• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak 😔😔😔
Hayırlısı olsun canım inşallah ağustos temmuz annesi olursun kısmet rabbim Inşallah sağlıklı bir bebiş verir kucağına

Bu arada rahim işlem görünce hamile kalma ihtimali artarmış. Hani rahim filminden sonra da mesela çoğu kişi hamile kalırmış. Bence bu ay kürtajını ol önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberini alırsın inanıyorum ben canım.
İnsallahh cnm, vucuttakı bu 25 bın hcg ne zaman sıfırlanır acaba

• Beğen
Reactions: H E
Sizleri tanıdıgım ıcın cok mutluyum, hepınız den Allah razı olsun, benım derdımi sahıplendınız benımle bırlıkte sızde uzuldunuz, dualarınızda yer verdınız, Allahım hepınızın ne muradı varsa versın, bilmeden uzdugum kırdığım kısıler varsa affetsin benı 🙏🏻hakkınızı helal edın
Seni tanımakta güzeldi canım kendine çok iyi bak Allaha emanet ol Rabbim inşallah en kısa zamanda sapa sağlam bebek nasip etsin 🤲🏻

İnsallahh cnm, üzüldüm, cok hem de, ama nasip deilmiş.. Allahım saglıklı Bı sekılde yenıden nasp eder insallah, tek tesellim hamıle kalabıldiğimi görmüş oldum 🙏🏻
Allahım sağlıkla yeniden hamile kalmayı nasip etsin sana biran önce canım🙏

zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Canım ne desek bol bilşyorum rabbim yardımcın olsun . Gönlüne kalbine ferahlık versin 🤲🏻
bu iştende hemencik sağlıkla kurtul inşallah .

şuan bunu duymak sana saçma gelşyor olabılır bende ilk bebeğimi 9 Kasım 2018 de kürtajla aldırdım kalbi durdu. Bende o yıl hazirana annesi Olucaktım olamadım .
Sen bak kadere bir evladımı kucağıma aldım üstüne 2. Gebeliğim yine Haziran ayına denk geldi .
isyan etme nolur seni tanıdığım kadarıyla böyle biride değilsin . Ağla istediğin kadar ağla sakın içine atma . Bu acı gecmicek gecicek dersem yalan olur. Hep kalbinde bi sızı olarak kalıcak ama en güzel sızı unutma ♥️
ben her zmana burdayım ne zaman dertleşmek istersen yazman yeter

Sizleri tanıdıgım ıcın cok mutluyum, hepınız den Allah razı olsun, benım derdımi sahıplendınız benımle bırlıkte sızde uzuldunuz, dualarınızda yer verdınız, Allahım hepınızın ne muradı varsa versın, bilmeden uzdugum kırdığım kısıler varsa affetsin benı 🙏🏻hakkınızı helal edın
Helal olsun bilmeden istemeden kırdıysam sende kusura bakma 🥺

Sohrab Sohrab canım bende biraz araştırma yaptım folik asiti hiç bırakma düşükten hemen sonraki aylarda kalınan gebelikler daha sağlıklı ilerliyormus Haziran olmadıysa Ağustos olur Eylül olur insallah insan hevesleniyor hayaller kuruyor zor oluyor biliyorum kürtaj günü kafası ayakları falan belliydi benim bebeğimin çok zor oldu ama inan geçiyor önümüze bakacağız en yakın zamanda bu konuyu tekrar açacağız sadece Haziran yerine başka bı ay yazacak 💜💜💜

Canım ne desek bol bilşyorum rabbim yardımcın olsun . Gönlüne kalbine ferahlık versin 🤲🏻
bu iştende hemencik sağlıkla kurtul inşallah .

şuan bunu duymak sana saçma gelşyor olabılır bende ilk bebeğimi 9 Kasım 2018 de kürtajla aldırdım kalbi durdu. Bende o yıl hazirana annesi Olucaktım olamadım .
Sen bak kadere bir evladımı kucağıma aldım üstüne 2. Gebeliğim yine Haziran ayına denk geldi .
isyan etme nolur seni tanıdığım kadarıyla böyle biride değilsin . Ağla istediğin kadar ağla sakın içine atma . Bu acı gecmicek gecicek dersem yalan olur. Hep kalbinde bi sızı olarak kalıcak ama en güzel sızı unutma ♥️
ben her zmana burdayım ne zaman dertleşmek istersen yazman yeter
İyiki tanıdım ❤️Allah razı olsun, Bı suru arkadsım oldu bu topik sayesinde 🥰🙏🏻

Kuzum yeni gördüm çok üzgünüm böyle birşey de ne denir bilemiyorum 😔 ama diğer doktor sana bir hafta bekle demişti İstanbulda ki o ne oldu

Sohrab Sohrab canım bende biraz araştırma yaptım folik asiti hiç bırakma düşükten hemen sonraki aylarda kalınan gebelikler daha sağlıklı ilerliyormus Haziran olmadıysa Ağustos olur Eylül olur insallah insan hevesleniyor hayaller kuruyor zor oluyor biliyorum kürtaj günü kafası ayakları falan belliydi benim bebeğimin çok zor oldu ama inan geçiyor önümüze bakacağız en yakın zamanda bu konuyu tekrar açacağız sadece Haziran yerine başka bı ay yazacak 💜💜💜
Nasip kuzum🙏🏻
Hatta proxywomen almayı dusunuyorum yine, yumurta kalıtesını artırıcı oldugu ıcın, devam edecem yine biraz toparlayın kendımı de

Kedi ve köpeklerden uzak durmak lazım bir de aşısı yoksa riskli. Toxoplasma tahlili yaptirdinmi? Doktora mutlaka sorman lazım.
Hayır daha yaptırmadım yaa inşaAllah bidahaki gidişimde yaptırcam bide düşük tehlikem var depremden dolayı hala lekelenmem devam ediyor çok korkuyorum

Kuzum yeni gördüm çok üzgünüm böyle birşey de ne denir bilemiyorum 😔 ama diğer doktor sana bir hafta bekle demişti İstanbulda ki o ne oldu
Kuzum o ıcerısınde yolk gordugu ıcın bekle diyordu, bebek gelısımı durduysa yapılacak bısey yok kese buyudukce rahme yapısacak kurtajin zor gececek dedı zahıde hanım bugun

Ay deme öyle ya kötü oldum😔

Ne zaman regl olunur peki
Canım ben kürtajdan tam 35 gün sonra regl oldum . Reglden sonra korunmayı bıraktırdı zaten doktorum . Ondan sonra 1 kere daha Regl oldum Diğer hamile kaldım

Back