• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar kedisi olan var mı benim 2 tane var iksii de tekir kedi biri sürekli sokağa çıkıyor ama öteki evin bahçesinde dolanıyor birinin aşısından eminim ama diğerine tekrar gerekli bağışıklık için daha tahlile gidemedim aranızdan kedisi olan ve doktoruna soran varsa ne dedi yani sıkıntı olur mu hamilelikte
Merhaba benımde 2 Kedim var Aşıları tam dışarı çıkmıyorlar , Gebeliklerimde hiç sıkıntı olmadı . Hatta 1 yaşında olab kızım için innaılmaz Güzel bayılıyor onlara

Sohrab Sohrab kuzu ne karar verdin kusura bakma yazdıysan denk gelmedim

Sohrab Sohrab canım naptın Zahide hocanın yanına gittin mi?

Canım nasıl oldun hiç sesin çıkmadı ?
zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Nasipte yokmus haziran annesı olmak 😔😔😔

zahıde kucuk e gıttım, o da aynı seyı soyledı, ama benım doktordan farklı olarak ultrason cıhazı daha ıyı, renklı falan kan akısına falan baktı, Yolkun kenarında embrıyo ya benzeyen bısey gordu emın olmamakla bırlıkte, cumartesı gıttıfım doktorun gordugu seyı, fetus olusmus kalp atısı durmus olabılır, gelısım durmus olabılır, yolk kesesi de bu yuzden var, embrıyo kuculup kaybolmaya baslıyor olabılır dedı.. 7+5teyım normal de karından da gorulmesj gerekırdı dedı.. Sanırım olmustu kalbı durdu veya calısmadı.. Doktorun fazla beklememesının sebebı de kese cok duzgun gelısmeye devamedıyor rahım ıyıce yapışmasını istemiyordur dedı. Yarın gidicem kendı doktoruma, yarın veya cumartesı dusuk yaptıracak o da..
Ah kuzum çok üzgünüm ya :( Allahım sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin bunu unutursun sana inşallah

Kedi ve köpeklerden uzak durmak lazım bir de aşısı yoksa riskli. Toxoplasma tahlili yaptirdinmi? Doktora mutlaka sorman lazım.
Arkadaşlar evde kedim var yıllardır dışarıda kedi bakarım severim beslerim.evdeki kedinizi aşılarını kesinlikle ihmal etmeyın. Dısardakı kedilere de dokunmayın doktorun bana soyledıgı bu. Kedi köpek evde beslemek bağışıklık kazandırır benım su anda toksoplazma bağışıklığım var.hastalık gecırmısım daha önce. Antikor var vücudumda

Çok geçmiş olsun. Acın tarifsiz biliyorum ama vücut o bebeği beslemediyse, gelişmesine izin vermediyse sorunlu bir gebelik olacaktır. Benim doktorum aynen böyle söylemişti. Sağlıksız bebekler ilk üç ayda gelişimi dururmuş. Demekki bi sorun vardı ki böyle oldu. Sen anne olarak elinden geleni yaptın koşturdun doktor doktor hem de ümidi kesmedin. Ama bi yerden sonra senin elinde olmayan şeylerde var maalesef.
Şu saatten sonra senin sağlığın önemli. Kürtajını hasarsız bir şekilde ol, bedenin toparlasın. Psikolojini ve moralini düzelt önemli olan bunlar.
İnşallah kısa zamanda sağlıklı bebişin gelecek. Pes etmek yok. Allah güç kuvvet versin sana🤍

Çok geçmiş olsun. Acın tarifsiz biliyorum ama vücut o bebeği beslemediyse, gelişmesine izin vermediyse sorunlu bir gebelik olacaktır. Benim doktorum aynen böyle söylemişti. Sağlıksız bebekler ilk üç ayda gelişimi dururmuş. Demekki bi sorun vardı ki böyle oldu. Sen anne olarak elinden geleni yaptın koşturdun doktor doktor hem de ümidi kesmedin. Ama bi yerden sonra senin elinde olmayan şeylerde var maalesef.
Şu saatten sonra senin sağlığın önemli. Kürtajını hasarsız bir şekilde ol, bedenin toparlasın. Psikolojini ve moralini düzelt önemli olan bunlar.
İnşallah kısa zamanda sağlıklı bebişin gelecek. Pes etmek yok. Allah güç kuvvet versin sana🤍
Allah razı olsun canım benım 🙏🏻

Sizleri tanıdıgım ıcın cok mutluyum, hepınız den Allah razı olsun, benım derdımi sahıplendınız benımle bırlıkte sızde uzuldunuz, dualarınızda yer verdınız, Allahım hepınızın ne muradı varsa versın, bilmeden uzdugum kırdığım kısıler varsa affetsin benı 🙏🏻hakkınızı helal edın

Canım ne denir bilemiyorum çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Allah razı olsun canım benım 🙏🏻
Bu arada rahim işlem görünce hamile kalma ihtimali artarmış. Hani rahim filminden sonra da mesela çoğu kişi hamile kalırmış. Bence bu ay kürtajını ol önümüzdeki aylarda kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberini alırsın inanıyorum ben canım.

Back