Ekmek ayvası mi ben onu ilk defa duydum desemEkmek ayvası bulabılırseniz onlar öyle olmaz. Birde ben üstüne limon tuz döküp yiyiorum
Benim adetim düzensiz olduğu icin hamileliklerimin ikisinide 7 haftalikken öğrendim ama hamileligimi ogrenmeden önce her ikisinde de canım deli gibi kivi ve tuzlu limon istedi normalde kivi hiç sevmem dokunamam bile gece uyaniyorum aklıma kivi geliyo sonra limon ve tursu sanırım benim aşermem bunlarKızlar bu aşerme denilen şey nasıl birşey acaba yaşayan var mı
Afiyet bal şeker olsun :)ayy aynen pazardan çok iyi ayva aldım geyve ayvası iyimiş sanırım ekmek dedikleri cinsten. Limonla mikemmel oluyor. Eskiden bu benim için sadece rakı mezesiydi şu an hayatımın anlamı
İnanmıcaksınız ama ben çileğin üstüne bile tuz dökerimEkmek ayvası mi ben onu ilk defa duydum desembakayım bi işin içinde limon ve tuz varsa tam bana göre olmalı turşu limon tuz üzerine hiç bişey taniyamiyorum
Bana da mandalina iyi geliyor sanki. Bir
Ah Evet Mandalina da çok tuketiyorum zaten yemek çok yiyemiyorum bulantılar bulantilarim yuzunden ama meyve gece gündüz yerim bulantilarima ragmenBana da mandalina iyi geliyor sanki. Bir de malum c vitamini. Bu aralar yemek lazım.
Çok geçmiş olsun güzel dualarıniz icin en ictenligimle amin diyorum inşallah en kisa zamanda en hayırlı zamanda Rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsinBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Benim de senin gibi . Aslında ac kaldıkça oluyor bulantı. Sabah erkenden mide boş olduğu için birde gece de boş oluyor ondan bulantı çok oluyor. Benim ilk hamileliğim beterdi ya buna şükür bunda yine daha iyiyim diye düşünüyorumAh Evet Mandalina da çok tuketiyorum zaten yemek çok yiyemiyorum bulantılar bulantilarim yuzunden ama meyve gece gündüz yerim bulantilarima ragmenbu gecede mandalina denerim benim bulantılar gece başlıyor bide sabah ilk uyandigimda gün içinde fazla olmuyo ne değişik bi hamilelik ya benim ilk hamileligim aslinda hamilelik değilmiş onu anladım ben
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip etsin. Ne diyim inşallah kendiliğinden düşer de kürtaja gerek kalmaz. Allah yardimciniz olsunGeBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Geçmis olsun bitanem allahim tez zamanda hayirli saglikli bir bebek nasip etsin sana. Dualarimizdasin kendini fazla üzme, hersey olacagina varir. Allahim kizina uzun ömürler versinBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Çok geçmiş olsun güzel dualarıniz icin en ictenligimle amin diyorum inşallah en kisa zamanda en hayırlı zamanda Rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin
Benim de senin gibi . Aslında ac kaldıkça oluyor bulantı. Sabah erkenden mide boş olduğu için birde gece de boş oluyor ondan bulantı çok oluyor. Benim ilk hamileliğim beterdi ya buna şükür bunda yine daha iyiyim diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip etsin. Ne diyim inşallah kendiliğinden düşer de kürtaja gerek kalmaz. Allah yardimciniz olsun
Amin kızlar hepinizden Allah razı olsun burda çok destek gördüm deşarj oldum hepiniz sağolasınızGeçmis olsun bitanem allahim tez zamanda hayirli saglikli bir bebek nasip etsin sana. Dualarimizdasin kendini fazla üzme, hersey olacagina varir. Allahim kizina uzun ömürler versin
Ya benim ilk hamileligimde hiç kilo almadığım sadece son aylarda bel ağrım olmustu bide sürekli gaz sıkısmasi yuzunden sancilarim oluyodu ama 7. Aya kadar hamle olduğumu hissetmedim desem yeridir hiç bişey yoktu o kadar güzeldi kiBenim de senin gibi . Aslında ac kaldıkça oluyor bulantı. Sabah erkenden mide boş olduğu için birde gece de boş oluyor ondan bulantı çok oluyor. Benim ilk hamileliğim beterdi ya buna şükür bunda yine daha iyiyim diye düşünüyorum
Cok uzuldum cnmBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
İnanmıcaksınız ama ben çileğin üstüne bile tuz dökerim
Sağlık ocaklarına hamile kaydınız düşüyor ve devlet hamilelerin kaydını takip etmeleri için görev sorumluluk yüklemiş beni daha kalp atışını dinler dinlemez aradılar ve sürekli takiptelerSiz söylemeden sağlık ocagi nerden öğrenmiş hamile oldugunuzu
Yok artık,bide okullarda vaka sayısı çok az diyorlardıNasıl yok cnm ya 2 gune bır mudur gruptan paylasım yapıyor su sınıftan şu ogrencı pozıtıf su temaslı dıye..
Canım benımBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Bi sürü okul Bosuna mı karantına ya alınıyor, ekonomi çökmesin diye harcanıyoruzYok artık,bide okullarda vaka sayısı çok az diyorlardı
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. böyle birşeyde ne denir bilemiyorumBugün son kez kontrole gittim ve kese bozulmaya başladı kanamam da adet gibi gelmeye başladı artık boş gebelik olduğu kesinleşti doktor kendi kendine düşmesini bekleyelim kontrol edelim parça kalırsa kürtaj yaparız dedi. Malesef haziran da Bi bebeğim olamayacak çok şükür Bi kızım var ve beni bekleyen 1 dondurulmuş embriyom var rabbim onu bize nasip etsin inşallah Bi kaç ay dinlenmenin ardından tüp bebek tedavimi olucam. Burda güzel haberleri kutladık kötü haberlere beraber üzüldük dualarda buluştuk. Rabbim hamile arkadaşlarım a kolay hamilelik sağlıklı doğumlar nasip etsin. Benim gibi kötü sonuç alanlar a da tekrardan sağlıkla hamile kalıp doğum yapmayı nasip etsin.
Yani ben tuzsuz yemem meselaYaaa cilege hic denemedim ama bi çok meyveye tuz çok yakistiririmtavsiye ederseniz cilege de denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?