• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bugun nobetcıyken dezenfektan krızı cıktı iki sınıfta, hunharca yerlere saçmışlar, bunu yapanlar 8.sınıf ogrencıler 13 14 yaslsrındalar, 5ler bu hafta basladı yemın ederım 8lere gore 100 kat daha bılınclıler, bırbılerınden uzak duruyorlar, yaklasanı sıkayet edıyorlar, 8ler de ust uste hep 😔 anne babaya tasıcaklar virüsü, onlara üzülüyorum 😔
Allahım ekmek parası pesınden olan herkesın yardımcısı olsun, fılyasyondan bılıyorum karantınası 1 gun gec baslamıs adamın ısten cıkarılma rıskı vardı, dılekce yazdı onu ulastırdım 1 gun gerıye cekıldi..artık rahatlamıstı. Cok zor bir süreç😔😔😔
Tam ergenlik gecisi hic dinlemezler küçükler daha cok laf dinliyor kurallara uyuyor artik önlem lazım koca insanlar dinlemiyor bi de cocuklara Laf anlatıcam derken zor amin canım Allah yardım etsin 🙏

En baştan beri öyle olanlar var diyorum ben de. Şimdiye kadar şanslıydık en azından. Online derslerden verim alamadığımız ortada. Bu dönem böyle geçecek maalesef.
Eşim sokağa çıkma yasağı olan günler hariç özel bir öğrenci yurdunda bir sürü öğrenciyle beraberdi. Fabrikada çalışan işçilerden falan bahsetmiyorum bile. Hayat devam etmeli ne olursa olsun. Bu yüzden en çok korunan insanlardan olarak şikayet etme hakkını kendimde bulamıyorum.
Saygı duyarım🙏🏻

En baştan beri öyle olanlar var diyorum ben de. Şimdiye kadar şanslıydık en azından. Online derslerden verim alamadığımız ortada. Bu dönem böyle geçecek maalesef.
Eşim sokağa çıkma yasağı olan günler hariç özel bir öğrenci yurdunda bir sürü öğrenciyle beraberdi. Fabrikada çalışan işçilerden falan bahsetmiyorum bile. Hayat devam etmeli ne olursa olsun. Bu yüzden en çok korunan insanlardan olarak şikayet etme hakkını kendimde bulamıyorum.
Allah razı olsun

Tam ergenlik gecisi hic dinlemezler küçükler daha cok laf dinliyor kurallara uyuyor artik önlem lazım koca insanlar dinlemiyor bi de cocuklara kg anlatılan derken zor amin canım Allah yardım etsin 🙏
Amınn cnm bnm🙏🏻 Allah hepımızın yardımıcısı olsun. Çok öpüyorum ufaklıgı 🥰😘

Randevuyu arayıp iptal etmedım, ama gidip gitmemek de hala kararsızım cnm ya, ama %80 giderim sanırım, vicdanım da rahat etsin
Evet bende olsam bende giderdim sanirim duramazdım.Hayırlı haberler olsun inşallah

ben ilk doğumumda 36. haftaya kadar sevtap hamdemir kılıça gittim çok memnun değildim gittiğimde hatırlamıyordu bile sonra bana çatı muaynesi olamadım diye sezeryan yapacağım sen daha çatı muaynesi olamıyorsan normal hayatta doğuramazsın dedi vajinusmus sorunum vardı hocam korkuyorum dedim bebek yapmışssın artık ne korkması dedi tüm özgüvenimi kırdı ağlayarak çıkmamla doktorumu 36. haftada değiştirdim memorial nesrin fenere gittim muayne oldum doğuma kadar çatı muyanesi yapmıyorum dedi çünkü bende tramva olmuştu çatı muyanesi ve alttan muayne olmak nesrin hocaya muayne olduktan ertesi gün suyum geldi kısmet işte :) nesrin hocaya normal doğurdum fiyatını sordum dün 13 bin dediler ki çoğu tetkik yok aşırı pahalı geldi 2018 de 6 bin vermiştik o sebeple onu da eledim
hamilelik sıgortası yaptırayım dedım 8500 oda liv ve madıcana hastanesınde gecerlıymıs ordan doktor secmelisiniz dediler kafam allak bullak oldu
sezeryan
Oof ne kadar pahalı yaa, koru hastanesını arastırdın mı benım Bı arkadsım hamıle kalmadan once yaptırmıs sanırım sıgortasını, cok para alamadılar benden demıstı.. Ankara tıpın doktorlarına da iyi diyolar.. Ben oraya da bakıcam Bı, bu gebelık devam etmezse ozlr sıgorta yaptırıp özel hastane bakabılır ım ama devam ederse anlara tıpı da arastırabılırım

Evet canım birini duyamadı, kese küçülüp yok olacakmış ve zaten biz de gördük sağlıklı bebeğin kesesinden çok daha küçük öyle yok olup gidecek ve diğer bebeğin plasentasında bir leke olarak kalacak..neyse hayırlısı olsun ne diyelim 🤲🏻
Bugun gitmiceksin deil mi Baska doktora cnm

Gitmeyim mi deil mi iki doktora da carsambaya kadar bekleyım mı, istanbulda kı doktor oyle soyledı, kafam cok karısık ya
Bence bekle bana da dediler kese var yolk var bebek görünmüyor diye ertesi günü başka bir doktor alttan baktı bebeğin kalp atışı bile vardı umutlu ol Allaha sığın olursa da nasip olmazsa da nasip Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin 🤲🏻💙

Bence bekle bana da dediler kese var yolk var bebek görünmüyor diye ertesi günü başka bir doktor alttan baktı bebeğin kalp atışı bile vardı umutlu ol Allaha sığın olursa da nasip olmazsa da nasip Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin 🤲🏻💙
10 haftaya kadar yasal bekleme hakkı varmıs sanırım bugun birisi öyle dedi, su durumda zehirleme durumu da yok, beklicem sanırım haftaya kadar

Evet nasıl hissediyorsun nasılsın canım bebiş ve kalp atışını duymuşsundur 🥰
şükür bugün duydum rahatladım. şu ana kadar bir belirtim yok sayılır inşallah böyle devam eder bazen bi şeylerden tiksinme geliyor sonra gidiyor değişiğim valla bilmiyorum çok

Oof ne kadar pahalı yaa, koru hastanesını arastırdın mı benım Bı arkadsım hamıle kalmadan once yaptırmıs sanırım sıgortasını, cok para alamadılar benden demıstı.. Ankara tıpın doktorlarına da iyi diyolar.. Ben oraya da bakıcam Bı, bu gebelık devam etmezse ozlr sıgorta yaptırıp özel hastane bakabılır ım ama devam ederse anlara tıpı da arastırabılırım
devlet hastanesine hiç gidesim yok nedense duyduklarımdan sonra çok kararsızım zahide küçük ve aslıhan yazıcıoğlu önerdiler genelde ama popüler doktorlar çok yoğun oluyor hatırlamıyor bile sevtap hocada onu yaşadım o sebeple çok kararsız kaldım

Back