• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yaptırır
Hurma düşük mü yaptırıyooo :skandal: ilk defa duydum ve yemiştim aslında bi tane hem de nasıl canım çekmişti de komşumuz ağacından koparıp vermişti ben de pazara gelse de alıp alıp yesem diye bekliyodum

Kızlar ikili tarama testinin ortalama ücreti nedir tahmin edebilen olur mu ya? 2-3 hafta sonra tarama yaptırmamı söyledi doktor özellikle. Devlet hastanesinde yapılmıyormuş özele git dedi. Bizim burada da güvenebileceğim tek bi özel hastane var onlar da geçenlerde haberlere çıktılar pandemiden dolayı fahiş fiyat veren özel hastaneler listesindeydiler :olamaz: yine de aradım test ücretini söyleyemiyolarmış muayene ücreti de 215 liraymış. Yani her şekil muayene olacaksın test ücretini beğenmeyip yaptırmasan bile muayene ücretini ödeyeceksin diyolar, ne kadar kötü ya

Kizlar mrb bnde temmuz annesiyim oncelikle rabbim bebeklerimizi kucagmza almayi nasip etsin ins bebisleeinizin kalp atslarini kacinci haftada duydunz beta hacg kacti duydugunuzda

Kizlar mrb bnde temmuz annesiyim oncelikle rabbim bebeklerimizi kucagmza almayi nasip etsin ins bebisleeinizin kalp atslarini kacinci haftada duydunz beta hacg kacti duydugunuzda
Ben 6+6da duydum kilolu olduğumdan karnımdan duyulmadı ama vajinal ultrasonda çok net duyuldu beta hcg kaçtı bilmiyorum benim beta hcg bir tek ilk öğrendiğimde yapıldı 4. haftada 700 küsürdü

Benim eşimi almadılar iki defa gittim ultrasona ikisinde de almadılar eşim kalp atışlarını diinlemeyi çok istemişti ama kapıdan çevirdiler hep :cry:
Benim eşimi de almıyorlar kızımda hep girmişti oysa. Ama ben video çekip gösteriyorum esime

Back