• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Vay be matı fullemek baya bir zeka ister:)benim eşim de mühendis tam bir sayısalcı ona da sözelde bazen zorlanıyormuş ben çok şaşırıyorum ya😅 evet işim gereği İngilizceyi ana dilim gibi bilmem gerekiyor canım annem sağolsun:))
Bizim için kolay olunca😅 ama şimdi ikisindende yapmak lazım veçok zor iş olanakları artık ne güzel ya İngilizceyi ana dil gibi konuşmakta :)

Bizim için kolay olunca😅 ama şimdi ikisindende yapmak lazım veçok zor iş olanakları artık ne güzel ya İngilizceyi ana dil gibi konuşmakta :)
Evet biz atlattık bir şekilde ama çocuklarımızın geleceği ne olacak bilmiyorum yurt dışında okuturuz belki ama ilk eğitimini Türkiye'de aldığı sürece zor:(

Öyle canım tedbir önlem alınması lazım asure gününden bulasmıs mesela bı hastaya yoğun bakımdaydı kronık hastalığı olmamasına rağmen öyle hastalara bakıp nelerle mücadele edıyoruz bı saglıkcı olarak anlam veremıyorum gencler sokaklarda kafelerde bı ınsan nasıl bu kadar rahat olur diye ne kadar korkup endıselensek uzulsekte bı sekılde ayakta kalmak zorundayız Allah güç versın artık hepimize
Aminnnn 👐 Rabbim güç kuvvet versin inşallah size ve tüm saglikcilara 👐 benimde çevremde saglikci olarak hemşire çok var covid yüzünden çocuklarına sarilamiyolardi günlerce uzun saatler nobet tuttular emek verdiler hem kendilerini hem sevdiklerini korumak icin ekstra caba sarfettiler bu sorumsuz onlem almayan insanlar sizin hakkınızın hesabını nasıl vereemezler. Keşke hastaligin bilincine varamiyolarsa sizin emeklerinizin bilincine varsalar. Rabbim bu süreçte önce sizlere sonra hepimize yardım etsin güç kuvvet versin inşallah 👐

Gitmeyim mi deil mi iki doktora da carsambaya kadar bekleyım mı, istanbulda kı doktor oyle soyledı, kafam cok karısık ya
Bence beklemelisiniz. Mutlaka bir bildiği vardır kendinden emin bir şekilde beni dinle dediğine göre. İnşallah bu beklemeden sonra güzel haberler alın 👐

Aminnnn 👐 Rabbim güç kuvvet versin inşallah size ve tüm saglikcilara 👐 benimde çevremde saglikci olarak hemşire çok var covid yüzünden çocuklarına sarilamiyolardi günlerce uzun saatler nobet tuttular emek verdiler hem kendilerini hem sevdiklerini korumak icin ekstra caba sarfettiler bu sorumsuz onlem almayan insanlar sizin hakkınızın hesabını nasıl vereemezler. Keşke hastaligin bilincine varamiyolarsa sizin emeklerinizin bilincine varsalar. Rabbim bu süreçte önce sizlere sonra hepimize yardım etsin güç kuvvet versin inşallah 👐
İnşallah çok üzülüyorum ya neler çekiyorlar hala kıymetleri bilinmiyor 😔🤲🏻

Kızlar şuradaki sıkıntıların yanında benimki pek mühim değil ama benim de minnak bir sıkıntım var. Şimdi ben doktora ikinci kontrole gittim. Karından baktı. Keseyi gördü içi boştu hemen kapadı noldu dedim alttan bakıcam bir şey yok dedi. Ben orda bir panikledim.
alttan baktı her şey ayan beyan bebek var 8+3 teyim problem yok. Rahmin ters demeye başladı. Allah aşkına bu ne demek anlamadım. Ne yani diyorum. Karından göremicez bebeği diyor. Doğumu etkiler mi o gün gelince bakıcaz bu genetik bir şey yapı. Anneme sordum yok bende öyle bir şey dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı bu ne demek acaba?
İkinci sorunum yumurtalığımda 5cm büyüklüğünde kist var şeklini de beğenmedi. Gebelikle alakalı olabilir dedi. Ama öyleyse 1-2 aya geçmeli dedi. Progestan vermişti zaten küçüktmek için geçen gittiğimde o gün çok önemsemedim. 10 gün kullandın küçülmesi lazımdı 10 günde dedi hiç değişiklik yok. Önümüzdeki ay hala aynıysa ameliyat düşünebiliriz bunun gibi bir şeyler dedi.
şimdi bebekte sorun yok o yüzden içim rahat ama saçma sapan şeylerle çıktım doktordan ne olduğumu şaşırdım.
Senin sorularını hiç cevaplamamış ki bunlar doktorunla detaylı konuşulacak konular bence aklına takılanları cevaplamalıydı.. önümüzdeki ay ameliyat falan derse olmadan başka doktorlardan da görüş al bence hatta şimdiden bile bide başkası görse iyi olur..

Kızlar şuradaki sıkıntıların yanında benimki pek mühim değil ama benim de minnak bir sıkıntım var. Şimdi ben doktora ikinci kontrole gittim. Karından baktı. Keseyi gördü içi boştu hemen kapadı noldu dedim alttan bakıcam bir şey yok dedi. Ben orda bir panikledim.
alttan baktı her şey ayan beyan bebek var 8+3 teyim problem yok. Rahmin ters demeye başladı. Allah aşkına bu ne demek anlamadım. Ne yani diyorum. Karından göremicez bebeği diyor. Doğumu etkiler mi o gün gelince bakıcaz bu genetik bir şey yapı. Anneme sordum yok bende öyle bir şey dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı bu ne demek acaba?
İkinci sorunum yumurtalığımda 5cm büyüklüğünde kist var şeklini de beğenmedi. Gebelikle alakalı olabilir dedi. Ama öyleyse 1-2 aya geçmeli dedi. Progestan vermişti zaten küçüktmek için geçen gittiğimde o gün çok önemsemedim. 10 gün kullandın küçülmesi lazımdı 10 günde dedi hiç değişiklik yok. Önümüzdeki ay hala aynıysa ameliyat düşünebiliriz bunun gibi bir şeyler dedi.
şimdi bebekte sorun yok o yüzden içim rahat ama saçma sapan şeylerle çıktım doktordan ne olduğumu şaşırdım.
Benim bir arkadaşımında rahmi tersti 2 çocuğu var sezeryanla doğurdu ikisinide. 4 aylık hamile arkadaşımda miyom varmış yumurtalık kisti ama dr sıkıntı olmaz doguma kadar dursun demis bence başka dr da gözük canim

Baya da geliyormuş..Off valla Allah sonumuzu hayır etsin:( çocuklarda çok çabuk bulaştırıyor, bide diyorlar ki okullarda vaka yok falan çocuklar belirtisiz atlattığı için ve aile büyüklerine bulaştırdığı için olabilir mi acaba 🙄
Nasıl yok cnm ya 2 gune bır mudur gruptan paylasım yapıyor su sınıftan şu ogrencı pozıtıf su temaslı dıye..

Bi hafta oluyor anca daha rahatlayalı canım ama yediklerine de dikkat et acı baharatlı gaz yapan ağır şeyler yeme bi de başını yüksekte tutmaya calis rennie gavisconda kullananabilirsin cok artarsa
Cevabın çok teşekkür ederim Allah razı olsun söylediklerin çok işime yarayacak 😘bugün eczaneden gaviscon alacağım inşallah

Bana tek fayda eden gaviscon double valla. Baska hiç bişey bana misin demiyor. Gaviscon piyasadan kalkti diyor bazi eczaneler muadilini veriyor Gasvin diye o da güzel fena değil.
Süt içenleri okudum,içtim fayda etmedi,soda içiyorum fayda etmiyor
Kefir biraz iyi geliyor sanki
Bugün gaviscon alacağım inşallah iyi gelir

Etrafımda hamile geçmişi olanlar mide yanması için elma ve salatalık önerdiler bana. Bugün denedim elmayı sanırım işe yarıyor bir dene istersen canım
Bende elmayı duydum ama denemedim bugün deneyeceğim
Çok teşekkür ederim canım 😘

Nasıl yok cnm ya 2 gune bır mudur gruptan paylasım yapıyor su sınıftan şu ogrencı pozıtıf su temaslı dıye..

yengem öğretmen okula başladı. Şu an ailece pozitifler evde kapandılar. Yengemin taşıdığını düşünüyorlar okuldan. Çocuklar muhtemelen çok belirti de vermiyor.

Back