah her şey yolunda giderKızlar ben geri geldim
aynen öyle kararında yeniyorsa bi sıkıntı olmaz. ama şeker hastaları tansiyonu olanlar için falan yasaklı gıda listeleri var tabiki.Kızlar yicekler konusunda şüphesi olunan şeyleri fazla yemezseniz bir sıkıntı olmaz . 1 hurmadan , salatanın içindeki maydanozdan , yarım nar dan hiçbirşey olmaz.
Doktorumda aynen böyle dedi. Abartmadan herşeyden tadanilirsin dedi çiğ ürünler hariç..
Kesinlikle haklısın. ikili tarama yaptırdığım doktoru beğenirsem uzakta olsa bile umursamayıp ona gidicem çok moralim bozulmaya başladı artık ben de 9. haftaya girdim daha ne olduğunu anlamış değilimKizlar doktor secimi gercekten cok onemli. 9 haftam bitti 3. Doktorum hepsinde ozele gittim yetersiz folik asit veren kanamam olmasina ragmen corasprin kullandiranen sonunda carsamba gunu isin ehli bir doktora gittim biraz pahali ama cok iyi bir doktor. En kucuk ayrintisina kadar ne yiyip ne yemeyecegimi hatta yataktan nasil kalkacagima kadar bilgisini verdi. 1.5 saat resmen ilgilendi. Ufak bir kanama gecirmistim o kanamanin nedenine kadar anlatti. Siz de sizinle en cok ilgilenen herseyi acikca anlatan doktor secimini yapin. Bana biraz pahaliya patlayacak ama en azindan icim rahat.
Çok sevindim Allah'ım tamamına erdirsin sen iki konuda tecrübeli sın bana fikir ver hele sat 1 Kasım ben 3 Kasım beta 1777 çıktı sonra 5 Kasım 3314 çıktı nasıl artması internette çoğu yerde yüzde 60 en az diyor bu yuzdd kaç yükselmişKızlar ben geri geldim
Ikili test ne zaman yapiliyor. Doktorum bana 11.hafta bebegin burunu olustuktan sonra kandan test yaptirman daha iyi dedi. Kandan genetik tarama yapilacak nifty testi diyolar ben onu yaptirmayi dusunuyorum.Kesinlikle haklısın. ikili tarama yaptırdığım doktoru beğenirsem uzakta olsa bile umursamayıp ona gidicem çok moralim bozulmaya başladı artık ben de 9. haftaya girdim daha ne olduğunu anlamış değilim
Hadi inşaallah kendi bebeğim gibi sevindim gerçekten hayırlısıyla güzel haberlereKızlar ben geri geldim
Cok sevindim. Hayatina yeni sayfa ac tum moral bozuklugunu unut. Allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.Kızlar ben geri geldim
Hayirli olsun darısı başımaHadi inşaallah kendi bebeğim gibi sevindim gerçekten hayırlısıyla güzel haberlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?