- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 18
- 34
2 kez beta bktrdim artislarim cok cok iidi eger hala oyle devam edyrsa betaninda etkisi varsa duyarim gibi geliyo
Benim sizinkinden daha yavaş ilerliyordu sonradan daha güzel artış olmaya başladıAma hep iki kat demiyolar mi kafam karıştı lütfen yardım edin
Yüzde 69 olunca benimki normal mi oluyor peki%60 oranında artışı iyi olarak buluyorlar canım ille iki kat olması şart değil. Kendini tedirgin etme
İnşallah Allah yar ve yardımcınız olsunBenim sizinkinden daha yavaş ilerliyordu sonradan daha güzel artış olmaya başladı
iyi en az %60 isteniyor artışı . Her bünyede bir değil.Yüzde 69 olunca benimki normal mi oluyor peki
Alttan usg ile keseyi görürsünüz artık. Stres yapmayın inşallah saglikla ilerlerNasil artmıştı benim kafam karıştı 1 Kasım olmam gerekiyordu 3 Kasım da 1777 çıktı 5 Kasım'da 3314 çıktı kafam karıştı
Canım cok üzüldüm geçmiş olsunzahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak
Ayy ben daha yeni gördüm bunu... çok geçmiş olsun canım nasip değilmiş inşallah Allah kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip ederzahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak
Bilmem ben hiç beta falan baktrmadm, kan tahlili hiç yaptrmadımNiye vermedi . Acaba belki değerler iyiyse o yüzden vermemistir
Benim doktorumun dediklerini anlatayımbana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
Laktozsuz süt iç canım gaz yapmazGece asiri derecede gaz sancisi cektim kivranip kivranip durdum suan bile resmen karnimda hissediyorum okdr agrimiski... gece sut ictim ondan olabilir galiba ama cooook kotuydum... hic uyuyamadim, bebeklerdeki gaz sancisini simdi daha iyi anliyorum
Merhaba ben sut bana dokunuyor diye icmiyordum ancak hamile kaldiktan sonra sut icmeye basladim ama laktozsuz sut icmeni tavsiye ederim gaz sancisi yapmamakta. Bunun disinda carsamba gunu doktorum sut icmeme cok sicak bakmadi onu yerine yogurt ve peynir yememi soyledi. Ayran ise hazir hic bir sekilde tuketmemi, onun yerine yogurt ile ayran yapmami soyledi. Hazir ayranlarin icinde bir madde ve tuz varmis. Tuz hamilelikte kesinlikle yasakmis. Yemegin icine koyabilirsin ancak onun disinda asla dedi. Bilgi amacli sizinle de paylastim:)Gece asiri derecede gaz sancisi cektim kivranip kivranip durdum suan bile resmen karnimda hissediyorum okdr agrimiski... gece sut ictim ondan olabilir galiba ama cooook kotuydum... hic uyuyamadim, bebeklerdeki gaz sancisini simdi daha iyi anliyorum
Ben tam 6. Haftada gittim duyulmadı canım haftaya carsambaya randevu verdi 7+5 olucam inşaallah duyarızEvd bgun gitcem
Ins cnmBen tam 6. Haftada gittim duyulmadı canım haftaya carsambaya randevu verdi 7+5 olucam inşaallah duyarız
kabul ediyorum ki cennet hurması yani trabzon hurması gerçekten çok faydalı abartmadan yenilebilir diye düşünüyorumSiz turuncu trabzon hurmasından bahsediyorsunuz galiba? Onların bahsettiği küçük kahverengi hurmalar.
Ben her ikisinin de yenilmesinde bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Doktorlar neyin yenilmemesi gerektiğini söylüyorlar ve bunların içinde hurma yok.
evet canım dündü regl tarihimde yaptırdım testi meraktanAbla gebelik var görünüyor zaten daha adet tarihin geçmemişti zamanla yükseliyor değerler ben adetten 5 gün önce yaptığımda 32 çıkmıştı
Yapmaaaaaaa cigerdemi yasak??? Niye ki ??? Benim canim çektiydi yarin yapicaktimBenim doktorumun dediklerini anlatayımMaydanoz ve nane ilk üç ay tüketmemeye çalış
Fast food yasak
Sakatatlar yasak (ciğer, işkembe, kokoreç, kelle paça )
Midye yeme dedi
Et balık tavuk iyi pişmiş olacak
Bitki çaylarından ıhlamur bir bardak içebilirsin
Kahveyi de çok seviyorsan bir fincan Türk kahvesi içebilirsin dedi. Atladığım yoktur umarım.
Ben normalde salata tarzi seyler yiyemiyorum sevmedigim icin suan hic yiyemem:) saglikla gelsinlerde napalim diyorum bazenAllah yardımcımız olsunbi arkadasimda roka ve Kıvırcık iyi geliyor demişti isterseniz bi deneyin bana iyi gelmedi ama bünyeden bünyeye fark var artık deneye deneye bulcaz yada biz bulana kadar minikler buyuyecek bulantılar bitecek insallah
her türlü sakatat ciğer yasak internette okumuştum ben de. Hatta görümcem özellikle hamileliğin boyunca ciğere dokunma dedi çünkü bebekte lekelenme yapıyormuş, kendisine de aynısını söylemişler dinlememiş ciğer doğramış kurban bayramında şimdi çocuğunun kalçasında kocaman koyu bir leke var. Allah korusun yüzüne gözüne de gelebilirdi lekeYapmaaaaaaa cigerdemi yasak??? Niye ki ??? Benim canim çektiydi yarin yapicaktimyiyememmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?