2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ben o zaman cumartesi gideyim kısmet artık cumartesiyi zor bekleyeceğim daha fazla bekleyemem

Kızlar bişey sorucam bugun 3. Kan testini de verdım biraz moralım bozuldu, doktor da olumsuz bısey demedı pazartesı tekrar kan ver dedı.. Sizce nasıl?
Cumartesı 27,1
Pazartesi 81,5
Carsamba 141,5
Canim benimde p tesi gece 85 idi.
Çarşamba günü yani bugün öğlen 11.30 da değerim 130 olmuş bende dedim az mı dedim yok iyi dedi hemen hwmen aynı ikimisinki

Amin amin aynen ilk 3 ay güzel geçse sonra zaten Allahın izniyle düşme tehlikesi falan geçip gider.. Bide benım kız 11.5 aylık kucak falan istiyo ister iatemez almak zorunda kalıyorum .
rabbim korusun inşallah
kız benim çocuğum 3yasinda hala kucakliyorz o kucak işi hiç bitmiyor. Eskisine göre azalttım kucağı ama wcye çıkarırken falan mecbur kucaklıyorum
yaa geçmiş olsn umarım uzun sürmez canım
Amin canım. Kızımda daha fenaydım buna raziyim bu şekilde gitse bile iyi.
Bugün kalp atişini bebeği gördük bakiyorum bakiyorum bir türlü üstten gözükmedi endişelenmiştim artik ne oluyor diye Darisi bekleyen herkese İnşallah
Canım çok sevindim gozunuzaydin

Canim benimde p tesi gece 85 idi.
Çarşamba günü yani bugün öğlen 11.30 da değerim 130 olmuş bende dedim az mı dedim yok iyi dedi hemen hwmen aynı ikimisinki
Wallahi içimi rahatlattın, ama benım pazartesi oglendı 81,

Çok teşekkür ederim

Wallahi içimi rahatlattın, ama benım pazartesi oglendı 81,
Canım sağlıksız bebek olsa bence 90 100 olur anca artardı. Yani iki.kati olmuş birde bakan merkezden de değişiyor aynıysa bile seninki zaten bı aneq yükselişe geçiyormuş belki sen kanını verdin 1 saat sonra hormon salgilandi benim içinde aynı şey geçerli üzmeyelim kendimizi ben 1 yıldır bu anı bekliyorum korkuyorm da ama doktorlar bizden iyi bilir tabiki günde kaç hasta bakiyorlae seninki de normal demiş benimkide sıkma canını

Oyle cnm, ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum, o yuzden fazlaca evhamlandım, hayırlısı olsun ınsallah bakalım ilk doktor kontrolunde ne zaman gıdıcez, aynı gun dogurcaz bu gıdısle

Oyle cnm, ben de 2 bucuk yıldır beklıyorum, o yuzden fazlaca evhamlandım, hayırlısı olsun ınsallah bakalım ilk doktor kontrolunde ne zaman gıdıcez, aynı gun dogurcaz bu gıdısle
Ben bugün gittim bana haftaya cuma gel dedi keseyi görebiliriz belki dedi haftaya cumaya kadar da kan aldırmayı düşünmüyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü ne olacaksa olsun zaten sağlıklıysa bizimle kalırlar canım inşallah. Sen?

Bende araniza yeni katıldım kızlar cuma günü adetime 5 gün varken hcgm 51-88 cikmisti dr adet tarihim geçmediği için çok umutlanmadı folik asit verdi pazar gene olcturdum 108 çıktı bu seferde coraspirin verdi bir düşük yaşadığım için salı günü gene test istedi 241 cikti sonucum düzenli dengeli ilerliyor dedi Salı günü kontrole gel dedi sanırım keseye bakacak sizce normal mi değerlerim

Selam arkadaslar adetten 2 gun once gebelik testi yapmistim hic bisey cikmadi ama kenarda hic bekletmedim direk attim...elimde sadece ovulasyon testi kaldi. 3 gundur yapiyorum 2.cizgi silik degil hayli koyu cikiyor. Ve adetim geceli 2 gun oldu... artik test yapmayacagim gecen ay 11 inde olmustum 26 gunde bir oluyordum hatta 22 ve 23 eylulde yumurtladim degerlendirdik... bu ayda 11 ine kadar bekleyip kan tahlili yaptiracagiminsallah ama insallah hamileyimdir..

Benim adetten 6 gün önce en dandik teste silik çizgi çıkmıştı sonra yumurtlama testi yaptım koyu çıktı inşallah vardır seninde canım

Benim adetten 6 gün önce en dandik teste silik çizgi çıkmıştı sonra yumurtlama testi yaptım koyu çıktı inşallah vardır seninde canım
Benim ilk cocugumda adetten bir gun once cok silkk cikmisti tahlilde 70lerde cikmisti.. herkesin beta hcg salinimi bir olmuyor... insanin her hamileligi farkli ve ilk gibi oluyor... hamilede olmayabilirim hic hissetmiyorum ama insallah diyorum bende bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…