ben o zaman cumartesi gideyim kısmet artık cumartesiyi zor bekleyeceğim daha fazla bekleyemem2güne 2 kat artmalı denio dün 900se yrn 1800 olur cuma3600 cts de 5binlerde olur karın ultrasonunda görünebilir kese ama henüz bebek için erken diolarerken deil die düşünüorm ilk randevu için riskleri analiz edebilmek adına. kalp atışı bekleme o bi hafta sonraya olablr
ay bugünü salı sandım cts 3600 olur karından kese görünebilir de görünmeyebilir de vajinal bakılırsa kesin görünür
Canim benimde p tesi gece 85 idi.Kızlar bişey sorucam bugun 3. Kan testini de verdım biraz moralım bozuldu, doktor da olumsuz bısey demedı pazartesı tekrar kan ver dedı.. Sizce nasıl?
Cumartesı 27,1
Pazartesi 81,5
Carsamba 141,5
kız benim çocuğum 3yasinda hala kucakliyorzAmin amin aynen ilk 3 ay güzel geçse sonra zaten Allahın izniyle düşme tehlikesi falan geçip gider.. Bide benım kız 11.5 aylık kucak falan istiyo ister iatemez almak zorunda kalıyorum .
rabbim korusun inşallah
Amin canım. Kızımda daha fenaydım buna raziyim bu şekilde gitse bile iyi.yaa geçmiş olsn umarım uzun sürmez canım
Canım çok sevindim gozunuzaydinBugün kalp atişini bebeği gördükbakiyorum bakiyorum bir türlü üstten gözükmedi endişelenmiştim artik ne oluyor diye Darisi bekleyen herkese İnşallah
Wallahi içimi rahatlattın, ama benım pazartesi oglendı 81,Canim benimde p tesi gece 85 idi.
Çarşamba günü yani bugün öğlen 11.30 da değerim 130 olmuş bende dedim az mı dedim yok iyi dedi hemen hwmen aynı ikimisinki
Çok teşekkür ederimkız benim çocuğum 3yasinda hala kucakliyorzo kucak işi hiç bitmiyor. Eskisine göre azalttım kucağı ama wcye çıkarırken falan mecbur kucaklıyorum
Amin canım. Kızımda daha fenaydım buna raziyim bu şekilde gitse bile iyi.
Canım çok sevindim gozunuzaydin
Canım sağlıksız bebek olsa bence 90 100 olur anca artardı. Yani iki.kati olmuş birde bakan merkezden de değişiyor aynıysa bile seninki zaten bı aneq yükselişe geçiyormuş belki sen kanını verdin 1 saat sonra hormon salgilandi benim içinde aynı şey geçerli üzmeyelim kendimizi ben 1 yıldır bu anı bekliyorum korkuyorm da ama doktorlar bizden iyi bilir tabiki günde kaç hasta bakiyorlae seninki de normal demiş benimkide sıkma canınıWallahi içimi rahatlattın, ama benım pazartesi oglendı 81,
Oyle cnm, ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum, o yuzden fazlaca evhamlandım, hayırlısı olsun ınsallahCanım sağlıksız bebek olsa bence 90 100 olur anca artardı. Yani iki.kati olmuş birde bakan merkezden de değişiyor aynıysa bile seninki zaten bı aneq yükselişe geçiyormuş belki sen kanını verdin 1 saat sonra hormon salgilandi benim içinde aynı şey geçerli üzmeyelim kendimizi ben 1 yıldır bu anı bekliyorum korkuyorm da ama doktorlar bizden iyi bilir tabiki günde kaç hasta bakiyorlae seninki de normal demiş benimkide sıkma canını
Ben bugün gittim bana haftaya cuma gel dedi keseyi görebiliriz belki dedi haftaya cumaya kadar da kan aldırmayı düşünmüyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü ne olacaksa olsun zaten sağlıklıysa bizimle kalırlar canım inşallah. Sen?Oyle cnm, ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum, o yuzden fazlaca evhamlandım, hayırlısı olsun ınsallahbakalım ilk doktor kontrolunde ne zaman gıdıcez, aynı gun dogurcaz bu gıdısle
Kızlar iyi düşünün iyi olsun düşünceler ve niyetler gerçekten vücut buluyor.. positif olalım :)Pek Çetin geçecek hissediyorum
Canım dün 12.gün 368 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalımSizin kac cıktı? Kacıncı gun ogrendınız?
Benimde bugün 12. Gün 386Canım dün 12.gün 368 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım
Sana iki kere yazmışım canım yaŞnşallahTransferin kaçıncı günü öğrendin canım Kaç çıktı değerin
Dün 12.gündü 368 çıktı yarın da gidicem bakalımSizin kac cıktı? Kacıncı gun ogrendınız?
Benim adetten 6 gün önce en dandik teste silik çizgi çıkmıştı sonra yumurtlama testi yaptım koyu çıktı inşallah vardır seninde canımSelam arkadaslar adetten 2 gun once gebelik testi yapmistim hic bisey cikmadi ama kenarda hic bekletmedim direk attim...elimde sadece ovulasyon testi kaldi. 3 gundur yapiyorum 2.cizgi silik degil hayli koyu cikiyor. Ve adetim geceli 2 gun oldu... artik test yapmayacagim gecen ay 11 inde olmustum 26 gunde bir oluyordum hatta 22 ve 23 eylulde yumurtladim degerlendirdik... bu ayda 11 ine kadar bekleyip kan tahlili yaptiracagiminsallah ama insallah hamileyimdir..
Benim ilk cocugumda adetten bir gun once cok silkk cikmisti tahlilde 70lerde cikmisti.. herkesin beta hcg salinimi bir olmuyor... insanin her hamileligi farkli ve ilk gibi oluyor... hamilede olmayabilirim hic hissetmiyorum ama insallah diyorum bende bakalimBenim adetten 6 gün önce en dandik teste silik çizgi çıkmıştı sonra yumurtlama testi yaptım koyu çıktı inşallah vardır seninde canım
Ne guzel Insallah sağ saglim sağlıcakla kucağınıza alırsınızMerhaba hanımlar benim de bebeğim beş haftalık planlanan doğum 10 haziran ve inşallah doğum günümüzü aynı günde kutlayacağız bebeğimle