2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Nasil artmıştı benim kafam karıştı 1 Kasım olmam gerekiyordu 3 Kasım da 1777 çıktı 5 Kasım'da 3314 çıktı kafam karıştı
Alttan usg ile keseyi görürsünüz artık. Stres yapmayın inşallah saglikla ilerler

Canım cok üzüldüm geçmiş olsun Allah tez zamanda saglıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Ayy ben daha yeni gördüm bunu... çok geçmiş olsun canım nasip değilmiş inşallah Allah kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder

Gece asiri derecede gaz sancisi cektim kivranip kivranip durdum suan bile resmen karnimda hissediyorum okdr agrimiski... gece sut ictim ondan olabilir galiba ama cooook kotuydum... hic uyuyamadim, bebeklerdeki gaz sancisini simdi daha iyi anliyorum

bana da kimse bişey anlatmıyo ya kafam karıştı iyice bugün kanımı alan hemşire sadece tatlı yeme kilo alma tuzlu yeme ödem yapar dedi o kadar
Benim doktorumun dediklerini anlatayım Maydanoz ve nane ilk üç ay tüketmemeye çalış
Fast food yasak
Sakatatlar yasak (ciğer, işkembe, kokoreç, kelle paça )
Midye yeme dedi
Et balık tavuk iyi pişmiş olacak
Bitki çaylarından ıhlamur bir bardak içebilirsin
Kahveyi de çok seviyorsan bir fincan Türk kahvesi içebilirsin dedi. Atladığım yoktur umarım.

Gece asiri derecede gaz sancisi cektim kivranip kivranip durdum suan bile resmen karnimda hissediyorum okdr agrimiski... gece sut ictim ondan olabilir galiba ama cooook kotuydum... hic uyuyamadim, bebeklerdeki gaz sancisini simdi daha iyi anliyorum
Laktozsuz süt iç canım gaz yapmaz

Merhaba ben sut bana dokunuyor diye icmiyordum ancak hamile kaldiktan sonra sut icmeye basladim ama laktozsuz sut icmeni tavsiye ederim gaz sancisi yapmamakta. Bunun disinda carsamba gunu doktorum sut icmeme cok sicak bakmadi onu yerine yogurt ve peynir yememi soyledi. Ayran ise hazir hic bir sekilde tuketmemi, onun yerine yogurt ile ayran yapmami soyledi. Hazir ayranlarin icinde bir madde ve tuz varmis. Tuz hamilelikte kesinlikle yasakmis. Yemegin icine koyabilirsin ancak onun disinda asla dedi. Bilgi amacli sizinle de paylastim:)

kabul ediyorum ki cennet hurması yani trabzon hurması gerçekten çok faydalı abartmadan yenilebilir diye düşünüyorum

Yapmaaaaaaa cigerdemi yasak??? Niye ki ??? Benim canim çektiydi yarin yapicaktim yiyememmi ?

Ben normalde salata tarzi seyler yiyemiyorum sevmedigim icin suan hic yiyemem:) saglikla gelsinlerde napalim diyorum bazen

Yapmaaaaaaa cigerdemi yasak??? Niye ki ??? Benim canim çektiydi yarin yapicaktim yiyememmi ?
her türlü sakatat ciğer yasak internette okumuştum ben de. Hatta görümcem özellikle hamileliğin boyunca ciğere dokunma dedi çünkü bebekte lekelenme yapıyormuş, kendisine de aynısını söylemişler dinlememiş ciğer doğramış kurban bayramında şimdi çocuğunun kalçasında kocaman koyu bir leke var. Allah korusun yüzüne gözüne de gelebilirdi leke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…