2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben geçen hafta ilk kez kontrole gittiğimde benimde karından goremedi sonra alttan muayenede gördü ve bana da senin rahmin ters mı dedi çok şaşırdım o nerden çıktı dedim ben 4 ay önce düşük yaptım 5 farklı doktora gittim ve düzenli kontrollerimi hep yaptırırım öyle bişey diyen olmadı dedim hee tamam öyleyse dedi bence fazla takılma canım

ben de düzenli kontrollerimi yaptırırdım hiç böyle bir şey olmamıştı. Yani normal doğumu etkilemeyecekse önemli değil. Sırf bu yüzden sezaryen olursam üzülürüm.

Reactions: H E
Sende mi uyumadın Gözlerim kevgire dönüyor sonra sabah sağa dön sola dön uyuyamadim
Ya sorma bulantılar bi birakmiyo uyuyayim gece gece ayıptır soylemesi 3 elma yedim banamisin demedi bide sürekli olarak başım ağrıyor

Rahmin ters olayını ilk defa duyuyorum bi de böyle şeyleri açıklamayan doktorlardan nefret ediyorum bişey söyleyip devamını getirmiyolar insanı huzursuzlandırmanın ne alemi var

Anladım canım. Ya şimdi aklıma geldi keşke doktor sonuçları verirken ordan hemen dahiliyeye gitseydim beni kadın doğum yolladı diye randevu almak zorunda bile kalmazdim neyse yarın gidicem artık sorarım.
Merhaba. Ben yine iyi haber getiremedim bu doktor da duyamadı maalesef yarın başka bir doktordan randevum var..ama artık ümidimiz yok..
Canım benim ya neyseki diğer bebeğinde sıkıntı yokmuş. Allah her şeyin hayırlısını versin. Geçmiş olsun canim
ben de düzenli kontrollerimi yaptırırdım hiç böyle bir şey olmamıştı. Yani normal doğumu etkilemeyecekse önemli değil. Sırf bu yüzden sezaryen olursam üzülürüm.
Canım ben de suyum azaldı diye sezaryen olmak zorunda kaldım. Bebeğin ters gelebilir mesela ondan da sezaryen olabilirsin doğum anında ne olacağı belli olmuyor. Rahmin ters olabilir bu bir-çok kadında olan bir durum bir arkadaşımın rahmi de kalp sekline benzermiş o da sezaryen oldu. Ama tabi farklı doktora görünmekte fayda var. Kist için de illaki biseyler yaparlar.

Son düzenleme:
Sohrab Canım sağlık ocağından aradılar biraz önce beni, sen demiştin ya hani kayıt açtırmak gerekiyor diye. Gel kaydını açalım, kan tahlili yaptılar mı sana dedi. Yok hiç bişey yapmadılar deyince kadının bi nefesi kesildi şoka girdi bu ne rezalet dercesine yarın sabah gel hemen kan tahlili yapıcaz dedi çok sinirlendi

Siz söylemeden sağlık ocagi nerden öğrenmiş hamile oldugunuzu

Neden terslediniz anlamadım
kötü bişey mi demişim tekrar okuyun . Anne tecrübesine lafım yok . Sadece annenizin çevresinde olmamış olabılır . Örnek vermek gerekirse benım çevremde kalbi duran tek bebeği olan benım kaç kişide birim yani . Bunu söylemek istedim .
Eğitimli veya eğitimsiz demek istemedim . Üniversite mezunu olmak değil ilkokul mezunu bile olsanız okuyabılırsınız zaten kimseyi eğitimiyle asla yargılamam ne alaka yani :)

Rahmin ters olayını ilk defa duyuyorum bi de böyle şeyleri açıklamayan doktorlardan nefret ediyorum bişey söyleyip devamını getirmiyolar insanı huzursuzlandırmanın ne alemi var

evet yani önemsiz bir şeyse bana detay da verme dimi. Ya da anlayacağım şekilde anlat. Kendi panik oldu orda. Bana sakin ol önemsiz bir şey diyip duruyor. Ben sakindim zaten. Ya da korkutmaya çalışıyor anlamadım.

Kan sayımı testı bana da yaptılar, ama ben oncesınde saglık ocagına gittim actırmıstım sisteme kayıt etmıs ler demek kı gebe dıye, aıle hekımı takıp etmezse performans cezası yıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…