2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doguma yakin yenir kaslari gevsetiyor dogumu kolaylastiriyor

2 kez beta bktrdim artislarim cok cok iidi eger hala oyle devam edyrsa betaninda etkisi varsa duyarim gibi geliyo
Ilk öğrendiğimde cuma gunuydu 393.5 du 2 gun sonra 1826 olmustu uzerinden 13 14 gun gecti ilk doktora cumartsi gittim vajnal bakti kese gorundu 4 gun sonra tekrar gittim normal gobekten kese ve yolk kesesi cok net görünüyordu ya baklm hayirlisi en son keseyi goreli 9 gun oldu bugun

Ben 7.hafta da duydum tedirgin olma duyarsın kalp atışını merak etme

Doğru söylüyorsun valla bende bi türk kahvesi içtim sabaha lekelenme oldu korkudan şimdi içemiyorum progestanida bırakamıyorum tekrar leke gelir diye
Bana doktorum günde 1 türk kahve si2 çay bardağı ile çay verdi. Onun dışında sıcak olarak meyva çayı içebilrisin dedi. (Elma çayı bulantı mı da hafifletiyor)

Bana doktorum günde 1 türk kahve si2 çay bardağı ile çay verdi. Onun dışında sıcak olarak meyva çayı içebilrisin dedi. (Elma çayı bulantı mı da hafifletiyor)
Benim kadın doğumcum neler yenir neler yemez anlatmıyor ki diyetisyen sağolsun o söylüyor çok şükür hiç bulantı çekmedim

Kızlar merhaba, burda sanırım birisi mide bulantısı için ayva önermişti gerçekten işe yaradı bende. Tavsiye ederim bulantısı olanlara.

Kızlar bi de bişey soracağım benim doktorum aile hekimliğine git orda tahlil yapsınlar vitaminlere minarellere ve tiroidlere baksınlar sonucu bana getirirsin dedi. Aile hekimliğine gittim söyledim benden kan ve idrar aldılar ama sonuçta ne tiroid sonucu var ne vitaminle alakalı bi sonuç var saçma sapan normal kan tahlili sonucu çıkmış. Siz nerde baktırdınız vitamin mineral tiroid tahliline?

Benim kadın doğumcum neler yenir neler yemez anlatmıyor ki diyetisyen sağolsun o söylüyor çok şükür hiç bulantı çekmedim
bana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar

.
Devlette tam kan sayımı yaptırdım ben her şeye baktılar. Sağlık ocağında da bakmışlardı ama orda her şeye bakmıyorlar .

Direk muayene olduğum hastanede herşeye baktılar

Kızlar yicekler konusunda şüphesi olunan şeyleri fazla yemezseniz bir sıkıntı olmaz . 1 hurmadan , salatanın içindeki maydanozdan , yarım nar dan hiçbirşey olmaz.
Doktorumda aynen böyle dedi. Abartmadan herşeyden tadanilirsin dedi çiğ ürünler hariç..

Bende direk doktorum baktı onlara , yarında aç olarak gideceğim heralde açlık bişeylerine bakacaK. Aile hekimi de o test sonuçlarını istedi

Siz turuncu trabzon hurmasından bahsediyorsunuz galiba? Onların bahsettiği küçük kahverengi hurmalar.
Ben her ikisinin de yenilmesinde bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Doktorlar neyin yenilmemesi gerektiğini söylüyorlar ve bunların içinde hurma yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…