dikkat etmek lazım. heryerde artmis iki maske takmak lazım.Ben Ankaradayım kuzum.. Gitmeyim de mi ikisine de
Çok sevindim canımHiç bir sorun yok kuzum geçti ertesi gün
Ben geçen hafta ilk kez kontrole gittiğimde benimde karından goremedi sonra alttan muayenede gördü ve bana da senin rahmin ters mı dedi çok şaşırdım o nerden çıktı dedim ben 4 ay önce düşük yaptım 5 farklı doktora gittim ve düzenli kontrollerimi hep yaptırırım öyle bişey diyen olmadı dedim hee tamam öyleyse dedi bence fazla takılma canımKızlar şuradaki sıkıntıların yanında benimki pek mühim değil ama benim de minnak bir sıkıntım var. Şimdi ben doktora ikinci kontrole gittim. Karından baktı. Keseyi gördü içi boştu hemen kapadı noldu dedim alttan bakıcam bir şey yok dedi. Ben orda bir panikledim.
alttan baktı her şey ayan beyan bebek var 8+3 teyim problem yok. Rahmin ters demeye başladı. Allah aşkına bu ne demek anlamadım. Ne yani diyorum. Karından göremicez bebeği diyor. Doğumu etkiler mi o gün gelince bakıcaz bu genetik bir şey yapı. Anneme sordum yok bende öyle bir şey dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı bu ne demek acaba?
İkinci sorunum yumurtalığımda 5cm büyüklüğünde kist var şeklini de beğenmedi. Gebelikle alakalı olabilir dedi. Ama öyleyse 1-2 aya geçmeli dedi. Progestan vermişti zaten küçüktmek için geçen gittiğimde o gün çok önemsemedim. 10 gün kullandın küçülmesi lazımdı 10 günde dedi hiç değişiklik yok. Önümüzdeki ay hala aynıysa ameliyat düşünebiliriz bunun gibi bir şeyler dedi.
şimdi bebekte sorun yok o yüzden içim rahat ama saçma sapan şeylerle çıktım doktordan ne olduğumu şaşırdım.
Ben geçen hafta ilk kez kontrole gittiğimde benimde karından goremedi sonra alttan muayenede gördü ve bana da senin rahmin ters mı dedi çok şaşırdım o nerden çıktı dedim ben 4 ay önce düşük yaptım 5 farklı doktora gittim ve düzenli kontrollerimi hep yaptırırım öyle bişey diyen olmadı dedim hee tamam öyleyse dedi bence fazla takılma canım
Ya Teşekkür ederim onu bi kac kisiden daha duymustum ama benim boğazımda kaliyo her defasında yiyemiyorumAyva canım
Ya sorma bulantılar bi birakmiyo uyuyayim gece gece ayıptır soylemesi 3 elma yedim banamisin demedi bide sürekli olarak başım ağrıyorSende mi uyumadınGözlerim kevgire dönüyor sonra sabah sağa dön sola dön uyuyamadim
O yuzden farkında deıller, tasıyıcı cocuklar maalesefyengem öğretmen okula başladı. Şu an ailece pozitifler evde kapandılar. Yengemin taşıdığını düşünüyorlar okuldan. Çocuklar muhtemelen çok belirti de vermiyor.
Sürekli el yıkamaktan ellerim tahriş oldu üstüne kolonyadikkat etmek lazım. heryerde artmis iki maske takmak lazım.
Rahmin ters olayını ilk defa duyuyorum bi de böyle şeyleri açıklamayan doktorlardan nefret ediyorum bişey söyleyip devamını getirmiyolar insanı huzursuzlandırmanın ne alemi varKızlar şuradaki sıkıntıların yanında benimki pek mühim değil ama benim de minnak bir sıkıntım var. Şimdi ben doktora ikinci kontrole gittim. Karından baktı. Keseyi gördü içi boştu hemen kapadı noldu dedim alttan bakıcam bir şey yok dedi. Ben orda bir panikledim.
alttan baktı her şey ayan beyan bebek var 8+3 teyim problem yok. Rahmin ters demeye başladı. Allah aşkına bu ne demek anlamadım. Ne yani diyorum. Karından göremicez bebeği diyor. Doğumu etkiler mi o gün gelince bakıcaz bu genetik bir şey yapı. Anneme sordum yok bende öyle bir şey dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı bu ne demek acaba?
İkinci sorunum yumurtalığımda 5cm büyüklüğünde kist var şeklini de beğenmedi. Gebelikle alakalı olabilir dedi. Ama öyleyse 1-2 aya geçmeli dedi. Progestan vermişti zaten küçüktmek için geçen gittiğimde o gün çok önemsemedim. 10 gün kullandın küçülmesi lazımdı 10 günde dedi hiç değişiklik yok. Önümüzdeki ay hala aynıysa ameliyat düşünebiliriz bunun gibi bir şeyler dedi.
şimdi bebekte sorun yok o yüzden içim rahat ama saçma sapan şeylerle çıktım doktordan ne olduğumu şaşırdım.
Anladım canım. Ya şimdi aklıma geldi keşke doktor sonuçları verirken ordan hemen dahiliyeye gitseydim beni kadın doğum yolladı diye randevu almak zorunda bile kalmazdimBen hep devam etmek zorundayım canım düştü ama doz ayarlaması yapılmadı ben bi dr gidip öyle ayarlayım danısayım diyorum aynı devam ediyorum normalde böyle kullanıyodum artar mi bilemedim ondan ama senin daha önce yoksa bi doktora danissan iyi olur iki üç hafta sonra git olmadı tekrar tahlil yaptırırsın düzenli olarak baktırmak lazım zaten dengede tutabilmek için belki düşecek yeni doz ayarlaması gerekebilir senin için benim hiç gidesim yok ama sıkıntı olmasında bi ara gidicem mecbur ben de
Canım benim ya neyseki diğer bebeğinde sıkıntı yokmuş. Allah her şeyin hayırlısını versin. Geçmiş olsun canimMerhaba. Ben yine iyi haber getiremedim bu doktor da duyamadı maalesef yarın başka bir doktordan randevum var..ama artık ümidimiz yok..
Canım ben de suyum azaldı diye sezaryen olmak zorunda kaldım. Bebeğin ters gelebilir mesela ondan da sezaryen olabilirsin doğum anında ne olacağı belli olmuyor. Rahmin ters olabilir bu bir-çok kadında olan bir durum bir arkadaşımın rahmi de kalp sekline benzermiş o da sezaryen oldu. Ama tabi farklı doktora görünmekte fayda var. Kist için de illaki biseyler yaparlar.ben de düzenli kontrollerimi yaptırırdım hiç böyle bir şey olmamıştı. Yani normal doğumu etkilemeyecekse önemli değil. Sırf bu yüzden sezaryen olursam üzülürüm.
Bana da mandalina iyi geliyor sanki. Bir de malum c vitamini. Bu aralar yemek lazım.Ya sorma bulantılar bi birakmiyo uyuyayim gece gece ayıptır soylemesi 3 elma yedim banamisin demedi bide sürekli olarak başım ağrıyor
Siz söylemeden sağlık ocagi nerden öğrenmiş hamile oldugunuzuSohrab Canım sağlık ocağından aradılar biraz önce beni, sen demiştin ya hani kayıt açtırmak gerekiyor diye. Gel kaydını açalım, kan tahlili yaptılar mı sana dedi. Yok hiç bişey yapmadılar deyince kadının bi nefesi kesildi şoka girdi bu ne rezalet dercesine yarın sabah gel hemen kan tahlili yapıcaz dedi çok sinirlendi
Neden terslediniz anlamadımMakale okumayı bende biliyorum çok şükür üniversite mezunuyum okumam yazmam da var. Ben arkadaşı rahatlatmak istedim. Tabiki eskidende oluyordur şüphesiz fakat yüzdesi küçük ve az daha bekle bence diye söylemek istedim. Sadece makale değil anne tecrübesi diye de bişey var ( benim fikrim ) Teşekkür ederim tavsiyen için
Rahmin ters olayını ilk defa duyuyorum bi de böyle şeyleri açıklamayan doktorlardan nefret ediyorum bişey söyleyip devamını getirmiyolar insanı huzursuzlandırmanın ne alemi var
Ekmek ayvası bulabılırseniz onlar öyle olmaz. Birde ben üstüne limon tuz döküp yiyiorumYa Teşekkür ederim onu bi kac kisiden daha duymustum ama benim boğazımda kaliyo her defasında yiyemiyorum
Ekmek ayvası bulabılırseniz onlar öyle olmaz. Birde ben üstüne limon tuz döküp yiyiorum
Kan sayımı testı bana da yaptılar, ama ben oncesınde saglık ocagına gittim actırmıstımSohrab Canım sağlık ocağından aradılar biraz önce beni, sen demiştin ya hani kayıt açtırmak gerekiyor diye. Gel kaydını açalım, kan tahlili yaptılar mı sana dedi. Yok hiç bişey yapmadılar deyince kadının bi nefesi kesildi şoka girdi bu ne rezalet dercesine yarın sabah gel hemen kan tahlili yapıcaz dedi çok sinirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?