Hurma düşük mü yaptırıyooo ilk defa duydum ve yemiştim aslında bi tane hem de nasıl canım çekmişti de komşumuz ağacından koparıp vermişti ben de pazara gelse de alıp alıp yesem diye bekliyodum
Ilk öğrendiğimde cuma gunuydu 393.5 du 2 gun sonra 1826 olmustu uzerinden 13 14 gun gecti ilk doktora cumartsi gittim vajnal bakti kese gorundu 4 gun sonra tekrar gittim normal gobekten kese ve yolk kesesi cok net görünüyordu ya baklm hayirlisi en son keseyi goreli 9 gun oldu bugun
Canım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydi
Kızlar bişey sorcam 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum yumurtlama tahminen 18 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim salı günü beta verdim 1778 çıktı Perşembe yani bugün verdim 3314 çıktı nasıl
Bana doktorum günde 1 türk kahve si2 çay bardağı ile çay verdi. Onun dışında sıcak olarak meyva çayı içebilrisin dedi. (Elma çayı bulantı mı da hafifletiyor)
Bana doktorum günde 1 türk kahve si2 çay bardağı ile çay verdi. Onun dışında sıcak olarak meyva çayı içebilrisin dedi. (Elma çayı bulantı mı da hafifletiyor)
Kızlar bi de bişey soracağım benim doktorum aile hekimliğine git orda tahlil yapsınlar vitaminlere minarellere ve tiroidlere baksınlar sonucu bana getirirsin dedi. Aile hekimliğine gittim söyledim benden kan ve idrar aldılar ama sonuçta ne tiroid sonucu var ne vitaminle alakalı bi sonuç var saçma sapan normal kan tahlili sonucu çıkmış. Siz nerde baktırdınız vitamin mineral tiroid tahliline?
Kızlar bi de bişey soracağım benim doktorum aile hekimliğine git orda tahlil yapsınlar vitaminlere minarellere ve tiroidlere baksınlar sonucu bana getirirsin dedi. Aile hekimliğine gittim söyledim benden kan ve idrar aldılar ama sonuçta ne tiroid sonucu var ne vitaminle alakalı bi sonuç var saçma sapan normal kan tahlili sonucu çıkmış. Siz nerde baktırdınız vitamin mineral tiroid tahliline?
Kızlar yicekler konusunda şüphesi olunan şeyleri fazla yemezseniz bir sıkıntı olmaz . 1 hurmadan , salatanın içindeki maydanozdan , yarım nar dan hiçbirşey olmaz.
Doktorumda aynen böyle dedi. Abartmadan herşeyden tadanilirsin dedi çiğ ürünler hariç..
Hurma düşük mü yaptırıyooo ilk defa duydum ve yemiştim aslında bi tane hem de nasıl canım çekmişti de komşumuz ağacından koparıp vermişti ben de pazara gelse de alıp alıp yesem diye bekliyodum
Siz turuncu trabzon hurmasından bahsediyorsunuz galiba? Onların bahsettiği küçük kahverengi hurmalar.
Ben her ikisinin de yenilmesinde bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Doktorlar neyin yenilmemesi gerektiğini söylüyorlar ve bunların içinde hurma yok.