2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eltimin adet tarihinde beta hcg sini ölçtürdük 9000 küsür çıktı:)) bende kesin ikiz dedim ama tek bebişi oldu:)) kişiden kişiye değişiyor...
9000 mi ☺️maşallahh ben ona kesın dördüz derdim, kısıden kısıye degısıyor aynen, kımı yavas yukselıyor kımı sıcrayarak, ben yavas yukselenlerdnım galıba

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim dün gece yine kahve lekelemem oldu🤦‍♀️ ilkinde korkmadım ama 2.sefer olunca çok korktum dün uyuyamadım hatta sürekli uyandım bir tuhaf oldum. Bugün öğleden sonra gidicez doktora dua edin lütfen 🤲

İyi günler kızlar bende allah nasip ederse Haziran annesi olacağım inşallah aşılama yaptırmıştım pazartesi beta 489 du pazartesi dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır nasip olursa inşallah 14 yıl sonra gelen mucizem olacak
Cok sevindim inşallah sağ salim ilerler hamileliğiniz💜

Canimmm bilemedim ben ilk gebeligim. Bende sali gunu gittim doktora 5 hafta + 3 gündeydim kesenin icinde biseyler vardi.. Yani keseyi gördük + içinde küçük bir yuvarlak vardi..
canım o yuvarlaga yolk sac diyorlar o varSa bebek de vardır. Ilk aylar bebeğin gelişmesini sağlayan kese içinde kese gibi birşeymiş o sonradan yok oluyor gözünüz aydın.
Şimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
Ah canım insallah haftaya görürsünüz ya. Allah yardimciniz olsun🤲
Bu işler böyle hep bi yürek carpintisiyla geçiyor.

canım o yuvarlaga yolk sac diyorlar o varSa bebek de vardır. Ilk aylar bebeğin gelişmesini sağlayan kese içinde kese gibi birşeymiş o sonradan yok oluyor gözünüz aydın.
Inşallah canım ne desem boş şuan

Tesekkur ederim beni rahatlattigin icin bitanem ya ❤️❤️

İyi günler kızlar bende allah nasip ederse Haziran annesi olacağım inşallah aşılama yaptırmıştım pazartesi beta 489 du pazartesi dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır nasip olursa inşallah 14 yıl sonra gelen mucizem olacak
Hadi insallah canim :dua:

Günaydin kizlaaar :KK200: Nasilsiniz ?? Hamilelik nasil gidiyor ??
Günaydın, dünden beri gaz sorunu yaşıyorum sancısı büyün vücudumu ele geçirmiş durumda 😬
Şimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
Doktorlar bunu sürekli söylüyor sanırım çpk duydum doktoru böyle söyleyip 8. haftada bebeği gören haftaya gittiğinde doktorun bebeği göremezse başka doktordan randevu al bir de o baksın

Günaydın kızlar nasılsınız?
Benim dün gece yine kahve lekelemem oldu🤦‍♀️ ilkinde korkmadım ama 2.sefer olunca çok korktum dün uyuyamadım hatta sürekli uyandım bir tuhaf oldum. Bugün öğleden sonra gidicez doktora dua edin lütfen 🤲
İnşaAllah normal bir durumdur gidince haber ver bize

Günaydın, dünden beri gaz sorunu yaşıyorum sancısı büyün vücudumu ele geçirmiş durumda 😬

Doktorlar bunu sürekli söylüyor sanırım çpk duydum doktoru böyle söyleyip 8. haftada bebeği gören haftaya gittiğinde doktorun keseyi göremezse başka doktordan randevu al bir de o baksın
Ben ilk çocuğunda da bu doktora gittim ve gerçekten iyi bir doktor ve bende görüşüm keseyi ici boş şimdiye görmüş hatta bugün kalbini duymuş olmalıydık o yüzden benimde çok umudum yok ama belki tahminimizden küçüktür ve bırakıyoruzdur diye beni teselli etmeye çalışıyor ufak bir ihtimal olsa onu kaçırmamak için elinden geleni yapar o yüzden başkasına hiç güvenim yok hayırlısı bakalım her şey Allahtan ne kadar uzulsemde sonuç yine aynı olacak o yüzden dusunmemeye çalışıp 1 haftayı devirmeye calısıcam umarım ki çok küçük olduğu için gorememisizdir

X