2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim kısa zamanda Yerini doldursun inşallah

Ben de inanıyorum ki yakın zamanda tekrar güzel haberleri alacaksın inşallah
Allah razı olsun cnm bnm nasip deilmiş sımdı, insallah yenıden saglıklı Bı gebelık gecırebılırım

Peki canım sen bir daha ne zaman gideceksin doktora. Banada bebegin 4,5 5 haftalık dedi .

çok üzüldüm ah ya hiç böyle bir şey beklemiyordum. Hala umudum vardı dün

Bide mevsimi geldi yas hurma güzelde oluyor insanın yiyesi geliyo Şimdi bunu duydum ya ne yesem 2 kez düşünürüm artık
Ben de buna şaşırırdım cidden hep sağlıklı derlerdi :) Bide nar yedim sonra lekenmem az iki gün az tekrar tahlilleri yaptırasım var paronaya olduk:)

Folik asit kullan bn e canım direk aldaydın belkı unutmstr

Peki canım sen bir daha ne zaman gideceksin doktora. Banada bebegin 4,5 5 haftalık dedi .
Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Aslında kendi doktorum 27 ekimde baktı 4+6 haftalık geç döllenme olmuş dedi ve 18 kasımda gel kalp atışına bakarız dedi. Keşke 2.doktora gidip aklımı hiç bulandırmasaydım diyorum şimdi bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…