9000 miEltimin adet tarihinde beta hcg sini ölçtürdük 9000 küsür çıktı:)) bende kesin ikiz dedim ama tek bebişi oldu:)) kişiden kişiye değişiyor...
İnşallah cnm, sen ne yaptın kac cıktı kan degerın?Inşallah hayırlısı olsun canım sim siki tutunsun sana
Cok sevindim inşallah sağ salim ilerler hamileliğinizİyi günler kızlar bende allah nasip ederse Haziran annesi olacağım inşallah aşılama yaptırmıştım pazartesi beta 489 du pazartesi dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır nasip olursa inşallah 14 yıl sonra gelen mucizem olacak
Bilmem ki olabilir mi bu değerleİkiz mi geliyor acaba
O da maşallah ne kadar yüksek çıkmış gebeliği devam ediyor mu başka birşey olmasındaEltimin adet tarihinde beta hcg sini ölçtürdük 9000 küsür çıktı:)) bende kesin ikiz dedim ama tek bebişi oldu:)) kişiden kişiye değişiyor...
Boş gibi ama tahminimizden küçük olduğu içinde goremiyo olabiliriz ama iyi görünmüyor haftaya netlesir dediNasil yani kese bosmuydu ?? Canim ya
canım o yuvarlaga yolk sac diyorlar o varSa bebek de vardır. Ilk aylar bebeğin gelişmesini sağlayan kese içinde kese gibi birşeymiş o sonradan yok oluyor gözünüz aydın.Canimmm bilemedim ben ilk gebeligim. Bende sali gunu gittim doktora 5 hafta + 3 gündeydim kesenin icinde biseyler vardi.. Yani keseyi gördük + içinde küçük bir yuvarlak vardi..
Ah canım insallah haftaya görürsünüz ya. Allah yardimciniz olsunŞimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
Inşallah canım ne desem boş şuancanım o yuvarlaga yolk sac diyorlar o varSa bebek de vardır. Ilk aylar bebeğin gelişmesini sağlayan kese içinde kese gibi birşeymiş o sonradan yok oluyor gözünüz aydın.
Ah canım insallah haftaya görürsünüz ya. Allah yardimciniz olsun
Bu işler böyle hep bi yürek carpintisiyla geçiyor.
Anladim canim. Beklemeliyiz umarim kucuk oldugu icin gorunmuyodur.Boş gibi ama tahminimizden küçük olduğu içinde goremiyo olabiliriz ama iyi görünmüyor haftaya netlesir dedi
Tesekkur ederim beni rahatlattigin icin bitanem yacanım o yuvarlaga yolk sac diyorlar o varSa bebek de vardır. Ilk aylar bebeğin gelişmesini sağlayan kese içinde kese gibi birşeymiş o sonradan yok oluyor gözünüz aydın.
Ah canım insallah haftaya görürsünüz ya. Allah yardimciniz olsun
Bu işler böyle hep bi yürek carpintisiyla geçiyor.
Bence olabılır, ama 900 ile tek devam eden oluyormusBilmem ki olabilir mi bu değerle
Canım 14.gün 970 nasıl senceBence olabılır, ama 900 ile tek devam eden oluyormus
İkizCanım 14.gün 970 nasıl sence
Hadi insallah canimİyi günler kızlar bende allah nasip ederse Haziran annesi olacağım inşallah aşılama yaptırmıştım pazartesi beta 489 du pazartesi dr kontrolüm var inşallah herşey yolundadır nasip olursa inşallah 14 yıl sonra gelen mucizem olacak
Günaydın, dünden beri gaz sorunu yaşıyorum sancısı büyün vücudumu ele geçirmiş durumdaGünaydin kizlaaarNasilsiniz ?? Hamilelik nasil gidiyor ??
Doktorlar bunu sürekli söylüyor sanırım çpk duydum doktoru böyle söyleyip 8. haftada bebeği gören haftaya gittiğinde doktorun bebeği göremezse başka doktordan randevu al bir de o baksınŞimdi eve döndüm normalde 7 haftalık olmalıyım ama doktor geçen hafta geç döllenme kese 5 haftalık demişti şimdide bebeği göremedik kese büyümüş ama bebek yok haftaya göremezsek bebek yoktur dedi kötüyüm valla şuan 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
İnşaAllah normal bir durumdur gidince haber ver bizeGünaydın kızlar nasılsınız?
Benim dün gece yine kahve lekelemem olduilkinde korkmadım ama 2.sefer olunca çok korktum dün uyuyamadım hatta sürekli uyandım bir tuhaf oldum. Bugün öğleden sonra gidicez doktora dua edin lütfen
Ben ilk çocuğunda da bu doktora gittim ve gerçekten iyi bir doktor ve bende görüşüm keseyi ici boş şimdiye görmüş hatta bugün kalbini duymuş olmalıydık o yüzden benimde çok umudum yok ama belki tahminimizden küçüktür ve bırakıyoruzdur diye beni teselli etmeye çalışıyor ufak bir ihtimal olsa onu kaçırmamak için elinden geleni yapar o yüzden başkasına hiç güvenim yok hayırlısı bakalım her şey Allahtan ne kadar uzulsemde sonuç yine aynı olacak o yüzden dusunmemeye çalışıp 1 haftayı devirmeye calısıcam umarım ki çok küçük olduğu için gorememisizdirGünaydın, dünden beri gaz sorunu yaşıyorum sancısı büyün vücudumu ele geçirmiş durumda
Doktorlar bunu sürekli söylüyor sanırım çpk duydum doktoru böyle söyleyip 8. haftada bebeği gören haftaya gittiğinde doktorun keseyi göremezse başka doktordan randevu al bir de o baksın