2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar bu arada ben gebelik düşünmeye başladığımdan berı dr gıdıyorum ama bana hiç folik asit vermedi ,bı sorun olur mu ya ben sabahları aç karna hurma yıyorum ,onda var dıye folik asit ve cumartesi kontrolum var

Saol cnm inanirmisim dogru duzgun kahvalti edemiyorum mide bulantisindan

Reactions: H E
Hurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yaptırır

Hurmayi simdi yeme cnm doguna yakin ye allah korusun düşük yyaptır
Günlük üç tane yıyorum zararı olmaz dediler ,ama bende kararsız kaldım folik asıt de lazımmş doktor nıye vermedı ki bana kullanmamanın zararı olur mu kı

Reactions: H E
Canım doktor bana dereotu ye ardından bir bardak su iç demişti dene bence canım

Günlük üç tane yıyorum zararı olmaz dediler ,ama bende kararsız kaldım folik asıt de lazımmş doktor nıye vermedı ki bana kullanmamanın zararı olur mu kı
Folidoce kullaniyorum ben bir doktora danisip alabilirsin folik asit onemli ilk 3 ay kullaniyorsjn zaten sonrasinda birakiyorsun hemen danis

Canım hayırlı olsun. Benim de sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylüldü. Geçen pazartesi bhcg 7250 ve ultrasonda 4+6 haftalık dedi. Bugün başka doktora gittim yolk sac oluşmuş ama kalp atışı için erken dedi. Tedirgin oldum çünkü üzerinden 10 gün geçti. Kalp atışını duyması gerekmez miydi

Canım genelde kalp atısı 7. Haftadan itibaren duyuluyormus bende arastırdım bosa kendini üzme haftaya duyarsınız inşallah

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda Yerini doldursun inşallah

Kızlar bişey sorcam 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum yumurtlama tahminen 18 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim salı günü beta verdim 1778 çıktı Perşembe yani bugün verdim 3314 çıktı nasıl

Kızlar birşey sorucam geçen ayın 20’sinde kan tahlili vermiştim 5 haftalık görünüyor değil mi ultrasonda 6 gün filan geride göründü de geride mi merak ettim acaba som adet tarihini mi karıştırıyorum diye düşünmüştüm

Eklentiler

• F50AB0B2-38CC-4AB3-92DD-D2238940BDAD.png
    726,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…